|
Банк Траст - БАНКРОТ? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Пон 23 кві, 2012 15:12
kuynka Ну хоч би до якої групи банків відноситься.( Великим якось довіряю більше ) Та чи Вас мені поучати. До речі чому не включили в список Таврику.
-
angra
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 22 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 кві, 2012 16:01
angra написав:kuynka Ну хоч би до якої групи банків відноситься.( Великим якось довіряю більше ) Та чи Вас мені поучати. До речі чому не включили в список Таврику.
А я малым банкам больше доверяю....если системный банк накроется деньги из ФГВФЛ не видать....а при банкротстве малого шансов получить свои деньги больше
-
gontar
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 23 кві, 2012 16:57
gontar написав: angra написав:kuynka Ну хоч би до якої групи банків відноситься.( Великим якось довіряю більше ) Та чи Вас мені поучати. До речі чому не включили в список Таврику.
А я малым банкам больше доверяю....если системный банк накроется деньги из ФГВФЛ не видать....а при банкротстве малого шансов получить свои деньги больше
заинтересовались? читали интервью в начале ветки? задала Охрименко вопрос про Трасту, ответит  перешлю сюда ответ 
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 кві, 2012 17:03
зараз по РБК показували таблицю по споживчому кредитуванню в Росії, Траст на 7 місці по обєму виданих кредитів.Взагалі не думаю що йому потрібні дорогі гроші в вигляді наших депозитів,скоріше його ставки - це маркетинговий хід на завоювання долі ринку банківських послуг.Так що користуйтесь , поки не знизили відсотки)
-
Rain R
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 50 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 кві, 2012 17:06
Rain R написав:зараз по РБК показували таблицю по споживчому кредитуванню в Росії, Траст на 7 місці по обєму виданих кредитів.Взагалі не думаю що йому потрібні дорогі гроші в вигляді наших депозитів,скоріше його ставки - це маркетинговий хід на завоювання долі ринку банківських послуг.Так що користуйтесь , поки не знизили відсотки)
было бы хорошо, чтобы больше игроков на рынке потребительского кредитования; и конкуренция и ставки - были бы отличные  для депо клиентов
-
kievlyanka
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 кві, 2012 17:12
kuynka написав: gontar написав: angra написав:kuynka Ну хоч би до якої групи банків відноситься.( Великим якось довіряю більше ) Та чи Вас мені поучати. До речі чому не включили в список Таврику.
заинтересовались? читали интервью в начале ветки? задала Охрименко вопрос про Трасту, ответит  перешлю сюда ответ 
Заинтересовался в плане столбика с пополнением...на минимальную сумму.....интервью читал...Похоже действительно высокие ставки для привлечения клиентов.
-
gontar
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 23 кві, 2012 17:14
Rain R написав:зараз по РБК показували таблицю по споживчому кредитуванню в Росії, Траст на 7 місці по обєму виданих кредитів.Взагалі не думаю що йому потрібні дорогі гроші в вигляді наших депозитів,скоріше його ставки - це маркетинговий хід на завоювання долі ринку банківських послуг.Так що користуйтесь , поки не знизили відсотки)
А памятаєте агресію Платинума в кінці року під 25%? А Руського Стандарту під 25% до 30 січня? Траст йде їх стратегією. Це все конкуренти на ринку готівкового та споживчого кредитування.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 кві, 2012 17:31
tatop написав: Rain R написав:зараз по РБК показували таблицю по споживчому кредитуванню в Росії, Траст на 7 місці по обєму виданих кредитів.Взагалі не думаю що йому потрібні дорогі гроші в вигляді наших депозитів,скоріше його ставки - це маркетинговий хід на завоювання долі ринку банківських послуг.Так що користуйтесь , поки не знизили відсотки)
А памятаєте агресію Платинума в кінці року під 25%? А Руського Стандарту під 25% до 30 січня? Траст йде їх стратегією. Це все конкуренти на ринку готівкового та споживчого кредитування.
Дельта тоже с Миколаем была 
-
kievlyanka
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 23 кві, 2012 17:36
kuynka написав: tatop написав: Rain R написав:зараз по РБК показували таблицю по споживчому кредитуванню в Росії, Траст на 7 місці по обєму виданих кредитів.Взагалі не думаю що йому потрібні дорогі гроші в вигляді наших депозитів,скоріше його ставки - це маркетинговий хід на завоювання долі ринку банківських послуг.Так що користуйтесь , поки не знизили відсотки)
Дельта тоже с Миколаем была 
І теперішні 22% Дельти продовження агресивної стратегії.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-