|
Український Фінансовий Світ (УФС) - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 10 чер, 2014 18:36
УФМ Банк Сегодня зашел в Ваше отделение на Мира 13. Результаты "оптимизации" видны невооруженным взглядом: к каждому менеджеру, а их аж 4, стоит очередь в 11-14 человек и в кассу - человек 25. Я зашел, чтобы узнать, когда мне вернут МОИ деньги, УКРАДЕННЫЕ ВАШИМ БАНКОМ, но увидев такое кол-во людей, даже ругаться перехотелось, я еще заработаю, а Ваши акционеры пусть подавятся. Но обещаю, я везде буду расскаывать какой "замечательный" Ваш банк и приложу максимум усилий, чтобы ни один из моих знакомых никогда не воспользовался услугами Вашего "банка"
-
mers2
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 чер, 2014 09:16
Шановний, sens
Згідно законодавства України: Банківська тайна - інформація щодо діяльності та фінансового стану клієнта, яка стала відомою банку у процесі обслуговування клієнта та взаємовідносин з ним чи третім особам при наданні послуг банку і розголошення якої може завдати матеріальної чи моральної шкоди клієнту. (Закон "Про банки і банківську діяльність" від 07.12.2000 N 2121-III)
Персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.(Закон "Про захист персональних даних" від 01.06.2010 N 2297-VI)
Враховуючи вищенаведене ніякого розголошення інформації не було.
Наперед прошу у своїх постах оперувати грамотними поняттями.
-
УФМ Банк
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 11 чер, 2014 09:20
УФМ Банк
лучше процитируйте конституцию, гражданский и уголовный кодекс за посягательство на имущество, которое вы забрали и не отдаете.
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Сер 11 чер, 2014 12:52
IMPRINTER написав:УФМ Банк лучше процитируйте конституцию, гражданский и уголовный кодекс за посягательство на имущество, которое вы забрали и не отдаете.
Браво плюсую! Коли повертати влад клієнту, то на закони плюють, а тут вони свій рот, ще відкривають 
-
Meridian
-
-
- Подякував: 61 раз.
- Подякували: 208 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 чер, 2014 12:56
Шановний, sens Згідно законодавства України: Банківська тайна - інформація щодо діяльності та фінансового стану клієнта, яка стала відомою банку у процесі обслуговування клієнта та взаємовідносин з ним чи третім особам при наданні послуг банку і розголошення якої може завдати матеріальної чи моральної шкоди клієнту. (Закон "Про банки і банківську діяльність" від 07.12.2000 N 2121-III)Персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.(Закон "Про захист персональних даних" від 01.06.2010 N 2297-VI)Враховуючи вищенаведене ніякого розголошення інформації не було. Наперед прошу у своїх постах оперувати грамотними поняттями.[/quote] Ви поки що грамотно навчились вклади не повертати, тому краще напишіть не про знання законів, а коли ви їх порушувати перестанете 
-
Meridian
-
-
- Подякував: 61 раз.
- Подякували: 208 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 чер, 2014 16:06
УФМ Банк написав:Наперед прошу у своїх постах оперувати грамотними поняттями.
во - первых , любое разглашение личных данных на форуме недопустимо . Для обмена данных используется ЛП ( личная переписка ) . Во - вторых , всю информативность излагайте по работе вашего банка , который без оснований придерживает средства клиентов и не выполняет односторонне ст.1060 ГК ( так по Закону ? ). P.s. только при положительной динамике работы банка можно судить о дальнейшей работе .
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Сер 11 чер, 2014 16:42
Уважаемый Евгений! Нам здесь не нужно рассказывать о своих методах оптимизации расходов! Мы финансовое положение и политику банка в отношении своих клиентов можем оценить по тому как Вы несвоевременно выплачиваете депозиты и как Вы относитесь к клиентам. Сегодня в Нацбанке женщины пенсионеры рассказывали как Вы их за людей не считаете и морально вытираете об них ноги. Конечно, они не будут сидеть в нете и это все рассказывать, но я здесь буду выкладывать ВСЮ информацию, которая будет мне попадаться. Вы поступаете нечестно и бесчеловечно, поэтому об этом должны знать все, кто решит связаться с Вами.
-
ogeenko928
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 чер, 2014 16:54
sens написав: УФМ Банк написав:Уважаемая Н.... В....,
оооо,раскрытие личной информации и нарушение банковской тайны! Отлично вы работаете
Все действия банка прям КРИЧАТ!!!! о его "порядочности". .... Я думаю будущим клиентам этого банка будет полезно почитать этот форум. А еще лучше, написать мне в личку и я о многих его действиях расскажу подробно.
Востаннє редагувалось ogeenko928 в Сер 11 чер, 2014 17:21, всього редагувалось 1 раз.
-
ogeenko928
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 чер, 2014 17:01
Meridian написав: IMPRINTER написав:УФМ Банк лучше процитируйте конституцию, гражданский и уголовный кодекс за посягательство на имущество, которое вы забрали и не отдаете.
Браво плюсую! Коли повертати влад клієнту, то на закони плюють, а тут вони свій рот, ще відкривають 
Я смотрю банк обнаглел не только в отделениях банка, но и на форумах. Правильно!!!! УФС, показывай свое истинное лицо своим будущим вкладчикам!!!!.. если они у тебя будут....
-
ogeenko928
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 11 чер, 2014 18:01
Шановні вкладники,
УФС-банк виплачує проценти по депозитах у повному розмірі та депозити по погоджених із вкладниками графіках.
У випадку затримки у виплаті депозитів прошу звертатися до мене у особисту пошту.
-
УФМ Банк
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему