Daralex В Германии арендодатель ОТВЕЧАЕТ за свое жилье.
А у нас? Некоторые даже ремонт пытаются повесить на квартиросъемщика. Типа, что-то не устраивает - ремонтируй за свои.
Кто вас заставляет арендовать у данного идиота? Всегда есть выбор.
|
|
![]() DaralexDaralex В Германии арендодатель ОТВЕЧАЕТ за свое жилье.
А у нас? Некоторые даже ремонт пытаются повесить на квартиросъемщика. Типа, что-то не устраивает - ремонтируй за свои. Кто вас заставляет арендовать у данного идиота? Всегда есть выбор.
![]() Daralex[Daralex В Германии арендодатель ОТВЕЧАЕТ за свое жилье.
А у нас? Некоторые даже ремонт пытаются повесить на квартиросъемщика. Типа, что-то не устраивает - ремонтируй за свои. Кто вас заставляет арендовать у данного идиота? Всегда есть выбор. Я был В Германии и немного знаю как там обстоят дела с арендой. Сдаются полностью пустые квартиры, за исключением, возможно, кухни. Вы сами красите стены (изначально белый цвет) по своему вкусу с обязательством по окончанию аренды снова перекрасить в белый! ![]() ![]()
![]()
Я думаю, что не только я не в курсе, но и немцы. "на депо и в золоте" - депозит гривневый, а золото в сертификатах НБУ?
![]() OvenOven
Я думаю, что не только я не в курсе, но и немцы. "на депо и в золоте" - депозит гривневый, а золото в сертификатах НБУ? Юморист вы однако ![]() ![]() ![]()
![]()
1 Всі тут чудово знають в чому зберігати і як , єдине чого їм не вистарчає в їх знаннях - це як те що потрібно зберігати - заробити. 2 Для мене особисто - все попугаї , що зелені з президентами , що кольорові з письменниками , головне щоб в мене був хліб і до хліба ..... А зберігати на тривалий термін в папірцях які Вам продають по ціні 20 годин Вашої роботи( 100 доларів ) за папірець вартістю виготовлення 3-10 центів - маразм.
![]() budivelnikbudivelnik
finansist2012 писал(а): Oven Я думаю, что не только я не в курсе, но и немцы. "на депо и в золоте" - депозит гривневый, а золото в сертификатах НБУ? Юморист вы однако )) Я уверен, здесь все в курсе в чем депо и в каком виде золото! Кроме Будивельныка, который кричит, что "папугаи" ему не нужны )) Остальным зеленые бумажки с президентами ОЧЕНЬ НУЖНЫ ))))))))))))))) budivelnik 1 Всі тут чудово знають в чому зберігати і як , єдине чого їм не вистарчає в їх знаннях - це як те що потрібно зберігати - заробити. 2 Для мене особисто - все попугаї , що зелені з президентами , що кольорові з письменниками , головне щоб в мене був хліб і до хліба ..... А зберігати на тривалий термін в папірцях які Вам продають по ціні 20 годин Вашої роботи( 100 доларів ) за папірець вартістю виготовлення 3-10 центів - маразм. finansist2012 1. Давайте за всех не будем утверждать. Вам респект за откровенность, вы писали сколько и как зарабатываете, но поверьте я зарабатываю не меньше. Хотя соглашусь, что во Львове заработать такие деньги значительно сложнее чем в Киеве, поэтому вам еще раз респект ![]() 2."щоб в мене був хліб і до хліба" - полностью поддерживаю такую философию, но для этого как раз и важно ориентироваться в какой момент в каких папугаях хранить сбережения или в какой момент зайти/выйти из недвижимости. 3. Какая разница, кто сколько зарабатывает в час - 5, 10 или 20 долларов? или евро? В чем хранят сбережения американцы? Или немцы, 70% которых не имеют своей недвижимости вообще? Они все идиоты? А мы умные с гениальной ментальностью:))) Особенно оформившие ипотеку в 2006 - 2008гг ![]()
![]() Я писав скільки і на чому заробляю не для того щоб похизуватись , а для того щоб тут присутні ( які в основній своїй масі поки що далекі від реальної економіки ) побачили і зрозуміли життя так як воно є , а не з рекламних буклетів які розповідають про Американську мрію ( кожен може стати мілліонером ) , а розуміли , що : Тільки кожен сотий може стати мілліонером .
Якщо у Вас не має де жити , але при цьому Ви зберігаєте кошти на депо і розмір цих коштів достатній для купівлі житла ( наголошую на депо а не в бізнесі ) - то з моєї точки зору така людина авантюрист
Хочете побачити хто в чому зберігає і хто спалився на іпотеках ? Будь-ласка . Беремо для прикладу Україну. В Україні 1080 млн м2 житла - таким чином в житлі зберігається приблизно 5 триліонів гривень ![]() На депо зберігається - 300 млрд гривень В іпотеку попали 70 млрд грн То як , за які варіанти заощаджень проголосувало населення ? До речі - не тільки України. ![]() Пс 70% німців живуть в житлі , яким володіють 30% інших німців ![]() Більшість - завжди бідніша від меньшості. Таким чином можна константувати що: багаті німці - зберігають кошти в житлі , бідні в депозитвх на житло . ![]() ![]() ![]()
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?просто супер. папірець, вартістю.... А покупать бетон за $2000, с себестоимостью $500 - не маразм? Можете писать о золоте и валюте, что угодно, я думаю ни на этом форуме, ни в пределах города Киева не найдется ни одного слабоумного, который поверит в теорию про "папірець вартістю виготовлення". А ваши умозаключения на финансовом форуме, просто нет равных.
![]()
1 Буквально пару повідомлень тому хтось розповідав що він не звинувачує будівельників 2 Фантазувати про собівартість в 500 і продажну ціну в 2000 - Ви отримаєте право тільки тоді , коли самі за 500 збудуєте і при цьому приймете рішення продати дешевше 2000 ( наприклад я маю право заявляти про собівартість в 500 бо продаю по 700 ![]() 3 Не бачити різниці між пропорцією в: 3-10 центів - 100 доларів ( різниця в 1000-3333 рази ) і 500 доларів - 2000 доларів ( різниця в 4 рази ) Може тільки засліплений ненавистю релігійний фанатик. Тому якщо хтось ,вважаючий себе фінансово грамотним , бо пише повідомлення на фінансовому форумі , скаже що надійніше заощаджувати в товарі який продається по ціні в 1000-3333 рази дорожчій ніж вартість його виготовленні замість товару який продається по ціні в 1,5 рази вищій ніж вартість його виготовлення - то на мій погляд він ......
![]() budivelnikbudivelnik
Якщо у Вас не має де жити , але при цьому Ви зберігаєте кошти на депо і розмір цих коштів достатній для купівлі житла ( наголошую на депо а не в бізнесі ) - то з моєї точки зору така людина авантюрист Почему авантюрист? Если очевиден тренд снижения стоимости недвижимости и % по депо перекрывает расходы по аренде? По моему такого человека можно назвать рискового прагматика, но не как не авантюриста. Вот ипотечники в нашей стране - это как раз бедняги, прогоревшие авантюристы... Хочете побачити хто в чому зберігає і хто спалився на іпотеках ? Будь-ласка . Беремо для прикладу Україну. В Україні 1080 млн м2 житла - таким чином в житлі зберігається приблизно 5 триліонів гривень На депо зберігається - 300 млрд гривень В іпотеку попали 70 млрд грн То як , за які варіанти заощаджень проголосувало населення ? До речі - не тільки України. Снова подтасовываете факты! в 1080млн м2 входит по большей части советское и даже немало еще царского жилья))) Вы еще один вариант сбережений не упомянули - под Киевом, фактичеки зона ЧАЭС, земля в 2007-2008 продавалась по 15 - 20к $ за сотку ![]() 70% німців живуть в житлі , яким володіють 30% інших німців Більшість - завжди бідніша від меньшості. Таким чином можна константувати що: багаті німці - зберігають кошти в житлі , бідні в депозитвх на житло В целом можно согласиться, но жилье жилью большая рознь... Даже в Германии! Пол Берлина и большая часть Лейпцига пустуют, в "чешках" о которых мечтает большая часть жителей Украины немцы жить не хотят! Вы говорите, есть деньги - беги покупай жилье! Я говорю - жди, следи за трендом (кроме вас для остальных тренд цен в $ на ближайший - год, два очевиден и выбирай качественное жилье! Или строй сам и следи за качеством!
|
|