Будівельник - докази та факти

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Авторська тема користувача budivelnik. Форум Будівельник завжди правий на Finance.UA. Ринок будівництва і будівельних матеріалів, обговорення зміни цін на ринку житла. Аналітичні дані, прогнози і тенденції, вартість будівельних матеріалів.
  #<1 ... 56789 ... 12>
Повідомлення Додано: Чет 19 кві, 2012 22:31

Захар , у вас два варіанти
Перший - вважати мене настільки багатим що я позволяю собі будувати під час кризи 650 м2 не продавши перші збудовані 650 м2.
Тоді Вам прийдеться признати що я в стані закопати в землю
1300 м2 х 500 доларів ( собівартість будівництва ) = 650 000 доларів , або 5 200 000 грн і в цьому році збирайсь закопати ще з 1 000000 грн.
Другий - кричати що я шаромига без грошей ( але тоді прийдеться признати що я все що збудував до 2009 - продав і на виручені кошти будую далі).

Який варіант Вам більш приємніший - той і вибирайте , мене оба влаштовують, адже жодна людина не буде закопувати в землю останні 5-6 млн грн , а якщо продав то заробив 1300 х 200 = 260 000 = 2 млн
Як бачите ви всюди попали як кур в ощіп. :D
Чи не підскажете часом - яка була ціна продажу у пана мецената першої партії його напівфабрикату?

А то виходить, что він "продавав" по заявленній собівартості? :shock:
Підкажу
1 Найнижча ціна була по 550
2 Середня по будинку вийшла - 600
3 Не потрібно забувати що :
а ціна в 2008 була 850 що = 4250 грн/м2 ( собівартість 500=2500)
а середня ціна 2009 600 що = 4800 грн/м2

Таким чином результати своєї діяльності я можу охарактеризувати як
а - валютний прибуток в 20%
б - гривневий прибуток в 80%

Вас влаштовує моє пояснення ?
ПС
Саме тому що я дуже дешево ( для своїх правил продавав в 2009 ) , то в 2009-2011 роках обєми мого будівництва були мінімальними .
Нагадаю свою табличку , опубліковану з тиждень-місяць тому
Ціна нижче 500 - дарую дітям збудоване й йду на пенсію ( рантє)
Ціна 500-600 - будую з швидкістю продажу
Ціна 700 і вище - будую з випередженням продажу на 30%

а яке це має відношення до теми?

до речі, квартира на 4-му поверсі, там де ремонт 3-й рік роблять, так і повинна бути зданою, - без перил?
vasul_lviv

Повідомлення Додано: Чет 19 кві, 2012 22:36

vasul_lviv написав:а яке це має відношення до теми?

Тому що ти вася не пуп землі щоб визначати на які теми і з ким мені спілкуватись
  vasul_lviv написав:до речі, квартира на 4-му поверсі, там де ремонт 3-й рік роблять, так і повинна бути зданою, - без перил?

Так , в людей своє бачення перил , їх не влаштовували стандартні металічні , вони збираються там поставити щось масивніше , ми домовились про те що я нічого не ставлю . а вони отримують знижку в 100 доларів . Всі задоволені .
Ой - вася проти :D

Пс
В мене лояльне відношення до побажань людей.
Я наприклад не ставлю ні котлів ні батарей ( хоча розводку роблю всю , а котел не ставлю по тій простій причині , що людина сама вибере який їй більш пасує , китайський за 3000 грн , чи бошик за 1000 євро і вище ) , так само можна мене попросити зняти вхідні китайські двері ( я їх знімаю і навіть компенсовую 50% їх вартості і ставлю в слідуючу квартиру :D
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 19 кві, 2012 22:59

давай без флуду.
викладеш фото тих вікон котрих ти вважаєш першим поверхом - неправий я, поки не викладеш - неправий ти.
на 99% впевнений, що нічого крім тріпання язиком ти не зробиш. :arrow:
vasul_lviv

Повідомлення Додано: Нед 22 кві, 2012 22:55

vasul_lviv написав:давай без флуду.
викладеш фото тих вікон котрих ти вважаєш першим поверхом - неправий я, поки не викладеш - неправий ти.
на 99% впевнений, що нічого крім тріпання язиком ти не зробиш. :arrow:

1 У всьому світі є таке поняття як презумпція невиновності.
2 Ти привів фото 2-4 поверху і при цьому заявив що на першому поверсі відсутні штори .
3 Тепер ти приводь фото першого поверху з тилу щоб показати мені і всім іншим що ти правий.

А поки ти цього не зробив , то тріпло ти .
Все просто .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 24 кві, 2012 14:25

от коли ти починаєш лізти в галузі, в котрих ти "ні бель-ме", тоді в тебе получаються такі перли, як одна з тих, що в мене в підписі.
Презумпція невинуватості існує там, де держава обвинувачує громадянина, і поскільки можливості держави і звичайного громадянина суттєво відрізняється, то громадянин захищений презумпцією невинуватості.

а от у відносинах між двома звичайними громадянами існує принцип диспозитивності. який полягає в тому, що той хто що-небудь стверджує, це і повинен доказати.

тобі це невідомо, і тому ти вже 3 місяці розводиш флуд замість того, щоб потратити 10-15 хв. викласти фото, котрі ти обіцяв зробити ще 09.01.2012 і цим зняти всі питання.

але тут є одне "але" фото можна викласти коли є що фотографувати, а коли голі стіни без штукатурки, то вигідніше постійно піаритись, в надії, що поки цей флуд триватиме, ти знайдеш дурного, котрий купить в тебе цей бетон в захолусті Рясного.

тому відповідь проста - слово ти не дотримаєш і фото не викладеш, а будеш постійно особистими образами намагатись перевести розмову на флуд.
vasul_lviv

Повідомлення Додано: Вів 01 тра, 2012 07:52

vasul_lviv а от у відносинах між двома звичайними громадянами існує принцип диспозитивності. який полягає в тому, що той хто що-небудь стверджує, це і повинен доказати.

це ж ти стверджуєш що фіранки у 6 вікнах=відсутність мешканців
От і доводь свою правоту
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 01 тра, 2012 17:10

ти далі продовжуєш розводити флуд!
причина спору в тому, що ти стверджував, що найуспішніші розкупили весь твій бетон.
а різні люди, в тому числі і я, наводять тобі докажи того, що ти збрехав.
такими аргументами є відсутність ремонтів, відсутність оплати комунальних послуг(памятаєш квитанцію на газ за 6 міс 100 м.3 зимою :mrgreen: ), відсутність автомобілів, і т.д.
а фіранки і перила, це тільки один із аргументів, але аж ніяк не основний.
ти можеш їх дуже просто спростувати - дотриматись своєї обіцянки і викласти свої фото.
але ти цього не робиш по одній простій причині, знаєш, що немає що фотографувати!
vasul_lviv

Повідомлення Додано: Вів 01 тра, 2012 22:03

vasul_lviv
1 Ти не найуспішніший - ти вася
2 Найкращім критерієм- буде початок будівництва 3 черги
3 Ще кращим критерієм - буде закінчення будівництва 3 черги до 2013
4 Фото 10-20 вазонків на фасаді - тебе влаштує?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 01 тра, 2012 22:40

budivelnik написав:vasul_lviv

знов на особистості переходиш? бан тебе нічому не навчив?
ця твоя фішка не пройде!
не викладаєш фото - проходь мимо.
витягнеш сфою мега-пупер-професійну-успішну-Olympus камеру, зробиш пару кліків, ласкмо просимо.
А покищо, допобачення! :arrow:
vasul_lviv

Повідомлення Додано: Сер 02 тра, 2012 07:27

vasul_lviv написав:
  budivelnik написав:vasul_lviv

знов на особистості переходиш? бан тебе нічому не навчив?
ця твоя фішка не пройде!
не викладаєш фото - проходь мимо.
витягнеш сфою мега-пупер-професійну-успішну-Olympus камеру, зробиш пару кліків, ласкмо просимо.
А покищо, допобачення! :arrow:

Бувай здоровий вася
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 56789 ... 12>
Форум:
+ Додати
    тему