|
|
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?какое количество м2 планируют ввести в 2012 в киеве? больше чем в 2011?
![]() zahar_
В мене не має навіть зеленого поняття , навіщо Захар приводить цю інформацію . 1 Ну продовжили договір оренди про платне використання 17,3 га + 1,3 га = 18,6 га . Ну і що ? В Києві щорічно здається в експлуатацію приблизно 1 млн м2 житла і це житло займає площу приблизно 50 га землі . + так як житло будується приблизно 3-5 років , то під усіма обєктами житлової забудови , постійно у використанні забудовників - 150-200 га землі 2 Площа Києва , становить :
Таким чином Вся площа - 83 600 га Забудовано - 35 000 га Вільно - 47 400 га Ви переживаєте про 18 га , що становить 18 / 47 400 = 0,038% Самі хоч розумієте маразматичність своєї позиції ? В місті є ще як мінімум 3000 площадок під забудову з аналогічними розмірами .
![]() Василь - Вас особисто жаба затиснула коли я не погодився з Вашими оповіданнями про вартість щебню . З того часу , весь смисл Вашого буття тут повязаний з боротьбою проти мене . Під час цієї боротьби , Вам постійно приходиться здавати позиції признаючи свої помилки , спочатку Ви помилились з існуванням будинку , зараз Ви помилитесь з проживанням людей . В мене є квитанція , в якій вказана загальна кубатура використаного газу за адресою . Що скажете про 12 676 м3 використаних з введення будинку в експлуатацію ? Мені залишилось лише викласти фото чотирьох лічильників з обємами газу які накручені мешканцями з 01-12-2011 , щоб надовго Вам прийшлось заткнутись з своїми висмоктанними з пальця звинуваченнями . Ви правда можете почати розповідати , що я свідомо спалив 12000 м3 газу , щоб якомусь там Василю з форуму щось довести , але це буде Вашим черговим маразмом.
![]() budivelnik
давайте по порядку. спочатку відповіді на попередні запитання. і не треба фірмовий фінт - включання окуня. стосовно того хто програв, а хто виграв, - так заспокойтесь, перегорніть сторінку і живіть далі. стосовно сьогодення, якщо я не помиляюсь, декількома постами раніше, ви заявляли, що скани квитанцій про сплату газу, це всеодно, що пароль від сейфу, там будуть дані людей вказані і т.д., а тепер виявляється, що газ тільки на вас оформлений? знов брехня будівельнику? а що ж тоді із світлом? і як загальна кількість газу на мешканців розподіляється? пропорційно площі?
![]() vasul_lviv
1 Сторінкою назад , Ви повинні були побачити , що тех умови на 6 лічильників підписані в травні 2011 року , а тому й не могли бути встановлені швидше цієї дати , + робота по перевлаштуванню мережі = станом на 1 грудня лічильників 6 . Весь газ спожитий до 1 грудні 2011 року йшов через один лічильник. Яким чином мешканці розраховувались зі мною не Ваше діло . Фактом залишається наявність цих мешканців і наявність спожитого ними газу. 2 Я не маю жодного права викладати фінансову інформацію яка стосується інших людей - тому дулю Ви отримаєте , а не скани чужих квитанцій , з іншого боку , я можу виложити квитанцію в якій фігурує моє прізвище - це зрозуміло . 3 По світлу - відповім так само як і по газу Не Ваше ..... діло . То як Будинок - є( з адресою і документами ) - Василь збрехав і не поперхнувся Спожити газ - є( а значить присутні і споживачі) - Василь знову збрехав і не почервонів Що далі придумає цей ... правдолюбець ?
![]() 1 Я привів інформацію по передмістю Львова 2 Обвалісти заявили що те що я будую - найгірше що можна придумати Тепер я питаю Якщо в захолусті , в найгірше побудованому житлі , в будинку з ідеальними частками ( тобто не до кінця виготовленними документами ) а - продано все що здано в експлуатацію б - ціна проданого 600-700 доларів То яка ціна буде в центрі всесвіту Києві , з нормальними документами і в нормально збудованному ? Хоч останнє запитання - зрозуміло обвалістам ?
![]() budivelnik
вы за весь дом (700 метров если не ошибаюсь) платите 300-400 грн. в месяц за газ?
![]() 1 Вивели - вибачаюсь 2 Якщо привожу і прізвище і адресу і велични і суми продажів - значит не боюсь запитань від податкової , а з урахуванням , що вся інформація у відкритому доступі - значить податки сплачені згідно чинного законодавства і в повному обсязі , в противном разі ( варіант корупційної схеми ) яб підставив свого податкового інспектора.
|
|