|
ПУМБ (2004 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 21 тра, 2009 08:15
petra1000 написав:kutuz написав:К Укрсиб то морозится по выдачи вкладов, деньги то все буржуям отдали, 250млн. заплатили, а нашим вкладчикам не хватает, а Вы все мама, мама...
У меня нет аргументов в защиту УкрСибба по досрочному возврату.... Но в этой статье написано что и ПРИВАТ не отдает досрочно Сегодня был в своем отделении... чел при мне 10000 грн забирал (в бумаги я его не заглядывал, но краем уха слышал, что речь шла о досрочном разрыве депозите)  Так что давайте подождем пару дней.... станет понятно, кто отдает, а кто нет 
Вчера был в одном из киевских отделений ПУМБа, написал заявление на досрочное прекращение депозитного договора - приняли без проблем, особо никто и не уговаривал оставлять.сказали, что в течении 3дней перезвонят..вот и посмотрим...
-
eriso
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 21 тра, 2009 10:57
"До отмены моратория мы выдавали вклады на пятый день"
Я як клієнт банку можу зі 100% впевненістю сказати що це брехня!!! Нічого не віддавали!!! Конвертовували тільки в валюту і то з дуже великою комісією. Але і на тому дякуємо...
-
Karabas Barabas
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 21 тра, 2009 10:59
Причому з мінімальним терміном при конвертації на 6 міс....
-
Karabas Barabas
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 21 тра, 2009 11:10
-
sandy_zc
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 тра, 2009 12:21
Все таємне з часом стає явним...
Подивимось як ПУМБ надалі буде реструкторизовувати свої набагато більші ніж 10млн. борги...
-
Karabas Barabas
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 21 тра, 2009 12:37
Karabas Barabas написав:Все таємне з часом стає явним... Подивимось як ПУМБ надалі буде реструкторизовувати свої набагато більші ніж 10млн. борги...
я не думаю, что все кредиторы займут такую же агрессивную позицию, как Каргилл. Долги успешно реструктуризируют.
-
Ilizarov
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 21 тра, 2009 14:48
Дуже пікантний останній абзац:
"... Компания-учредитель SCM, которая сама испытывает нехватку средств после приобретения US United Coal Company, вряд ли поддержит банк, если кредиторы не согласятся на реструктуризацию задолженности банка,- сказано в отчете.- Качество портфеля выданных займов банка оставляет желать лучшего, ликвидность может ухудшиться, поэтому судебная процедура взыскания долга может быть более выгодной для кредиторов, чем реструктуризация".
Майже місяць ПУМБ судиться з Cargill, не бажаючи повернути 10 мільонів доларів.
Вгадайте з трьох разів, це навіює оптимізм на інших кредиторів ПУМБа?
-
5.5.
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 21 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 тра, 2009 14:53
Ilizarov написав:Karabas Barabas написав:Все таємне з часом стає явним... Подивимось як ПУМБ надалі буде реструкторизовувати свої набагато більші ніж 10млн. борги...
я не думаю, что все кредиторы займут такую же агрессивную позицию, как Каргилл. Долги успешно реструктуризируют.
Кілька сторінок тому у відповідь на мантри :"У ПУМБа немає проблем" я запропонував дати лінк на інфу про повернення грошей Cargill. Відповіді не отримав.
Зараз пропозиція така ж сама. Замість заклинань :"Усьо буит харашо" прошу дати лінк на інфу про згоду хоч одного кредитора реструктуризувати борги ПУМБа.
В Америці вже коррахунки ПУМБу заблокували. Скоро по всьому світу рахунки ПУМБа заблокують.
-
5.5.
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 тра, 2009 15:04
Доречі, хтось тут питав, звідкіля інфа про блокування коррахунків ПУМБа.
Ось два лінка, можете судитись або з цим сайтом (фінанс.уа), або з Главредом.
http://glavred.info/archive/2009/05/21/123855-16.html
В США арестовали счета банка Ахметова
21.05.09 // 12:38
Американская компания Cargill Financial через суд добилась ареста одного из корреспондентских счетов Первого украинского международного банка...
http://news.finance.ua/ru/~/1/0/all/2009/05/21/161118
... Американская компания Cargill Financial через суд добилась ареста одного из корреспондентских счетов Первого украинского международного банка...
-
5.5.
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 тра, 2009 15:16
5.5. написав:Панове ПУМБо-патріоти! Дайте, будь ласка, лінк, на інфу про те, як ПУМБ заплатив прострочену заборгованість Каргілу. Без слюней про любов до Ахметова та богом обраний СКМ, а тільки лінк. Це буде як раз відповідь конкретно по ситуації в банку.
Це мій пост в цій темі 11 травня 2009 року.
Після нього знову повно слюней :"СКМ та ПУМБ під мудрим керівництвом пана Ахметова форева".
Але інформації про сплату банком своїх боргів - ні слова.
Як ви вважаєте, з українськими депозитчиками при зниженні ліквідності ПУМБ буде довго чікатись? Чи пішле всіх у сад?
Про організацію, як і про людей, судять по її вчинкам.
Поки що видно, що ПУМБ борги повертати, принаймі одному з кредиторів, не спішить.
-
5.5.
-
-
-
-
Профіль
-
-
|