Вопросы про Глобалмани

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
ФінТех, Міжнародні платіжні системи, Пластикові картки Visa, MasterCard, American Express, обмін та переказ грошей, еквайрінг та прийом платежів. Електронні грошові системи PayPal, WebMoney, Яндекс-Деньги, РБК-money питання придбання тощо.
  #<1 ... 1314151617 ... 32>
Повідомлення Додано: Вів 23 кві, 2013 17:25

evin2012
В каком бы вы городе не жили, услуги Глобалмани будут стоить дорого по одной простой причине - отсутствие собственной розницы.

А кроме Привата вполне хватает бесплатных качественных интернет-банкингов. Я предпочитаю такой от банка Форум. Бесплатно и надёжно. Народ же не глупый и не ведётся на ГМ только по одной причине - цена услуги.

Подтверждением этому отсутствие онлайн-тусовок, где обсуждают услуги.

Второе подтверждение этому - отсутствие онлайн-обменок ГМ, хотя это следствие первого.
g-news

Подякував: 24 раз.
Подякували: 39 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 кві, 2013 18:48

g-news Пользование ГлобалМани - это не религия))) это привычка. Когда я искала что-то для себя, чтобы попробовать, мне посоветовали ГМ. Я попробовала, не могу сказать, что всем пользуюсь и все совершенно нравится. Просто я для себя определила, что мне нужно, что - лишнее. Мне удобно, когда в электронном кошельке есть определенная сумма, я в любой момент могу выполнить экстренный платеж. При этом мне не нужно делать сверхусилия, чтобы пополнить счет, если это нужно срочно. Смешно, но именно поздно вечером вспоминаешь, что нужно позвонить, а денег нет (что-то подобное было в рекламе Киевстара, с пополнением счета) :) Или это только у меня такие проколы?...
evin2012

Повідомлення Додано: Вів 23 кві, 2013 20:29

evin2012
Ну да, особенно если за работу по пиару ещё и денежку забрасывают на кошелёк.
g-news

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 кві, 2013 14:30

g-news
Ну да, особенно если за работу по пиару ещё и денежку забрасывают на кошелёк.

Ой, было бы не плохо))) Но не думаю, что за это можно еще и деньги получать, иначе я бы озолотилась, а должны денег были бы мне не только ГлобалМани и не только на этом форуме)))
evin2012

Повідомлення Додано: Сер 24 кві, 2013 20:18

evin2012
Ой, не скромничайте. Нам надуло кое-что в уши)
g-news

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 25 кві, 2013 17:10

Re: Вопросы про Глобалмани

Западный ветер приносит прохладу...Западный ветер - ему мы так рады...пусть не хмурится небо, не льются дожди..зеленая банкнота, ко мне приходи))
Кузьма

Подякував: 2 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 25 кві, 2013 20:31

g-news evin2012
Ой, не скромничайте. Нам надуло кое-что в уши)

g-news, я как раз и не скромничаю. А вот если ушки надует, обращайтесь, мое первое образование - медицинское. Посоветую очень действенный метод лечения. В этом я действительно спец))) Но все-таки желаю Вам: будьте всегда-всегда здоровы)))
evin2012

Повідомлення Додано: Чет 25 кві, 2013 20:33

Кузьма
Западный ветер приносит прохладу...Западный ветер - ему мы так рады...пусть не хмурится небо, не льются дожди..зеленая банкнота, ко мне приходи))

Кузьма, скажите, заговор проверенный или Вы сами придумали?
evin2012

Повідомлення Додано: Пон 29 кві, 2013 02:49

Поповнила рахунок Київстару за допомогою ГлобалМані, зарахування грошей довелося чекати хвилин 30. Хто підкаже, в чому причина, чи це нормально?
Юлічка

Повідомлення Додано: Чет 02 тра, 2013 10:03

Юлічка Вирішили поїхати до Львова на свята. Готувалися заздалегідь, придбали електронні квитки через ГлобалМані, тож були впевнені, що все гаразд. Але коли ми дісталися вокзалу, мій оптимізм почав різко спадати. Справа в тому, що сьогодні вранці таких як ми було дуже багато, а на вокзалі - лише одне віконце, у якому касир обмінював елекронні квитки на звичайні і все!! Люди в черзі помітно нервували, бігали до інших кас, але марно. Особливо знервовані вимагали начальника вокзалу... Історія закінчилася тим, що поїзд поїхав, я ми лишилися на вокзалі з електронними квитками та із зіпсованим настроєм та планами на відпочинок... Невже так важко було перевірити, скільки квитків було придбано через каси, а скільки у електронному вигляді та у разі потреби відкрити додаткові віконця для обміну квитків. Адже на свята завжди збільшується пасажиропотік?!! До речі, гроші за квитки також ніхто не поверне, адже, як то кажуть, "поїзд вже пішов". Дякую рідній "Укрзалізниці" за повернення у кам'яний вік. До рідних я все одно потраплю, але вже не залізничним шляхом.Дуже сподіваюся, що українські шляхи не такі жахливі, як про те пишуть. Сподіваюся... Всім веселих свят і смачної пасочки!
Востаннє редагувалось anovokhatko в Суб 04 тра, 2013 00:27, всього редагувалось 1 раз.
anovokhatko

#<1 ... 1314151617 ... 32>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє