В новостроях на Позняках в реально сданных домах: 9500-10500 за метр в зависимости от разных факторов.
|
|
![]() 650 м2 всього ( використовується тільки 42 + 82 + 2 х 125 =370 м2) - 12600 м3 за 30 місяців = 420 м3 в місяць в середньому ( 9 місяців по 150 + 3 місяці зими по приблизно 1500 ) . В моїй конструкції дуже хороше утеплення , як не як 15 см пінопласту , це Вам не 0,3-0,5 м цегли ![]()
![]() Я ж не проти 9500 - 10500 . Я задаю питання по іншому Якщо все погане і в захолусті - 5000 -5500 , то чи є можливість падіння в Києві до такої величини нормального житла ?
![]() ![]() вы платежку выложили за ноябрь - разгар отопительного сезона, вы сожгли 300 кубов и заплатили 300 грн. Это работа системы на минимуме в пустом доме, что-бы систему не разморозить. Вы же не единственный человек у которого дом в эксплуатации находится.
![]() Время от времени в качестве аргумента неадекватных цен на КРЖН budivelnik бравировал ценами продаж и их количеством в на своём объекте по ГрязьМес-Калабаня.
А визуально участник форума vasul_lviv того уровня продаж, о котором говорил budivelnik не увидел. Так что ещё один из аргументов budivelnik которые он тулил в теме о КРЖН ,похоже, оказался пшиком ![]()
1 В мене люди вмикають опалення не тоді коли місто обявило про початок опалювального сезону чи по календарю , а тоді коли в квартирі холодно .В листопаді - не було мінусових температур 2 Частину листопаду - вже стояли окремі лічильник 3 Я завжди старався проплачувати з надлишком ( і рекомендував це проживаючим ) , а так як після встановлення лічильників , мій був демонтований , то й розрахунки проводились по залишку , щоб обнулити мій особовий рахунок ( автоматично його закривши) і відкрити шість персональних рахунків мешканців. 4 Тому , якщо Вас цікавить фактичне споживання , то я Вам його привів вище 9 місяців по 150 3 місяці по 1500 З певним відхиленнями , в залежності від моря факторів. Ще раз наголошую - це реальне споживання , реального будинку. Єдине що просив би врахувати - це кількість мешканців . В чотирьох квартирах площею в 370 м2 проживає 8 дорослих і 1 дитина .
![]()
1 Василь побоявся підійти до будинку ближче ніж на 100 метрів ( хто не вірить , нехай гляне на точки з яких зроблені фото) 2 Те що людина , в 16-00 04-01-2012 , з відстані в 100 метрів , не побачила жодного мешканця з 9 проживаючих там осіб - як на мене не говорить , що в будинку ніхто не проживає ![]() Кому будемо вірити ? Василю - який пів року заперечував існування як будинку , потім фотографував калабаню 7 на 10 . яка чомусь на іншому фото перетворилась в ставо 30 на 15 , з місточком для ловлі риби Чи газовому лічильнику ?
![]() 650 м2 всього ( використовується тільки 42 + 82 + 2 х 125 =370 м2) - 12600 м3 за 30 місяців = 420 м3 в місяць в середньому ( 9 місяців по 150 + 3 місяці зими по приблизно 1500 ) . В моїй конструкції дуже хороше утеплення , як не як 15 см пінопласту , це Вам не 0,3-0,5 м цегли ![]() вы платежку выложили за ноябрь - разгар отопительного сезона, вы сожгли 300 кубов и заплатили 300 грн. Это работа системы на минимуме в пустом доме, что-бы систему не разморозить. Вы же не единственный человек у которого дом в эксплуатации находится.[/quote] 1 В мене люди вмикають опалення не тоді коли місто обявило про початок опалювального сезону чи по календарю , а тоді коли в квартирі холодно .В листопаді - не було мінусових температур 2 Частину листопаду - вже стояли окремі лічильник 3 Я завжди старався проплачувати з надлишком ( і рекомендував це проживаючим ) , а так як після встановлення лічильників , мій був демонтований , то й розрахунки проводились по залишку , щоб обнулити мій особовий рахунок ( автоматично його закривши) і відкрити шість персональних рахунків мешканців. 4 Тому , якщо Вас цікавить фактичне споживання , то я Вам його привів вище 9 місяців по 150 3 місяці по 1500 З певним відхиленнями , в залежності від моря факторів. Ще раз наголошую - це реальне споживання , реального будинку. Єдине що просив би врахувати - це кількість мешканців . В чотирьох квартирах площею в 370 м2 проживає 8 дорослих і 1 дитина .[/quote] Чем больше вы объясняете, тем больше вопросов возникает. Причем тут сколько человек проживает - 8 или 108? Дом нужно отапливать и все тут. Вы страницей раньше писали, что счетчик один, все оформлено на вас, а с жильцами вы сами как-то разберетесь. Что вы платили с "з надлишком" у вас долг за октябрь? "9 місяців по 150 3 місяці по 1500" - вы выложили платежку 300 кубов - 380 грн. к чему эти ни чего не говорящие данные?
|
|