TRUSTConsultant написав:ШАНОВНІ КЛІЄНТИ! Повідомляємо, що відповідно до рішення Правління Національного банку України від 29 грудня 2016 року № 559-рш, Виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб було прийнято рішення № 3085 від 30.12.2016р. «Про початок процедури ліквідації ПАТ БАНК «ТРАСТ» та делегування повноважень ліквідатора банку». Ліквідація запроваджена з «30» грудня 2016 року до «29» грудня 2018 року включно та призначено уповноваженою особою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення ліквідації ПАТ БАНК «ТРАСТ» Кухарева Володимира Валентиновича. З «17» січня 2017 року будуть змінені реквізити ПАТ БАНК «ТРАСТ» (у стані ліквідації), про що Вас буде повідомлено додатково, для можливості своєчасного погашення кредитної заборгованості.
Ооо! Я встиг ще на 2625 переказати. Перевірте будь ласка, монетки зайшли? Я вже не маю боргу? Дякую!
кстати ... можете написать полный перечень кредитных бюро, куда Траст подавал информацию о своих заемщиках? я так понимаю Траст нагадил не только в УБКИ своим клиентам, но и в остальных бюро?
Підтримую Імпрінтера, що треба почистити за собою! Нам ще за іншими кредитками йти, а світиться зайве кредитне навантаження! Будь ласка, допрацюйте!
TRUSTConsultant написав:ШАНОВНІ КЛІЄНТИ! Повідомляємо, що відповідно до рішення Правління Національного банку України від 29 грудня 2016 року № 559-рш, Виконавчою дирекцією Фонду гарантування вкладів фізичних осіб було прийнято рішення № 3085 від 30.12.2016р. «Про початок процедури ліквідації ПАТ БАНК «ТРАСТ» та делегування повноважень ліквідатора банку». Ліквідація запроваджена з «30» грудня 2016 року до «29» грудня 2018 року включно та призначено уповноваженою особою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на здійснення ліквідації ПАТ БАНК «ТРАСТ» Кухарева Володимира Валентиновича. З «17» січня 2017 року будуть змінені реквізити ПАТ БАНК «ТРАСТ» (у стані ліквідації), про що Вас буде повідомлено додатково, для можливості своєчасного погашення кредитної заборгованості.
Ооо! Я встиг ще на 2625 переказати. Перевірте будь ласка, монетки зайшли? Я вже не маю боргу? Дякую!
Шановний Козак-характерник, відповідь надана у приватних повідомленнях.
Шалом громада і Шановний представник. Хотів у запитати чи немає зразка заяви на Уповноважену особу? А то виявляється Кухарь мої монетки незаконно зажав, згідно закону п.5 ч.6 ст.36 Закону про систему гарантування вкладів фізичних осіб
6. Обмеження, встановлене пунктом 1 частини п’ятої цієї статті, не поширюється на зобов’язання банку щодо:
5) виконання операцій з виплати переказу коштів фізичних та юридичних осіб, що надійшли на їхні рахунки з дня початку процедури виведення Фондом банку з ринку;
Скупердяй написав:Шалом громада і Шановний представник. Хотів у запитати чи немає зразка заяви на Уповноважену особу? А то виявляється Кухарь мої монетки незаконно зажав, згідно закону п.5 ч.6 ст.36 Закону про систему гарантування вкладів фізичних осіб
6. Обмеження, встановлене пунктом 1 частини п’ятої цієї статті, не поширюється на зобов’язання банку щодо:
5) виконання операцій з виплати переказу коштів фізичних та юридичних осіб, що надійшли на їхні рахунки з дня початку процедури виведення Фондом банку з ринку;
кстати ... можете написать полный перечень кредитных бюро, куда Траст подавал информацию о своих заемщиках? я так понимаю Траст нагадил не только в УБКИ своим клиентам, но и в остальных бюро?
Підтримую Імпрінтера, що треба почистити за собою! Нам ще за іншими кредитками йти, а світиться зайве кредитне навантаження! Будь ласка, допрацюйте!
Меня сегодня УБКИ послало в очередной раз нах с сообщением что ничего править по моей инициативе не будут. Т.е. только после обновления с траста, на мой аргумент что траст не шлет инфи ответили что крайнее было от 17.12 и там по мне все по старому. В общем красавцы оба, один не хочет отправлять инфу, а другой не хочет ничего запрашивать
TRUSTConsultant, поддерживаю просьбу коллег, уточните у соответствующих лиц позицию УЛ по этому вопросу, а то наши вопросы по этой теме вы игнорите.
они подают инфо о размене долга, но не подают о закрытии ... например я вижу что ну меня как бы нет долга перед трастом .. кредитный лимит 50 000 и при этом фактического долга нет - но кредитная линия числится как активная, а не закрытая, т.е. другие банки выдавая мне кредитку видят это как активную линию и отказывают на основании существенной нагрузки кредитной ...
TRUSTConsultant На телефонный номер моей мамы пришло сообщение от банка Траст, о том что банк меняет реквизиты. Но мама никогда не была клиентом банка Или была, но об этом не знала? Номер телефона укажу в личку