Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
turist80 Просто невидають, тільки своїм, і була ситуація, коли на дирекції так ричав директор бо касир відав гроші клієнтам, а потім касирка пожаліла вся в сльозах, що якогось директьора Влада звільнили, а тепер самі відмивають гроші з валютою, а депозити тільки з страхівками або пакетами Леонардо ,непамятаю десь2500 коштує чи десь так.А я свої забираю через перекази і то з нервами.Кажуть ,що у Львові рулить Чорненький, гнида послідня, а касирка додала, що він навіть зарплату ділив, ніби зп 4000 то 2000 йому.Ось так У нас ПРАВЕКС ПРАЦЮЄ.Депозити в гривнях всі на карточці по малих сумах і потрошки забираю, а з вал без коментарів.Думаю,що з таким керівником скоро шини принесемо на Чорновола.
LON написав:turist80 Просто невидають, тільки своїм, і була ситуація, коли на дирекції так ричав директор бо касир відав гроші клієнтам, а потім касирка пожаліла вся в сльозах, що якогось директьора Влада звільнили, а тепер самі відмивають гроші з валютою, а депозити тільки з страхівками або пакетами Леонардо ,непамятаю десь2500 коштує чи десь так.А я свої забираю через перекази і то з нервами.Кажуть ,що у Львові рулить Чорненький, гнида послідня, а касирка додала, що він навіть зарплату ділив, ніби зп 4000 то 2000 йому.Ось так У нас ПРАВЕКС ПРАЦЮЄ.Депозити в гривнях всі на карточці по малих сумах і потрошки забираю, а з вал без коментарів.Думаю,що з таким керівником скоро шини принесемо на Чорновола.
Вы так всех знаете в этом банке, что кажется, что вас недавно из него уволили и вы им мстите))
LON написав:turist80 Просто невидають, тільки своїм, і була ситуація, коли на дирекції так ричав директор бо касир відав гроші клієнтам, а потім касирка пожаліла вся в сльозах, що якогось директьора Влада звільнили, а тепер самі відмивають гроші з валютою, а депозити тільки з страхівками або пакетами Леонардо ,непамятаю десь2500 коштує чи десь так.А я свої забираю через перекази і то з нервами.Кажуть ,що у Львові рулить Чорненький, гнида послідня, а касирка додала, що він навіть зарплату ділив, ніби зп 4000 то 2000 йому.Ось так У нас ПРАВЕКС ПРАЦЮЄ.Депозити в гривнях всі на карточці по малих сумах і потрошки забираю, а з вал без коментарів.Думаю,що з таким керівником скоро шини принесемо на Чорновола.
Доброго дня,
Я - представник ПРАВЕКС-БАНКу. Опишіть, будь ласка, свою проблему більш змістовно. Кожен працівник банку з радістю Вам допоможе, але треба розуміти, що конкретно і в якому відділенні у Вас трапилося.
lalala написав:Подскажите, а есть ли какие ограничения по сумме денег, которые я хочу положить на депозит? Вам дозвониться нереально, все еще празднуют майские?
ritter написав:Сервіс - високоякісний. Європейського рівня
ага , точно чтобы пополнить карту со счета нужно топать в отделение делать по 2 платежки сначала на снятие наличных затем на пополнение деньги не сразу на карте , как для сравнения например надежный ощадбанк,укрэксим,укргаз или приват
ritter написав:Сервіс - високоякісний. Європейського рівня
ага , точно чтобы пополнить карту со счета нужно топать в отделение делать по 2 платежки сначала на снятие наличных затем на пополнение деньги не сразу на карте , как для сравнения например надежный ощадбанк,укрэксим,укргаз или приват