Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 1819202122 ... 1209>
Повідомлення Додано: П'ят 06 січ, 2012 22:28

budivelnik написав: Хто вважає , що 1300 м2 х 200 доларів за м2 = 260 000 доларів/ 4 роки =5300 в місяць заробітку - це мало ?

А стоимость материалов?
Investor_K

Подякував: 0 раз.
Подякували: 918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 06 січ, 2012 22:38

Хто підкаже де можна подивитись графіки динаміки цін на різні інвестиційні активи ( нерухомість ( Київ , Москва , Европа ), депозити , золото , акції ) за остані 10-15 років ?
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 06 січ, 2012 22:43

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

возможность развода газа на шесть комфорок -не есть отдельная приватизация(право собственности) на квартиру. Думаешь, из-за большего количества населения в Киеве хоть одного лоха здесь сыщешь? Аж смешно!
sesk

Повідомлення Додано: П'ят 06 січ, 2012 22:47

vasul_lviv написав:budivelnik
як завжди - тексту багато, а змісту "0".

http://fotohost.org/images/a1afab07-136kB.jpg
це оцю викопану калабаню 10*7 ви називаєте ставком?

Так , саме цю , тільки коли вона знята з іншого ракурсу , то й виглядає набагато краще , але ж Ви не справедливість шукаєте , Ви істерично пробуєте власну фобію безгрошівя коло себе утримати, але життя йде і з Вами чи без Вас , але піде далі. :D .

http://fotohost.org/images/a1968bfa-322kB.jpg
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 06 січ, 2012 22:59

vasul_lviv
P.S. у вас крім статистики помітно ще одне захоплення - таблички
так от, я вас теж попрошу я вам пронумерував декілька запитань. якщо вас це не дуже обтяжить, дайте на них прямі відповіді. не переливайте воду з пустого в порожнє, не "включайте окуня", а просто дайте відповідь на поставлені запитання.

1 Ну і де запитання
2 Хто там маніпулятор , а хто діло говорить - видно з фото озера , яке Ви калабанею 7 на 10 м назвали , реальні розміри водойми - 30 м х 15 м .
3 Якщо я на протязі 3-5 днів викладу фото внутрішнього ремонту чотирьох квартир - Ви що , знову щось помямлите що Ви помилились ? ,
чи в підписі на місяць зафіксуєте фразу:
Василь_львів - вибачається перед будівельником за все те лайно яке він на нього вилив виключно з власної дурі і під впливом ідеї фікс буітдешеветь.

Ви ж розумієте , мені прийдеться людей турбувати , отримувати дозвіл на викладення фото їх житла у відкритому доступі , і так далі ...
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 06 січ, 2012 23:02

vasul_lviv написав:budivelnik
А те що процес пішов говорить хоча б такий документик

а давайте з іншого боку, кажете в будинку 6 сімей живе?
так фото 6 лічильників, і скани квитанцій про сплату за спожитий газ в студію!!!
коли вона знята з іншого ракурсу , то й виглядає набагато краще

вибачте, але виховання не дозволило мені фотографувати ту калабаню з чужого балкону.

Фото 6 лічильників - без проблем , бо тільки в двох квартирах вони всередині ( трьохкімнатна в двох рівнях і чотирьохкімнатна на 4 поверсі , а всі інші - на тиловій частині будинку, а от квитанції , коди сейфів , місця переховування грошей з прізвищами власників і так далі - дзуськи .

Але після цього , як я розумію Ви зобовязуєтесь підпис модифікувати по моєму бажанню ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 06 січ, 2012 23:07

sesk написав:возможность развода газа на шесть комфорок -не есть отдельная приватизация(право собственности) на квартиру. Думаешь, из-за большего количества населения в Киеве хоть одного лоха здесь сыщешь? Аж смешно!

эта бумажка нужна для получения техобоснования раздела дома на индивидуальные квартиры. сейчас владелец квартиры имеет в собственности 1/10 часть дома (условно), после раздела (раздел проводится по нотариальному договору при участии всех совладельцев либо через суд) в собственности будет 1/1 часть квартиры. процедура понятная, но уж очень хлопотная и длительная.

может Будивельнык не знает, но есть другие схемы (обкатанные мной лично на практике), когда право собственности в подобных домах оформляется сразу на 1/1, без долей. например, инвесторы подписывают договор о совместной деятельности по постройке дома, а потом на основании этого договора и акта ввода дома в эксплуатацию, пишут в местный исполком заявление об оформлении права собственности на отдельные квартиры (без долей). на исновании такого решения БТИ выдает пачку свидетельств. да, там есть свои нюансы, но схема 100% рабочая и намного проще и дешевле того, чем занимается Будивельнык
unrokan_pff

Повідомлення Додано: П'ят 06 січ, 2012 23:17

roman tr.

2 В мене відразу людина отримала документи з слідуючим:
Покупець купує квартиру № .... , яка становить 1/... частку будинку.Так що техумови від Львівгазу потрібні були виключно для того , щоб люди могли проплачувати кожен за себе по власному лічильнику.
3 Не оформлення до кінця ( заміна слова ідеальні на реальні части ), повязана з тим що мені легше будувати на земельній ділянці яка належить тільки мені , ніж постійно узгоджувати з іншими співвласниками земельної ділянки ( а от тут виділення в натурі - не можливе , бо земля по закінченню будівництва буде передаватись під обслуговування будинку ) . Як тільки продам тих 6 що збудував і ще 2-3 які повинен добудувати , так відразу будинок і перетвориться в ОСББ ....
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 06 січ, 2012 23:27, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 06 січ, 2012 23:24

budivelnik написав:3 Не оформлення до кінця ( заміна слова ідеальні на реальні части ), повязана з тим що мені легше будувати на земельній ділянці яка належить тільки мені , ніж постійно узгоджувати з іншими співвласниками земельної ділянки ( а от тут виділення в натурі - не можливе , бо земля по закінченню будівництва буде передаватись під обслуговування будинку ) . Як тільки продам тих 6 що збудував і ще 2-3 які повинен добудувати , так відразу будинок і перетвориться в ОСББ ....

ну якщо ви забудовуєте ділянку поступово, то можливо це і має сенс.
unrokan_pff

Повідомлення Додано: П'ят 06 січ, 2012 23:51

budivelnik
спеціально для вас, великого любителя включати окуня, і переключати увагу на дрібниці. ваша калабаня може бути 10*20, може 15*30, це не суть важливо, і тут ще питання чи вона ваша. адже ви такий інтилігентний, мали би знати, що водойма не може належати вам.
повтор:
1. якщо ви продали свій продукт в 1-й черзі, то де ваші покупці? ще раз повторюсь, я перебував на відстані 10 м. від будинку. він абсолютно порожній, в ньому не світиться світло, не працює телевізор, не чути дитячого крику. я думаю, що будь-яка людина в стані відрізнити обжитий будинок від збудованої коробки.
2. ви стверджували, що від вашого будинку недалеко до кільцевої дороги. так все ж таки, яка відстань? в мене вийшло 1,2 км, до тої частини автодороги, по котрій їздять маршрутки.
3. якщо будинок зданий, чому на задній частині не облаштовані балкони? як такі балкони використовують ваші мешканці? а в темноті? ногою наощуп визначають де край балкону?
4. масу болота перед будинком ви вважаєте облаштованою територією?

так питання помітніше?
vasul_lviv

#<1 ... 1819202122 ... 1209>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми