Из чего Вы сделали вывод о том, что не умеют общаться с персоналом?
Там девочки тоже мило улыбались, пока деньги со счета незаконно не сняли!

Почитайте
"ІСТОРІЯ ПРО НЕВЕЛИКУ ФІРМУ І ВЕЛИКИЙ БАНК"
Частини 1- 12

С уважением, Ворона!
|
|
![]() Соня!
Из чего Вы сделали вывод о том, что не умеют общаться с персоналом? Там девочки тоже мило улыбались, пока деньги со счета незаконно не сняли! ![]() Почитайте "ІСТОРІЯ ПРО НЕВЕЛИКУ ФІРМУ І ВЕЛИКИЙ БАНК" Частини 1- 12 ![]() ![]() ![]() С уважением, Ворона!
![]() ІТОРІЯ ПРО НЕВЕЛИКУ ФІРМУ І ВЕЛИКИЙ БАНК
Частина 13 КУДА ПРОПАЛА КНИГА СКАРГ? На наступний день книги скарг на попередньому місці НЕ БУЛО ![]()
![]() Bes-у
Значить так, треба мати не тільки точку зору обох сторін ![]() ![]() ![]() ![]() Тобто первинні документи, ![]() Засновники готові розглянути можливість надати вам інформацію , тільки після отримання вашого правового статусу.
![]() Софья, так сталося що прийшлося міняти роботу , адже при таких виходах банку
![]() ![]() ![]() Але я зараз впевнена, що в подібній ситуації тепер банк тисячу раз подумає перед тим як списати гроші за підписом звільненого директора ,якому висловила недовіру Статутна більшість власників.Історію про маленьку фірму і великий банк НЕ закінчую там нема ЖИРНОЇ ТОЧКИ. Зате почну іншу історію Востаннє редагувалось Miola в П'ят 08 лип, 2005 09:28, всього редагувалось 1 раз.
![]() РОЗДІЛ 2
ІТОРІЯ ПРО БІЛЬШУ ФІРМУ І ВЕЛИКИЙ БАНК Частина 1 НОВА РОБОТА НОВІ НАДІЇ Ітак, після довгих поневірянь, я найшла іншу фірму де устроїлася простим працівником і вела облік покупців. Рахунок був в “Коопінвестбанці” чудовий колектив, ходила за виписками було все прекрасно, але доля знову звела з іншим великим банком . Догадайтеся яким???????? Так-так правильно догадуєтеся, але про це далі…….
![]() РОЗДІЛ 2
ІТОРІЯ ПРО БІЛЬШУ ФІРМУ І ВЕЛИКИЙ БАНК Частина 2 КВИТАНЦІЯ З ПРАВЕКСА. Ітак, в процесі роботи прийшов покупець на звірку, в мене висить дебіторська заборгованість, і він пред’являє акт з відміткою банку оплачено. тобто печатка каси номер 5, штамп дати і штамп касира Курочкіної. Що можна було сказати є дані про оплату. Спочатку подумала, що хлопці, які вводили дані до мене просто помилилися. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Спочатку подумала що я погано дату оплати переписала але…..
![]() РОЗДІЛ 2
ІТОРІЯ ПРО БІЛЬШУ ФІРМУ І ВЕЛИКИЙ БАНК Частина 3 ЩЕ ОДНА ТАКА КВИТАНЦІЯ….. ![]() ![]() ![]() ну тут я вже зробила ксерокопію…..і почала шукати гроші……, але гроші на наш р/р так і не поступили… ![]() ![]() ![]()
![]() РОЗДІЛ 2
ІТОРІЯ ПРО БІЛЬШУ ФІРМУ І ВЕЛИКИЙ БАНК Частина 4 ЗНОВУ КВИТАНЦІЯ….. Ітак, знову прийшла третя людина з “такою” ж квитанцією. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() далі буде….
![]() РОЗДІЛ 2
ІТОРІЯ ПРО БІЛЬШУ ФІРМУ І ВЕЛИКИЙ БАНК Частина 5 ЖАХ Ітак, прийшов клієнт з банку до мене . Руки дрожать на лиці вида нема….Питаю ну як? Виявляється був він в головного бухгалтера п. Старости , який йому сказав що касир Курочкіна кудись втекла з грошима банку, і що його будуть визивати в міліцію, прокуратуру та суд, і може він сам замішаний…. Сказав що не хоче ходити по судах та прокуратурах. Прийшлось заспокоїти що він не винований в діяннях касира АКБ Правек-банк Курочкіної
|
|