|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: П'ят 06 січ, 2012 18:19
budivelnik До речі , по тільки мені відомій прикметі , я можу сказати що фото було зроблено 3 дні тому.
відповідь на це питання ви отримаєте нажавши клавішу властивості в будь-якому графічному редакторі. щоб у вікнах було видно фіранки і ялинки
так в тому то і вся правда, що будинок порожній... в жодному вікні не світиться світло, у всіх вікнах на задній частині немає штор, в передній частині щось подібне на штори є тільки у великих вікнах.
-
vasul_lviv
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 06 січ, 2012 18:21
budivelnik Так все таки де грунтовка . з перших фото ?
ну це вже нехай інші учасники оцінюють. як мінімум метрів 100 до будинку засипано будівельним відходами, тому асфальтом я це не можу назвати.
-
vasul_lviv
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 06 січ, 2012 18:28
vasul_lviv написав:budivelnik До речі , по тільки мені відомій прикметі , я можу сказати що фото було зроблено 3 дні тому.
відповідь на це питання ви отримаєте нажавши клавішу властивості в будь-якому графічному редакторі. щоб у вікнах було видно фіранки і ялинки
так в тому то і вся правда, що будинок порожній... в жодному вікні не світиться світло, у всіх вікнах на задній частині немає штор, в передній частині щось подібне на штори є тільки у великих вікнах.
1 Чотири великих вікна - це чотири квартири ( вітальні одної трьохкімнатної , одної чотирьохкімнатної , двох пятикімнатних ) . Одна чотирьохкімнатна - на 4 поверсі Одна однокімнатна - на першому поверсі, крайня зліва. 2 Задня чстина будинку - виходить на озеро , яке Ви на всяк випадок сфотографувати не ризикнули - дуже вже красивий краєвид + там не має сусідів ближче ніж на 100 метрів , тому думаю що фіранки були просто не закриті Так що ? Ви почали своє життя на цих сторінках з звинувачення в тому що будинку не існує . На приведенній Вами фотографії , чудово видно що за 2009-2011 роки 6 квартир ( пофарбована в жовту фарбу частина ) збільшилась в два рази і перетворилась в 12 квартир і 7 гаражів. Чи не говорить це про те , що не зважаючи на громи і блискавки які кидались на голови будівельників , а також оповідання про суцільну ...опу , простими пшиками в воду від великої кількості нездар , які не в стані не те що про житло подбати , а й себе нагодувати - в будівельній галузі все гаразд .
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 06 січ, 2012 18:37
budivelnik написав:щоб у вікнах було видно фіранки і ялинки
в будівельній галузі все гаразд .[/b]
Браво, Буд-Буд! Як би у Вас все було б гаразд, то Вам не було б потреби розказувати тут байки, писати незкінченні простирадла, підтасовувати інформацію і перекручувати факти. Де 2007-2008 роки, коли алені табунами прибігали і платили по 200% за кривострої?? Такої лафи, шановний, вже ніколи не буде! Скільки б Ви тут не запевняли публіку, що все чудово в датському королівстві! "Скільки не кажи "Халва" - в роті солодше не стане!" Аленів менше стало, та й заробки їхні вже не ті. А деякі алені - порозумніли?! Так що - курс на південь, вниз!
-
Frant
-
-
- Подякував: 1769 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 06 січ, 2012 18:42
Frant написав: budivelnik написав:щоб у вікнах було видно фіранки і ялинки
в будівельній галузі все гаразд .[/b]
Браво, Буд-Буд! Як би у Вас все було б гаразд, то Вам не було б потреби розказувати тут байки і підтасовувати інформацыю. Де 2007-2008 роки, коли алені табунами прибігали і платили по 200% за кривострої?? Такої лафи, шановний Буд-Буд, вже не буде! Скільки б Ви тут не запевняли публіку, що все чудово в датському королівстві!
1 Перекручування ніків на цих гілках - є підставою для гірчичника , так що виправляйте своє звертання , в противному разі , після того як свята пройдуть - нарветесь 2 Будівництво - це бізнес , бізнес може бути як прибутковим ( для меньшості ) так і збитковим ( для більшості ). В мене звичайно не так добре як було в 2008 , але набагато краще ніж у 90% тут присутніх сьогодні чи в 2008 . На цьому життя й базується - на порівняннях . Я стараюсь , щоб в мене було краще , основна маса тут присутніх мріє щоб в мене було гірше .Але мої старання - спрямовані на мене і для мене , а чужі мрії - зашкодити мені не в стані . От і Виходить , в них зле - бо всю енергію вони спрямовують не на власне благополуччя , в мене - добре . 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 06 січ, 2012 18:48
budivelnik
Тим не менш, вельмишановний Пане будівельнику, ситуація на ринку нерухомості далека від оптимальної.
Повинен бути баланс між середньої зарплатою і вартістю м2. Його немає. Вас цікавить 1% "найуспішніших". А Ви не задумувались про те, що ринок себе вичерпав? Ф те, що Ви тут днюєте і ночуєте - однозначнно підтверджує цей факт. 1% вже накупився за 20 років самостійності. Може, американці з німцями приїдуть за нерухомістю в брюховецький край???
-
Frant
-
-
- Подякував: 1769 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 06 січ, 2012 18:59
Frant написав:budivelnik Тим не менш, вельмишановний Пане будівельнику, ситуація на ринку нерухомості далека від оптимальної. Повинен бути баланс між середньої зарплатою і вартістю м2. Його немає. Вас цікавить 1% "найуспішніших". А Ви не задумувались про те, що ринок себе вичерпав? Ф те, що Ви тут днюєте і ночуєте - однозначнно підтверджує цей факт. 1% вже накупився за 20 років самостійності. Може, американці з німцями приїдуть за нерухомістю в брюховецький край???
1 1% найуспішніших може купувати з нуля житло яке відноситься до 1% найдорожчого. 2 На рахунок балансу заробітної плати і ціни . А чи відомо Вам що : а - випиваючи 1 пляшку 0,5 оковитої ви випиваєте площу квартири яка = 1/2 денця цієї пляшки . б - викурюючи 1 пачку сигарет - Ви спалюєте площу житла яка= площі денця пачки
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 06 січ, 2012 19:05
budivelnik написав: Frant написав:budivelnik Тим не менш, вельмишановний Пане будівельнику, ситуація на ринку нерухомості далека від оптимальної. Повинен бути баланс між середньої зарплатою і вартістю м2. Його немає. Вас цікавить 1% "найуспішніших". А Ви не задумувались про те, що ринок себе вичерпав? Ф те, що Ви тут днюєте і ночуєте - однозначнно підтверджує цей факт. 1% вже накупився за 20 років самостійності. Може, американці з німцями приїдуть за нерухомістю в брюховецький край???
1 1% найуспішніших може купувати з нуля житло яке відноситься до 1% найдорожчого. 2 На рахунок балансу заробітної плати і ціни . А чи відомо Вам що : а - випиваючи 1 пляшку 0,5 оковитої ви випиваєте площу квартири яка = 1/2 денця цієї пляшки . б - викурюючи 1 пачку сигарет - Ви спалюєте площу житла яка= площі денця пачки
Площа какой вартиры - в Тернопольской области или на Крещатике?
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 06 січ, 2012 19:08
Investor_K написав: budivelnik написав: Frant написав:budivelnik Тим не менш, вельмишановний Пане будівельнику, ситуація на ринку нерухомості далека від оптимальної. Повинен бути баланс між середньої зарплатою і вартістю м2. Його немає. Вас цікавить 1% "найуспішніших". А Ви не задумувались про те, що ринок себе вичерпав? Ф те, що Ви тут днюєте і ночуєте - однозначнно підтверджує цей факт. 1% вже накупився за 20 років самостійності. Може, американці з німцями приїдуть за нерухомістю в брюховецький край???
Площа какой вартиры - в Тернопольской области или на Крещатике?
Найдешевшої в Київміськбуду. 1 м2 приблизно вміщує 150 пляшок 0,5 по 28 грн х 2 = 8400 грн 1 м2 приблизно вміщує 750 пачок сигарет поставлених шторца х 12 грн = 9000 грн
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 06 січ, 2012 19:31
vasul_lviv написав:vasul_lviv переїжджаємо залізничну колію {skip} їдемо далі, якщо уявити, що тут кожен день ходити, то тре гумові чоботи купляти. {skip} от і будівництво у всій красі {skip} вид задньої частини...
Я думаю что выражу общее мнение: Большое человеческое СПАСИБО !!! Очень познавательно !!!
-
vragina
-
-
- Подякував: 46 раз.
- Подякували: 11 раз.
-
-
Профіль
-
-
|