timonandpunba написав:Вчора як викладали ссилку на повідомлення про наш банк на сайті ФГВФО, він закінчувався номером 1096. Теперішнє повідомлення про надру - 1093. Будемо сподіватись, що через 2 повідомлення таки буде про наші виплати
Буревестник написав:А почему никого из вас не напрягло известие, что Рада разошлась аж до 03 марта? Может, ожидают дефолта (собирают манатки, мобилизируют придворный батальон "Киев-1", заправляют баки самолётов)?
Как такое известие может напрячь, если они туда и так не ходят... И не принимают ничего толкового....
Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк звернувся до керівників парламентських фракцій ухвалити зміни до Державного бюджету на позачерговому засіданні Верховної Ради України до кінця лютого. http://zik.ua/ua/news/2015/02/14/yatsen ... ogo_564512 Сидит сутками минфин, минэконом, пишут новые законы для МВФ (инф. от работников).
timonandpunba написав:Вчора як викладали ссилку на повідомлення про наш банк на сайті ФГВФО, він закінчувався номером 1096. Теперішнє повідомлення про надру - 1093. Будемо сподіватись, що через 2 повідомлення таки буде про наші виплати
... Я тоже так думал... Заканчивалось на 1092...
Передивилась, таки дійсно 92. А жаль, так хоч надія була. Я вже на сайт ФГВФО заходжу набагато частіше всіх інших сайтів разом взятих, з надією побачити те злощасне повідомлення
timonandpunba Думаю, всього-навсього повідомлення готове, але його передчасно "викинули". Мабуть, або сьогодні до кінця дня, або в понеділок повідомлення буде.
А якщо буде така ситуація..Розпочинається початок виплат і через декілька днів запроваджується ВП. Яким чином відбуваються відшкодування в цей час? І чи відбуваються вони взагалі?