LM56 написав:umatur Сделайте доверенность с их поправками. Дешевле будет.
Я бы сделала((..только сейчас фразу убрать и заверить нельзя..нотариусам не разрешено вносить правки вообще, а новую сделать нельзя т.к. доверитель в море((
а кто как думает..можно ли в другом банке получить, в другом не придерутся к этой фразе я так думаю..например в другой области. Перевести получение как-то.
varlo написав:Президент Украинского аналитического центра Александр Охрименко считает необходимым для стабилизации курса гривны сменить руководство Нацбанка, запретить введение временных администраций в крупные банки и отменить налог на депозиты.
Поддерживаю! (разве что смена руководства не думаю что как-то принципиально повлияет, а в остальном - согласен).
Привожу свой электронный запрос в ФГВФЛ (fgvfo@fg.gov.ua) и ответ на него:
From: ТАКОЙ-ТО Sent: Friday, February 20, 2015 10:23 AM To: ФГВФО Subject: ПАТ «МІСЬКИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК» вкадчик ТАКОЙ-ТО код ХХХХХХХХХХХ почему нет в списках на выплату в Укргазбанке г. Чернигов
Я вкадчик ПАТ «МІСЬКИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК» ТАКОЙ-ТОкод ХХХХХХХХХХХ, проживаю в г. Чернигове У меня были вклады ПАТ «МІСЬКИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК» в т.ч. вклад до востребования 2620ХХХХХХХХ на котором на 10.10.2014 находились деньги в сумме ХХХХХ грн. Звонил 19.02.2014 в Укргазбанк, сказали, что в списках на выплату нет. Почему?
ответ на электронное письмо от ФГВЛФЛ:
Електронна пошта Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд гарантування) розглянув Ваш запит, надісланий 20.02.2015р. електронною поштою і повідомляє наступне.
З 20 лютого 2015 року ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «МІСЬКИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК» (далі - ПАТ «МІСЬКИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК») розпочинає виплати коштів вкладникам за договорами банківського вкладу, строк дії яких закінчився до 21 листопада 2014 року включно, та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки). З метою забезпечення збереження активів неплатоспроможного банку ПАТ «МІСЬКИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК», запобігання втрати майна та збитків банку і Фонду гарантування, керуючись частиною четвертою статті 34 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб» виконавча дирекція Фонду гарантування вкладів фізичних осіб прийняла рішення № 36 від 17.02.2015 про продовження строків здійснення тимчасової адміністрації у ПАТ «МІСЬКИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК» до 20.03.2015 включно та продовження повноважень уповноваженої особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення тимчасової адміністрації у ПАТ «МІСЬКИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК» Чернявської Олени Степанівни до 20.03.2015 включно. Водночас повідомляємо, що відповідно до «Положення про порядок відшкодування Фондом гарантування вкладів фізичних осіб коштів за вкладами», затвердженого рішенням виконавчої дирекції Фонду № 14 від 09 серпня 2012 року, протягом дії тимчасової адміністрації в ПАТ «МІСЬКИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК» уповноважена особа Фонду на тимчасову адміністрацію проводить консолідацію (зведення) баз даних про вкладників на рівні головного банку звірку між базою даних та балансовими рахунками сум залишків за вкладами і відсотками; складає перелік вкладників для виплати під час дії тимчасової адміністрації в межах 200 тисяч гривень та визначає розрахункові суми для виплати, у тому числі у розрізі кожного вкладника, яка розраховується виходячи із сукупного обсягу всіх його вкладів у банку та нарахованих процентів. Виходячи з вищенаведеного, інформація щодо вкладу кожної конкретної фізичної особи може бути надана за письмовим зверненням такої особи до уповноваженої особи Фонду на тимчасову адміністрацію в порядку, визначеному Законом України «Про звернення громадян» за адресою: вул. Солом’янська, 33, м. Київ, 03141, Україна. Довідкова інформація за телефонами контакт-центру ПАТ «МІСЬКИЙ КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК» 0 800-500-011 або 38 (044) 207-70-00. Детальну інформацію про систему гарантування вкладів фізичних осіб в Україні можна дізнатися за номерами телефонної «гарячої лінії» Фонду: 0-800-308-108 (дзвінки по Україні безкоштовні зі стаціонарних телефонів), а також на сайті Фонду в мережі Інтернет – http://www.fg.gov.ua.
Заступник директора-розпорядника А.Я. Оленчик fgvfo@fg.gov.ua
AlexSA У них шаблон ответов походу один и тот же в ФГВФЛ. Дозвониться нельзя, отписки по мылу все как всегда в нашей стране. Может еще и подстраховывают себя-мало ли кто по эл. почте мог написать... Обращайтесь к tanyaccb -думаю не откажет в помощи.
Мероприятие состоялось. Держим руку на пульсе и действуем согласно обстоятельствам. tanyaccb так и не появилась. Собственно, этого и следовало ожидать. Главное, что никчемность отменили да и что-то ей выплатили уже, а вы мол дальше...уж как-то сами, хотя клялась, что за каждого, кто ее поддерживал, бороться будет. Нужно сказать большое спасибо Оксане, которая не бросает незаслуженно пострадавших вкладчиков в трудную минуту, хотя свой вклад тоже получила. Бумаги в Фонде. Пролетевшие в выплатах иногородние вкладчики 1 очереди исключительно с договорами 2620 и 2625 (не 2630) , которые подавали свои данные в список ИГ, могут писать ей в личку. Киевляне были, и не только из Киева. Пока так.