Правекс-Банк (2004 - 2020)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 89101112 ... 226>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Правекс-Банк (2004 - 2020) 2.4 5 303
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
40%
120
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
19%
59
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
16%
49
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
11%
33
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
14%
42
Всього голосів : 303
Повідомлення Додано: П'ят 22 лип, 2005 15:14

Bes написав:Миола!

У меня через недели две-месяцок появится возможность поговорить с высокопоставленными людьми в Правэксе. Не могли бы вы дать мне название вашей фирмы, реквизиты решений? Либо в форуме либо приватным порядком.

Авось смогу поспособствовать... 8)

Не сможете, это бесполезно!!!
sleshiy

Повідомлення Додано: Пон 25 лип, 2005 10:27

Марина написав:Не сможете, это бесполезно!!!

Предлагаете похоронить надежду без почестей? Считаю, что вода камень точит. Хотя, как вы понимаете, деньги не мои: просто предложил посильную помощь. 8)
Bes

Подякував: 3 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 25 лип, 2005 10:55

не знаю по першій історії що буде.... єдина надія хібащо суд в Стразбурзі.. ну невиличка і на Верховний Керівництво банку може говорити одне робити інше, навіть письмова гарантія не гарантія, так як суперечять заяви судам за підписом Свінціцького (до речі оригінали також є в наявності цих заяв.)

але це ще не все.....
Miola

Повідомлення Додано: Пон 25 лип, 2005 11:03

РОЗДІЛ 2
ІТОРІЯ ПРО БІЛЬШУ ФІРМУ І ВЕЛИКИЙ БАНК
Частина 6
ЧИ МАЮТЬ ПОНЯТТЯ ПРАЦІВНИКИ БАНКУ ЩО ТАКЕ РОЗРАХУНКОВИЙ РАХУНОК ?

Ітак, вирішила я сама взятися за цю справу….
Взяла копію квитанції та написала письмо в банк на ім’я керуючого за підписом нашого директора (ситуацію нашому директору пояснила).
ітак на “квитанції” з відміткою про оплату, типографським способом впечатані назва фірми нехай “А” номер р/р “В”, МФО і назва банку “С”, ця квитанція добула долучена до письма.
вскорі приходить письмова відповідь банку з поясненнями типу: так касиром Курочкіною були прийняті гроші в такого-то підприємця, але оскільки договору з вашою фірмою (“А”) :!: :!: в банку нема то суму по квитанції було перераховано на р/рахунок “Д” в банку “Е” ЗАТ “Є”… Да і керуючий філією таке підписав, і печатку поставили велику круглу.

Коли це письмо почитав наш директор був в шоці. :shock: :shock: Причому тут фірма “Є”….. :shock: але це ще не все знайшовся ще декілька клієнтів з такими квитанціями.
Ітак, відправляю подібний лист по іншій квитанції -відповідь, “ гроші прийняті … було перераховано на р/рахунок “З” в банку “Ж” ЗАТ “К”…
причому фірма “Є” не дорівнює “К”відповідно банки “Ж”і “Е” та рахунки - абсолютно різні……

Одже, людина просто прийшла платити а гроші банк взяв і відправив сам-знає куда, тільки не на рахунок вказаний в “квитанції” тоді виникає питання чи знають працівники банку що таке розрахунковий рахунок .?
:?: :?: :?: :?:
Miola

Повідомлення Додано: Пон 25 лип, 2005 12:42

Bes написав:
Марина написав:Не сможете, это бесполезно!!!

Предлагаете похоронить надежду без почестей? Считаю, что вода камень точит. Хотя, как вы понимаете, деньги не мои: просто предложил посильную помощь. 8)

Я ничего не имею против Ваших благородных намерений.
Но я знаю массу примеров, когда проблемы клиентов, связанные с Правэксом, так и оставались их проблемами. Правэкс - это машина, которая беспощадно давит все на своем пути, и юристам ничего не стоит обернуть дело в свою пользу.
sleshiy

Повідомлення Додано: Пон 25 лип, 2005 13:01

Добрый день, Миола!

Знаете, прочитал ваше последнее сообщение, перечитал предыдущие... Много думал... Думал, как же так может случиться, что над порядочным человеком издеваются почем зря; как такое может произойти, что организация, такая сложная и загруженная как банк, тратит столько время и ресурсов на преследование отдельно взятого человека; как может позволить себе банк такой вопиющий непрофессонализм своих сотрудников... И, в конце концов, почему человек, попавший под такое преследование, ни капельки не интересуется путями разруливания сложившейся ситуации?

Знаете ли думал-думал и пришел к каким-то неутешительным выводам: знаете, как у Станиславского -- "не верю" и все тут. Предъявляемых вами обвинений должно бы хватить, чтобы закрыть банк трижды. Не через суд, так через газету: если Правэкс суд еще может купить, то конкуренты еще и сами доплатят за публикацию таких скандальных материалов. А пресса сейчас зубастая. И, будьте спокойны, банк бы похоронили в два счета. А Правэкс входит в топ20, активы -- 1,7 млрд. Что-то логически не вяжется: ну зачем банку связываться, зачем рисковать всем, ведь заявленная вами сумма для Правэкса -- чистая прибыль за два дня работы.

При этом все приведенные вами обвинения -- абсолютно голословны и не подтверждены ни единым фактом. Абсолютно не хочу клеймить вас ложью -- ведь обратного тоже не доказано -- однако, впредь потрудитесь подкреплять ваши слова какими-то фактами.

А пока что у меня сложилось очень неприятное впечатление, что кто-то целенаправленно поливает грязью Правэкс.
Bes

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 25 лип, 2005 13:41

пан ВЕС, в мене декілька товстежних папок з документами з оригіналами мокрих печаток. Хочете їх бачити - приїжджайте,

по 1 історії
Є апеляційні та касаційні скарги за підписом власноручним Свінцінцьгого та мокрими печатками банку які суперечать одне одному...
Купа рішень судів... оригінали,
звернення до НБУ з квитанцією про відправку... є його відповідь оригінали....
рішення зборів засновників...
копії документів вилучені з банку....
також в наявності копія положення про Закарпатську філію

по 2 історії..
копії квитанцій та оригінали писем-відповідей (в мокрим підписом керівника філії та мокрими печатками банку)

обидві історії абсолютно реальні...
Miola

Повідомлення Додано: Пон 25 лип, 2005 14:48

По другій історії банк не мав уявлення що відповіді попадуть до мене. :!: Так як підпис стояв нашого директора , виконавець не був вказаний, і якби філія банку знала, що воно попаде в мої руки, то теке було б не написано.
Miola

Повідомлення Додано: Пон 25 лип, 2005 15:02

Bes написав: впредь потрудитесь подкреплять ваши слова какими-то фактами.

таким чином э купа документів... можу копії вислати

Bes написав:

А пока что у меня сложилось очень неприятное впечатление, что кто-то целенаправленно поливает грязью Правэкс.

тут купа повідомлень про обслуговування

я просто дописала свою історію

якщо тут є можливість розмістити копії документів. - можу їх розмістити, але все рівно , для того щоб щось сказати треба бачити оригінали...

так що заходіть -обіцяю оригінали показати.
Miola

Повідомлення Додано: Пон 25 лип, 2005 15:39

Уважаемая Миола!

Мне очень не хотелось бы, чтоб мое высказывание трактовалось как обвинение вам: ничего подобного не подразумевалось. Вместе с тем, до сих пор ваши высказывания носили крайне негативный оттенок и при этом не были подтверждены ни единым фактом. Я всего лишь высказал в связи с этим свои сомнения, на которые, согласитесь, я имею право.

Miola написав:пан ВЕС

Бес. 8)

в мене декілька товстежних папок з документами з оригіналами мокрих печаток. Хочете їх бачити - приїжджайте...

...и так далее по тексту. "А вот вы поедьте в Киев и спросите!"

Опять же, Миола, мы имеем лишь ваши устные заверения и не более. Как человеку, работающему в том числе и с банками, мне сложно поверить в то, что вы говорите. Опять же, у меня нет и оснований утверждать, что вы говорите неправду.

Из фактов, которые можно проверить, я могу сказать:
1. Правэкс банк существует
2. В Правэксе, исходя из информации на его сайте http://www.pravex.com/divisions/1029772935395/ , нет Закарпатского филиала, а есть Закарпатское отделение. Это довольно резко меняет суть дела с точки зрения взыскания ущерба. С другой стороны, структуру могли изменить.
3. Господин Свинцицкий существует и является зам.предом Правэкса.

И все. Негусто, согласитесь. По сему я очень попрошу вас воздержаться от описания ваших дальнейших злоключений с банком и обосновать ваши претензии.

Если у вас есть возможность, пришлите пожалуйста на мой е-мейл miliy.bes@gmail.com, отсканированные документы: решения суда, письма НБУ, жалобы, квитанции. Я размещу их в инетернете и смогу дать ссылку на этот сайт. Таким образом каждый сможет с ними ознакомиться и убедиться в правдивости ваших слов.
Bes

Профіль

#<1 ... 89101112 ... 226>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор