Правекс-Банк (2004 - 2020)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 7891011 ... 226>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Правекс-Банк (2004 - 2020) 2.4 5 303
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
40%
120
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
19%
59
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
16%
49
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
11%
33
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
14%
42
Всього голосів : 303
Повідомлення Додано: Чет 07 лип, 2005 11:27

Соня!
Из чего Вы сделали вывод о том, что не умеют общаться с персоналом?
Там девочки тоже мило улыбались, пока деньги со счета незаконно не сняли! :D
Почитайте
"ІСТОРІЯ ПРО НЕВЕЛИКУ ФІРМУ І ВЕЛИКИЙ БАНК"
Частини 1- 12 :shock: :shock: :shock:

С уважением, Ворона!
Ворона

Повідомлення Додано: П'ят 08 лип, 2005 08:45

ІТОРІЯ ПРО НЕВЕЛИКУ ФІРМУ І ВЕЛИКИЙ БАНК
Частина 13
КУДА ПРОПАЛА КНИГА СКАРГ?

На наступний день книги скарг на попередньому місці НЕ БУЛО

:twisted:
Miola

Повідомлення Додано: П'ят 08 лип, 2005 08:47

Bes-у
Значить так, треба мати не тільки точку зору обох сторін :!: але й бачити оригінали :!: (або належним чином завірені копії) , :idea: ЩОБ МАТИ РЕАЛЬНУ КАРТИНУ :idea: , тобто, протокол зборів, заяву банку з відміткою банку про отримання, позивні заяви, пояснення, рішення судів, апеляційні скарги, касаційні скарги, і т.д.
Тобто первинні документи, :!: а їх у нас вже назбиралося стільки, що в однієї товстенної папки мало.
Засновники готові розглянути можливість надати вам інформацію , тільки після отримання вашого правового статусу.
Miola

Повідомлення Додано: П'ят 08 лип, 2005 09:06

Софья, так сталося що прийшлося міняти роботу , адже при таких виходах банку :!: , коли всі обігові кошти були викачані :!: , залишалося тільки судитися, грошей на нормальну роботу не було. Мала справу з 4 банками з трьома з них ЧУДОВІ :lol: відносини. Виняток Правекс. Але не можна звинувачувати нашу фірмочку в тому, що ми почали захищати свої КОНСТИТУЦІЙНІ ПРАВА. Так, можу сказати, що ми ХОЧ ЩОСЬ ЗРОБИЛИ для того, щоб восторжествовали ЗАКАНИ УКРАЇНИ ТА КОНСТИТУЦІЯ. Те що ми подали банк в суд – це наше КОНСТИТУЦІЙНЕ ПРАВО. Не можна нехтувати чинним ЗАКОНОДАВСТВОМ УКРАЇНИ , особливо законам на яких стоїть вся система - це Закони України “Про власність”, “Про господарські товариства” , “Про підприємства” та Конституція
Але я зараз впевнена, що в подібній ситуації тепер банк тисячу раз подумає перед тим як списати гроші за підписом звільненого директора ,якому висловила недовіру Статутна більшість власників.Історію про маленьку фірму і великий банк НЕ закінчую там нема ЖИРНОЇ ТОЧКИ.
Зате почну іншу історію
Востаннє редагувалось Miola в П'ят 08 лип, 2005 09:28, всього редагувалось 1 раз.
Miola

Повідомлення Додано: П'ят 08 лип, 2005 09:13

РОЗДІЛ 2
ІТОРІЯ ПРО БІЛЬШУ ФІРМУ І ВЕЛИКИЙ БАНК
Частина 1
НОВА РОБОТА НОВІ НАДІЇ
Ітак, після довгих поневірянь, я найшла іншу фірму де устроїлася простим працівником і вела облік покупців. Рахунок був в “Коопінвестбанці” чудовий колектив, ходила за виписками було все прекрасно, але доля знову звела з іншим великим банком . Догадайтеся яким???????? Так-так правильно догадуєтеся, але про це далі…….
Miola

Повідомлення Додано: П'ят 08 лип, 2005 14:12

РОЗДІЛ 2
Частина 2
КВИТАНЦІЯ З ПРАВЕКСА.

Ітак, в процесі роботи прийшов покупець на звірку, в мене висить дебіторська заборгованість, і він пред’являє акт з відміткою банку оплачено. тобто печатка каси номер 5, штамп дати і штамп касира Курочкіної. Що можна було сказати є дані про оплату. Спочатку подумала, що хлопці, які вводили дані до мене просто помилилися. :roll: Але , якщо, це була наша помилка тоді гроші мали бути просто погано рознесені . :oops: Тому моя ціль було найти в виписці гроші і поглянути на кого вони занесені, і з робити виправлення помилки. АЛЕ перерила цілий місяць з дати оплати – цих грошей НЕ БУЛО………………
:shock: :shock: :shock:
Спочатку подумала що я погано дату оплати переписала але…..
Miola

Повідомлення Додано: П'ят 08 лип, 2005 14:13

РОЗДІЛ 2
Частина 3
ЩЕ ОДНА ТАКА КВИТАНЦІЯ…..
:shock: …..але прийшов це один клієнт :shock: з такою ж “квитанцією” :shock: там чітко топографічним способом було розпечатано наші реквізити, назва фірми код, розрахунковий рахунок МФО банку та назва. і стоїть печатка каси №5 штамп дати та касира Курочкіної
ну тут я вже зробила ксерокопію…..і почала шукати гроші……, але гроші на наш р/р так і не поступили… :shock: :shock: :shock:
Miola

Повідомлення Додано: П'ят 08 лип, 2005 14:14

РОЗДІЛ 2
Частина 4
ЗНОВУ КВИТАНЦІЯ…..
Ітак, знову прийшла третя людина з “такою” ж квитанцією. :shock: :shock: :shock: Я посадила коло себе клієнта при ньому підняла всі виписки, довівши йому що його грошей в нас нема. Запропонувала йому написати письмо в банк нехай пояснять Куда ділися гроші? 8) Навіть це письмо (від його імені) сама йому набрала на комп’ютері, та розпечатала 2 екземпляри і відправила на “розборки” в “Правекс-банк”, :!: попередила що письмо в обов’язковому випадку треба зареєструвати в приймальній банку.

далі буде….
Miola

Повідомлення Додано: П'ят 08 лип, 2005 14:30

Детектив! :shock: :shock: :shock:
А мне надо работать... :cry:
Ворона

Повідомлення Додано: Сер 13 лип, 2005 11:21

РОЗДІЛ 2
Частина 5
ЖАХ

Ітак, прийшов клієнт з банку до мене . Руки дрожать на лиці вида нема….Питаю ну як?
Виявляється був він в головного бухгалтера п. Старости , який йому сказав що касир Курочкіна кудись втекла з грошима банку, і що його будуть визивати в міліцію, прокуратуру та суд, і може він сам замішаний…. Сказав що не хоче ходити по судах та прокуратурах.
Прийшлось заспокоїти що він не винований в діяннях касира АКБ Правек-банк Курочкіної
Miola

#<1 ... 7891011 ... 226>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє