Авторська тема користувача budivelnik. Форум Будівельник завжди правий на Finance.UA. Ринок будівництва і будівельних матеріалів, обговорення зміни цін на ринку житла. Аналітичні дані, прогнози і тенденції, вартість будівельних матеріалів.
budivelnik написав:1 Чи є в нашого правдолюбця брехуна фото вікон першого поверху тильної сторони ? Не має , то якого милого він стверджує що штори на цих вікнах відсутні ?
в будівельника дійсно настільки розвинена близорукість, що він не тільки сам не знає, як виглядає його будинок, а й навіть не бачить цього на фото. спеціально повторю фото із 5 сторінки
Вася , читати вмієш ? Ще раз для тебе Чи є в нашого правдолюбця брехуна фото вікон першого поверху тильної сторони ? А на приведеній тобою фотографії є фото 2 - 3 - 4 . Першого там не видно , вікна першого парканом закриті з тієї точки з якої ти знімав..
Так що : Спочатку до кольору снігу дістаєшся , потім людей з вікнами плутаєш , зараз навіть не в курсі де який поверх фотографуєш . Продовжуй і далі в тому ж напрямку.
Востаннє редагувалось budivelnik в Чет 19 кві, 2012 20:56, всього редагувалось 2 разів.
zahar_ написав:Схоже на те що, что у будівельника як у київських шаромиг - полуфабрикатів набудовано, а покупців чи то майже нема, чи то совсім нема. І баєчки про буцім-то покупців схожі - купили, але не живуть. Будівельнику треба вже казати, що в нього не клубний будинок, а меценацький клуб
Захар , у вас два варіанти Перший - вважати мене настільки багатим що я позволяю собі будувати під час кризи 650 м2 не продавши перші збудовані 650 м2. Тоді Вам прийдеться признати що я в стані закопати в землю 1300 м2 х 500 доларів ( собівартість будівництва ) = 650 000 доларів , або 5 200 000 грн і в цьому році збирайсь закопати ще з 1 000000 грн. Другий - кричати що я шаромига без грошей ( але тоді прийдеться признати що я все що збудував до 2009 - продав і на виручені кошти будую далі).
Який варіант Вам більш приємніший - той і вибирайте , мене оба влаштовують, адже жодна людина не буде закопувати в землю останні 5-6 млн грн , а якщо продав то заробив 1300 х 200 = 260 000 = 2 млн Як бачите ви всюди попали як кур в ощіп.
vasul_lviv написав:я бачу, що будівельник поверхи теж рахує так само як:
2008 - 650 х 500 = 325 000 + 2009-2011 650 х 500 = 325 000
Ти знову в своєму репертуарі рік від грошей відрізнити не можеж ? Для тугодумів , напишку те саме - табличкою 2008 рік збудовано 650 м2 по 500 за м2 = 325 000 витрачено 2009-2011 збудовано 650 м2 по 500 за м2 = 325000 витрачено Якщо нічого з збудованого не продано , то розмір витраченого на будівництво становить: 325 000 + 325 000 = 650 000 доларів , що в переведенні в національну валюту=5,2 млн грн . Так хоч ясно васильку ?
vasul_lviv написав:а з такого ракурсу скільки поверхів у будинку:
Якщо знайомий з математикою і маєш просторову уяву - то прикинь самостійно , якщо не маєш , то тримай підказку: http://fotohost.org/images/a1747c48-25kB.jpg Плюс ти там сильно щось розповідав про балкони-перила , сам глянеш який балкон без перил на 4 поверсі і на якому поверсі балкон з перилами + скільки поверхів під балконом з перилами .
Так що , в черговий раз зуд повикаблучуватись в тебе такий що аж задницю рве , а толку - мало + всім видно що розуму не вистарчає щоб цей зуд зменшити .
Востаннє редагувалось budivelnik в Чет 19 кві, 2012 21:16, всього редагувалось 1 раз.
Перший - вважати мене настільки багатим що я позволяю собі будувати під час кризи 650 м2 не продавши перші збудовані 650 м2.
багатий, чи бідний, це все відносно. вклав свої чи позичені це вже інша справа. от тепер і намагаєшся реалізувати.
А розуму зрозуміти , що: не продавши перших 650 м2 - ніхто не буде бігати позичати гроші щоб побудувати слідуючих 650 м2, особливо якщо це повністю документально і технологічно окремий проект тобі вистарчить чи ні ?
vasul_lviv написав:те що ти назвав першим поверхом більше на гараж чи підвал похоже... але то все водичка, якщо такий розумний, наведи свої фото і спростуй це. а так ти від січня місяця язиком тріпаєшся, а по суті крім слів суцільний "0".
В хлопця закінчились аргументи і почалось весняне загострення шизофренії . 1 Я тобі особисто нічого не винен , тому дякуй богу що тобі відповідаю , в противному разі ти ноль без палочки ( а якщо точніше без власних ідей , а *г****/критиків чужої праці тут і без тебе вистарчає) 2 Крім відсутності бізнесових знань і такого поняття як логіка - в тебе відсутня ще й память на власні фото . Це твоє ? http://fotohost.org/images/a1acb928-309kB.jpg І що там розміщено на першому поверсі ? Кімнати зі шторами , чи те що на гараж/підвал схоже ?:D Як думаєш , протилежна сторона будинку має таке саме планування ? ПС Як аргумент , подивись на планування другої частини , тут що спереду , що ззаду - гаражі.
Так що вчись студент поки я живий , правда для тебе це не актуально , вік будеш вчитись . а все одно дурнем помреш , бо поваги до тих кому є що тобі сказати в тебе не має.
zahar_ написав:Схоже на те що, что у будівельника як у київських шаромиг - полуфабрикатів набудовано, а покупців чи то майже нема, чи то совсім нема. І баєчки про буцім-то покупців схожі - купили, але не живуть. Будівельнику треба вже казати, що в нього не клубний будинок, а меценацький клуб
Захар , у вас два варіанти Перший - вважати мене настільки багатим що я позволяю собі будувати під час кризи 650 м2 не продавши перші збудовані 650 м2. Тоді Вам прийдеться признати що я в стані закопати в землю 1300 м2 х 500 доларів ( собівартість будівництва ) = 650 000 доларів , або 5 200 000 грн і в цьому році збирайсь закопати ще з 1 000000 грн. Другий - кричати що я шаромига без грошей ( але тоді прийдеться признати що я все що збудував до 2009 - продав і на виручені кошти будую далі).
Який варіант Вам більш приємніший - той і вибирайте , мене оба влаштовують, адже жодна людина не буде закопувати в землю останні 5-6 млн грн , а якщо продав то заробив 1300 х 200 = 260 000 = 2 млн Як бачите ви всюди попали як кур в ощіп.
Чи не підскажете часом - яка була ціна продажу у пана мецената першої партії його напівфабрикату?
А то виходить, что він "продавав" по заявленній собівартості?
Чи не підскажете часом - яка була ціна продажу у пана мецената першої партії його напівфабрикату?
А то виходить, что він "продавав" по заявленній собівартості?
Підкажу 1 Найнижча ціна була по 550 2 Середня по будинку вийшла - 600 3 Не потрібно забувати що : а ціна в 2008 була 850 що = 4250 грн/м2 ( собівартість 500=2500) а середня ціна 2009 600 що = 4800 грн/м2
Таким чином результати своєї діяльності я можу охарактеризувати як а - валютний прибуток в 20% б - гривневий прибуток в 80%
Вас влаштовує моє пояснення ? ПС Саме тому що я дуже дешево ( для своїх правил продавав в 2009 ) , то в 2009-2011 роках обєми мого будівництва були мінімальними . Нагадаю свою табличку , опубліковану з тиждень-місяць тому Ціна нижче 500 - дарую дітям збудоване й йду на пенсію ( рантє) Ціна 500-600 - будую з швидкістю продажу( що я й робив , за 2009-2010 збудував 320 м2) Ціна 700 і вище - будую з випередженням продажу на 30% ( так само виконано в 2011 збудував ще 320 м2 ) Якщо продам ті 3 квартири які в мене є вільними на сьогодні + 4 гаражі в 2012 , то за 2012 збудую приблизно 300 м2 ( нагадаю що сьогодні вже третина року минула . тому 300 м2 за 8 місяців = 450 м2 в річному еквіваленті)
Востаннє редагувалось budivelnik в Чет 19 кві, 2012 22:33, всього редагувалось 1 раз.