|
ПУМБ (2004 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 10 сер, 2010 09:52
VILNYI написав:Дуже погане обслуговування в банку і це коли різко знизились %-ти і банк має купу позичених грошей і працює ЗБИТКОВО ! Сьогодні день закінчення вкладу на Св"ятошинському відділенні. За два дні попередив, що приїду і буду забирати кошти, щоб підготували...Приїхав в 10.30 - в касі тільки половина суми...і тільки під обід привезли решту. Думайте і гадайте...
странно, мне тело депозита приходит непосредственно на карточку. очень удобно.
-
Ilizarov
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 10 сер, 2010 09:56
Taekwon написав:Речь шла о ПУМБ онлайн! И только о ней/нем (об интернет банкинге)в сравнении с приват-24. Вот всегда у нас так, что-то где-то услышали и давай комментировать. Вы ж ознакомьтесь с постами ниже и чуть выше.
то, что ты писал выше, - полная чушь, не соответствующая действительности, мнение годичной давности.
это ветка ПУМБа, нечего тут вонючий ПРИМАТ рекламировать.
-
Ilizarov
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 10 сер, 2010 13:51
Ilizarov написав:VILNYI написав:Дуже погане обслуговування в банку і це коли різко знизились %-ти і банк має купу позичених грошей і працює ЗБИТКОВО ! Сьогодні день закінчення вкладу на Св"ятошинському відділенні. За два дні попередив, що приїду і буду забирати кошти, щоб підготували...Приїхав в 10.30 - в касі тільки половина суми...і тільки під обід привезли решту. Думайте і гадайте...
странно, мне тело депозита приходит непосредственно на карточку. очень удобно.
Таки да, капает на картсчет..
-
d_i_m_a
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 сер, 2010 14:52
есть одна маленькая разница - Коломойскому Примату законы не писаны - они могут кидануть, лохануть, взять доп.комиссию (чего стоит только невыдача сдачи копейками, фото без ведома и разрешения, и номер телефона при обмене). Это напоминает ситуацию с заправками АНП, кто знает, тот поймет. А ПУМБ всегда работал по-закону. Как платеж WU может быть засчитан на карточку через П24 без заявы и паспорта клиента? НБУ у нас просто овощ, а не "наглядовий і регулюючий орган".
-
pete
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 720 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 10 сер, 2010 15:01
pete написав:есть одна маленькая разница - Коломойскому Примату законы не писаны - они могут кидануть, лохануть, взять доп.комиссию (чего стоит только невыдача сдачи копейками, фото без ведома и разрешения, и номер телефона при обмене). Это напоминает ситуацию с заправками АНП, кто знает, тот поймет. А ПУМБ всегда работал по-закону. Как платеж WU может быть засчитан на карточку через П24 без заявы и паспорта клиента? НБУ у нас просто овощ, а не "наглядовий і регулюючий орган".
да у богатых свои законы
ну ничего налоги вот нам поднимут скоро и за газ цены взвинтят ... а выборы то скоро и пусть товарищи с партии регионов задумаются... над своими подъемами!!!!
-
Diplomnet
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 10 сер, 2010 15:14
не туда
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 10 сер, 2010 16:20
туда туда... пора открвть гала
а то в европе на 5% подняли цены так там витрины бьют а у нас... бдло
-
Diplomnet
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 11 сер, 2010 11:46
І що, радуватись за наявність карточки, коли я у відділенні банку не можу з неї зняти свою суму! Скоріше дивно, що є тут деякі, які подібні випадки не розуміють, і чи це випадково...
-
VILNYI
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 11 сер, 2010 15:31
VILNYI написав:І що, радуватись за наявність карточки, коли я у відділенні банку не можу з неї зняти свою суму! Скоріше дивно, що є тут деякі, які подібні випадки не розуміють, і чи це випадково...
я не попадал в такие ситуации, наверное потому, что обслуживаюсь в главном отделении на Андреевской, где тяжело представить ситуацию, что в кассе нет денег.
У ПУМБ-онлайн есть маленький недостаток - ограничение на сумму перевода - не более 10 тысяч грн в сутки. и 25 тыс., если в отделении написать заявление на повышение лимита.
жаль.
-
Ilizarov
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 13 сер, 2010 15:44
DIV написав:Marcus_Junius_Brutus І ПУМБ знімає 1% від суми при зарахуванні на карту.
Во всех банках снимают за это комиссию.
-
Alex_Petrov
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|