Просмотры квартир, мониторинг - обмен опытом и инфой, Киев.

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 1213141516 ... 80>
Повідомлення Додано: Суб 03 бер, 2012 00:33

slonic32 написав:
  Tyler написав:Плюс еще квартиры с ремонтами попадаются в той же цене

Не думаю, що там ремонт робив продавець.
Будинок на феодосійському 14а однотипний з будинками на григоренка 20абв, а ці панельки здавались з соціальним ремонтом від забудовника. Просто новий власник доробив кухню і продає "тіпа з ремонтом". Якість робіт і матеріалів від КГС уявіть самі. :(

Ух ты, как интересно. А не подскажете, что входит в стандартный "социальный ремонт" от КГС? Может, там и кухня в пакете? А то я думал, что одинаковые фото кухни и комнат у разных объектов на fn.ua на феод.переулке -это происки риэлторов...
Может, там просто все одинаковое?

С другой стороны, в объявлениях было про "состояние после строителей" -а как такое может быть при типовом ремонте? -но фото не было...
Tyler

Подякував: 54 раз.
Подякували: 207 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 03 бер, 2012 01:31

Tyler
У такому ж будинку на григоренка був засклений балкон, ліноліум, міжкімнатні двері, шпалери, розетки+вимикачі, сантехніка, електроплита. Був повністю зроблений косметичний ремонт, тільки не було плитки на стінах ванної і на робочій поверхні на кухні. Підготовка під плитку була, здається була плитка на підлозі+мойка на кухні.

Не знаю як зараз, а кілька років тому панельки від КГС здавались з ремонтом. Принаймі ті АППС люкс і КТУ по григоренка+бджілки, що я дивився. У прайсах писало "з будівельним оздобленням" чи "будівельним опорядженням".

Також бачив квартири з ремонтом у моноліті. Як мені пояснили, такими квартирами забудовник розплачується з міською владою (соцжитло) та підрядчиками. А на бориспільській забудовник продавав у будинку мін.оборони 2 поверховий пентхаус і теж з соц. оздобленням. :mrgreen:
Востаннє редагувалось slonic32 в Суб 03 бер, 2012 01:52, всього редагувалось 1 раз.
slonic32

Подякував: 46 раз.
Подякували: 37 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 03 бер, 2012 01:47

slonic32 - в этом доме есть разные объявления (разные этажи), а фото интерьера везде одинаковое - кухня, например, или санузел:
http://fn.ua/view.php?ad_id=1416790&page=0

Я, конечно, думаю, что это "профессионально" работают риэлторы в плане клонирования виртуальных объявлений, но вдруг я ошибаюсь - и там везде в каждой квартире такое )))

PS а что это за тип панели на Григоренко/Феод.пер. 14а? Вроде и не КТУ, не АППС... Может, модернизированное Т4... А какие щас еще панели делают?
Tyler

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 03 бер, 2012 02:06

Tyler написав:Я, конечно, думаю, что это "профессионально" работают риэлторы в плане клонирования виртуальных объявлений, но вдруг я ошибаюсь - и там везде в каждой квартире такое )))

Не думаю, що КГС закупає широку гаму шпалер чи ліноліуму. Коли ходив на перегляди, то попадав тільки на 2 кольори шпалер. Ще могли поміняти місцями шпалери з кімнат та кухні чи коридору. По всьму району позняків квартирки були як близнюки.
Не думаю, що КГС розщедрився на плитку, тому санвузли мають відрізнятись. :D

Tyler написав:PS а что это за тип панели на Григоренко/Феод.пер. 14а? Вроде и не КТУ, не АППС... Может, модернизированное Т4... А какие щас еще панели делают?

Бачив три такі панельки у один ряд на григоренка (обклеїні плиткою під цеглу) і між м. дарниця та м. чернігівська (побілені у блакитний колір.)
Ще КГС будує КТУ і АППС люкс. КТУ може бути з кутовими секціями(як на урлівській) або тількі довжелезні прямі секції (як на григоренка). АППС є дуже багато варіацій.
slonic32

Подякував: 46 раз.
Подякували: 37 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 03 бер, 2012 12:55

Tyler написав:С другой стороны, в объявлениях было про "состояние после строителей" -а как такое может быть при типовом ремонте? -но фото не было...

а такие объявления вас не интересуют http://fn.ua/view.php?ad_id=954011&page=0

п.с. только фраза "без комиссии" говорит о том, что рыл эту самую комиссию уже учел в цене :)
козерог

Повідомлення Додано: Суб 03 бер, 2012 13:03

козерог написав:
  Tyler написав:С другой стороны, в объявлениях было про "состояние после строителей" -а как такое может быть при типовом ремонте? -но фото не было...

а такие объявления вас не интересуют http://fn.ua/view.php?ad_id=954011&page=0

п.с. только фраза "без комиссии" говорит о том, что рыл эту самую комиссию уже учел в цене :)

так там цена неопределенная
так как метраж может быть от и до
так и цена вверх или еще выше. :roll:
ах, да еще и комиссия :wink:
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 03 бер, 2012 16:04

козерог написав:а такие объявления вас не интересуют http://fn.ua/view.php?ad_id=954011&page=0

Нет, Китаево я не рассматриваю - слишком далеко от метро и вообще (извините за переборчивость ;) ) - грубо говоря, в Голосеевском районе я рассматриваю Саперную Слободку, Демеевку и Голосеево.

А подобные объявления с уже учтенной комиссией попадались, причем даже легко было определить процент комиссии )
Tyler

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 03 бер, 2012 16:16

Как шаромыги застройщики обманывают покупателей - сдают якобы в эксплуатацию дом уже с просрочкой, а потом покупателей ждёт многомесячное ожидание, чтобы РЕАЛЬНО ЗАСЕЛИТСЯ. http://www.youtube.com/watch?v=l_JOnykQo_I
http://realt.ua/Forum/0.php?IDF=3&IDT=4826&CntMess=3308&cuImg=977&cpg=166
РЕАЛИСТ :03.03.12 / 10:15
Видео о троих "балаболах"... Вода, свет, отопление - В КВАРТИРАХ НИЧЕГО ЭТОГО НЕТ, ЛИФТ РАБОТАЛ ОДИН, ПРИДОМОВАЯ ТЕРРИТОРИЯ НЕ ГОТОВА! Последние этажи затопило! Даже отливы не установили!
29 февраля Аркда должна была вручать ключи от квартир... Вместо ключей инвесторы получили "пинок",со своих квартир их выгнали...дом закрыли и поставили 5 охранников(интересно, а зарплату охране платят с наших инвестиций?)
..

http://goo.gl/JcsCx
В день вiдкритих дверей, iнвесторам показали новобудову з купою недоробок

Категорiя: Новини Дарницького району, За матерiалами: мешканцiв та банку "Аркада", 29 лютого 2012

28 лютого 2012 року Банк "Аркада" та ТОВ "Фiрма "Девелопер" у рамках проекту "Молодiжний квартал" презентували третiй житловий будинок на вул. Єлизавети Чавдар, 8, що знаходиться на житловому масивi "Осокорки-Пiвнiчнi", мiкрорайон 2,3,4 у Дарницькому районi мiста Києва.

На святi, яке вiдбулося з нагоди завершення будiвництва були присутнi : Голова Правлiння ПАТ АКБ "Аркада" Паливода К. В., Голова Наглядової ради ПАТ "Трест КПШБ-2" Кочерга В. М., Голова Правлiння ВАТ "Трест КМБ-3" Зяхор Л. К., керiвники пiдрядних пiдприємств, що обслуговують новобудову, майбутнi мешканцi, iнвестори банку "Аркада" та представники засобiв масової iнформацiї.

Житловий будинок №8 по вул. Єлизавети Чавдар розташувався неподалiк вiд станцiї метро "Осокорки". Загальна кiлькiсть квартир у будинку 224, у тому числi 126 однокiмнатних, 78 двокiмнатних, 18 трикiмнатних та 2 чотирикiмнатнi квартири. Загальна площа квартир - 14 067,95 м2. Будинок оснащений 6 лiфтами та сучасною протипожежною системою. Конструктивна схема будинку - монолiтний залiзобетонний каркас. Зовнiшнi стiни - з керамiчної цегли iз зовнiшнiм фасадним утепленням. Усi квартири обладнанi металопластиковими вiкнами та сучасними протиударними металевими дверима.

Новобудову цього дня було нiбито "введено в експлуатацiю", про що свiдчить сертифiкат КВ N16412030094, виданий Iнспекцiєю архiтектурно-будiвельного контролю у м. Києвi в "день вiдкритих дверей". Вiн засвiдчує вiдповiднiсть закiнченого будiвництвом об`єкта, але як стверджують iнвестори, цей будинок має купу недоробок i нiяк не може вiдповiдати цьому документу.

На цей час електроенергiя, водопостачання, опалення в квартири не подаються. Встановлена сантехнiка неякiсна i потребує замiни, вiдсутня i електрофурнiтура. Стiни в новобудовi промерзлi, а температура примiщень менша за вуличну. Декiлька верхнiх поверхiв взагалi затопленi, на бетонi утворився шар льоду. Також деякi квартири не вiдповiдають своїм зазначеним при продажi розмiрам, розбiжнiсть у 1-2 м2. Тож згодом новосели будуть змушенi вимагати у забудовника грошi за недостачу площi, поки остаточних даних по обмiрах квартир БТI не надало. Майбутнiм мешканцям нiчого невiдомо i про дату реального заселення. ЖЕК який отримав символiчний "ключ" вiд будинку лише починає приймати новобудову на свiй баланс.

Забудовник, перед майбутнiми жителями мiкрорайону, також мовив про зручну транспортну розв`язку та розвинену iнфраструктуру, але наразi "Молодiжний квартал" має недобудовану дорогу, а запроектованi: дитячий садок, початкова школа та паркiнг вiдсутнi i навiть не будуються.

Пiсля оглядової екскурсiї i завершення урочистостей, iнвесторiв з новобудови попросили пiти, а будинок було зачинено.
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 03 бер, 2012 16:19

zahar_, тут все ясно, вопросов нет... :(

Захар - вы как специалист по шаромыгам (без иронии) не подскажете, что это за панели на Григоренко и на Феод.переулке 14а? Я имею в виду тип панели.
Tyler

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 03 бер, 2012 18:19

Tyler написав:zahar_, тут все ясно, вопросов нет... :(

По дому на стройплощадке №3 Реалист, который сейчас резко критикует Аркада и предъявляет претензии в некачественной работе, год над был одним из главных моих оппонентов, когда я освещал на форуме риелта какой Аркада необязательный застройщик.

А сейчас вот с учётки Реалист на ветках форума риелт идёт даже более хлёсткая критика Аркада.
  Tyler написав:Захар - вы как специалист по шаромыгам (без иронии) не подскажете, что это за панели на Григоренко и на Феод.переулке 14а? Я имею в виду тип панели.

Я в меру своих скромных возможностей рассматриваю и освещаю то, что шаромыги-застройщики предпочитают скрывать от широкой аудитории потенциальных покупателей.

А Ваш вопрос как бы имеет отношение к строительству и строительным технологиям. Тут Вам пожалуй больше консультация строителя нужна.

По наблюдениям по строящимся сейчас панелькам КГС, так у меня сложилось мнение, что из панелей производимых ДБК-4 строят АППС, а из панелей производимых ДБК-3 КТ/КТУ
http://www.radikal.ru

http://www.radikal.ru

Как видите дом КГС на стройплощадке 2 на Позняки 2 КТ. А про дом по пер. Феодосиевском 14-А точно сказать не могу, но АППС я односекционых не встречал :|
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

#<1 ... 1213141516 ... 80>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор