Куплю квартиру БЕЗ посредников. В Киеве.

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 56789 ... 16>
Повідомлення Додано: Чет 21 чер, 2012 15:11

Евгений__С
по району вы совершенно правы, добавить нечего знаком сам и не понаслышке.

А можно поподробнее, и с примерами - что такого с районом? Собираюсь какое-то время пожить там рядом, расскажите страшилок.
zerocool

Подякував: 113 раз.
Подякували: 114 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 21 чер, 2012 15:26

zerocool написав:Евгений__С

А можно поподробнее, и с примерами - что такого с районом? Собираюсь какое-то время пожить там рядом, расскажите страшилок.

Якщо ви не проти - моя власна думка. Чутки про страшний район коло Ленінградської площі дещо перебільшені. Так само як і про будь-який інший район. Місцеві мешканці - це зріз Києва. Старі люди, що отримали там квартири ще за радянських часів, роботяги місцевих промислових об'єктів, молоді сім'ї, що не можуть назбирати на новобудову та звичайно і кримінально-алкогольний контингент, що є по всьому Києву. Якщо ви збираєтеся жити у старому домі, то усі ці верстви населення скоріш за все будуть вашими сусідами. Якщо мова про новобудови у соц-містечку, чи власне про комфорт таун, то звичайно 90% відскодків сусідів - це молоді та середнього віку сім'ї, що беруть квартири у кредит, розстрочку, чи продаючи стару квартиру докладають гроші і купують нову. Єдине, що, у місцевих жителів із старих будинків неоднозначне ставлення до новобудов. Я спілкувався з декількома знайомими, кажуть, що це розвиток району, прибирання занедбанної і промислової території нові місця для прогулянок, нові робочі місця та люди середнього класу, що покращить контингент району, а декотрі скоріше через заздрість просто таки не переварює ті самі різнокольорові будиночки комфорт тауну. Що з цим буде надалі - поки невідомо. Але не думаю, що ситуація з новобудовами скажімо в центрі, чи на Виноградарі інша. Дякую за увагу.
Зумер

Повідомлення Додано: Чет 21 чер, 2012 15:48

Re: Куплю квартиру БЕЗ посредников. В Киеве.

Ну да, все слои общества везде найти можно. Но интересно, откуда данные про криминальный контингент именно в этом районе. Это примерно можно оценить по пьяным компаниям вечером во дворах и у круглосуточных магазинов. Так вот, навидался Вась в кепочках и на Виноградаре, и Троещине(но не везде), много на Борщаге, меньше на Харьковском(особенно в новых районах хорошо). Около Ленинградской, Соцгород и Березняки-Русановка - в этом плане показалось более чем спокойным местом.
zerocool

Подякував: 113 раз.
Подякували: 114 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 21 чер, 2012 16:23

Зумер написав:Якщо розглядати окремі будинки, це Тумяна від Столиці. Деталей не знаю, але поганих відгуків поки не чув.

Столица строила южные врата на м. Осокорки. задержка заселения- 3-4 года
Евгений__С

Повідомлення Додано: Чет 21 чер, 2012 16:25

zerocool написав:Евгений__С

Контингент обычный, старых хрущевок, примерно как на борщаговке, только средних лет алкашей чуть побольше. Плюс на месте комфорт тауна всегда была социальная столовая для бомжей, они и сейчас в окружающих районах тусуются.
Евгений__С

Повідомлення Додано: Чет 21 чер, 2012 16:27

Евгений__С написав:
  Зумер написав:Якщо розглядати окремі будинки, це Тумяна від Столиці. Деталей не знаю, але поганих відгуків поки не чув.

Я в курсі, але інвестори цього будинку заповняють, що та історія ще зі старою Столицею з минулим керівництвом. Нічого точніше сказати не можу, детально не вивчав окремі будинки за причини великих ризиків та відсутності інфраструктури.
Зумер

Повідомлення Додано: Чет 21 чер, 2012 16:34

Евгений__С написав:Контингент обычный, старых хрущевок, примерно как на борщаговке, только средних лет алкашей чуть побольше. Плюс на месте комфорт тауна всегда была социальная столовая для бомжей, они и сейчас в окружающих районах тусуются.

Так, столова там була за часів Ченовецького, як і завод Вулкан, що в останні роки роботи був переіменований на Вулкан-Правекс. Потім цю землю місто передало в аренду і за данними інвесторів Комфорт тауну замовником проекту є група Фірташа, що за бесцінь отримала величезний шмат землі в 5 хвилинах від мосту Патона.
Зумер

Повідомлення Додано: Чет 28 чер, 2012 14:14

Зумер написав:3. Комфорт таун:
+ дійсно незвичний для Києва малоповерховий проект
+ швидкі темпи та задовільна якість будівництва.
+ дуже великий вибір планувань квартир
+ вигідна за % розстрочка, проте з прив'язкою до валюти
+ збудований ТРЦ, Спортлайф та дитяча школа мистецтв всередені комплексу.
+ збережений всередині досить великий сквер
........

Я своё мнение уже высказал выше ! Я бы себе всё таки выбрал Комфорт Таун ! Да, сть минусы, как в принципе и у всех новостроек, но плюсов здесь значительно больше! А те, кто будет в силу тех или иных причин гадить этот комплекс , всегда были и будут...Всем ведь просто невозможно угодить...(ИМХО)
Mark_Leef

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 28 чер, 2012 15:15

Евгений__С написав:

Тогда рулили другие.

Хотя и нынешние не до конца слово держат - в своё время мониторил Туманяна для статистики и в одтеле продаж обещали сдать дом в 2 квартале, а сейчас я так понял сроки по ходу перенесли
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 02 лип, 2012 16:31

Тоже думаю найти квартиру (3-к) без посредника на березняках. Пока что попалась только одна и то в плохом состоянии (хотя и за вменяемые деньги)
Vik-440

#<1 ... 56789 ... 16>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє