Родовід - Банкрот

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 7273747576 ... 234>
Повідомлення Додано: Вів 22 бер, 2011 17:55

Rabbbit написав:Не пойму, чего все так закипели под конец эпопеи. Наконец-то бабки переведут не в полуживое шо-то, чем был Родовид, а в нормальный стабильный банк и все до копейки выплатят. :idea:

Я уже переводился из Укрпрома :twisted:
И до сих пор денег не видел :evil:
Всё это очередной развод :evil:
Скептик2

Повідомлення Додано: Вів 22 бер, 2011 18:18

Здраствуйте.
Я пенсіонер, переведений вкладник Укрпромбанку в Родовідбанк. Свого часу дуже багато людей залишили своі гроші в Родовід банку із розрахунку того, що він державний. Вони зробили помилку. В банку знущаються над вкладниками. Чому могло таке статися в державній структурі? І зараз , після повідомлення про рішення переводу вкладників в Укрєксімбанк , ми, вкладники, маємо сумніви щодо термінів . Чи можете Ви конкретно сказати про термін , коли вкладник Родовід банку буте мати повний доступ до своїх грошей?
Вкладник Родовід банку
19.03.11 15:55
Сьогодні я вже відповідав на це запитання журналістам Першого Національного телеканалу, тому коротко.
Министр финансов
Ви знаєте, що проблема цього банку має далеке минуле. І сьогодні Уряду доводиться вирішувати проблеми попередників. Та я хочу зазначити, що вкладники Родовід банка будуть обслуговуватися не в ньому, а в одному із державних банків, де буде достатньо суми капіталу для того, щоб обслуговувати фізичних осіб, і запевняю, що вклади вкладники отримають у тих сумах, у яких вклали у Родовід.

Хочу також наголосити, що Міністерство фінансів об’єднало зусилля з Національним банком України та експертами Світового банку та Міжнародного валютного фонду для прийняття виваженого та узгодженого рішення, яке б виключило можливість повторення негативного досвіду попереднього Уряду. Було вирішено, що кращим варіантом є переведення вкладів фізичних осіб в нормальний державний банк. Це буде або Ексімбанк, або Ощадбанк.

До 29 березня планується підготувати спільну постанову Національного банку і Кабінету Міністрів України, де буде чітко визначено порядок і умови такого переведення.
bob247

Повідомлення Додано: Вів 22 бер, 2011 18:25

Re: Родовід

ну ось, вже до 29 березня:) далі буде...
chipmunk

Подякував: 572 раз.
Подякували: 590 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 22 бер, 2011 18:27

Alex321

Видимо щедровать и колядовать уже поздно!

Арабы пару месяцев назад тоже наверное так и думали, типа, "о Аллах, как все запущено", а сейчас и "щедруют" и "колядуют" своим речитативом и дело у них сдвинулось с мертвой точки. Возможно и нам надо пробовать и щедровать, и колядовать. А насчет "речитатива" см. "сайт альджазира"
technolog

Повідомлення Додано: Вів 22 бер, 2011 18:53

Classif написав:BBC

Може і я почав би робити капіталізацію відсотків по 150 грн у день, але відсотки з банкомату ніяк не витягну :roll: :D

По заяві з карткового рахунку на депозит без проблем переводять :) Перевірено :!:
BBC

Подякував: 1105 раз.
Подякували: 1199 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Вів 22 бер, 2011 19:05

papik2163 написав:У вас есть немного времени, хотите заработать не отходя от компа тогда вам сюда: oprosoff.net/?ref=NDE4Mjg3
А то всё о делах да о делах.

"Кому война - кому мать родна"... Мало флуда в ветке, Вы ещё свои рефссылки сюда пихаете? Хотите заработать на вкладчиках Родовида?
air force

Повідомлення Додано: Вів 22 бер, 2011 19:10

Отпечатал и отправил в Киев 4 плаката - два текстовых (их содержание я выше писал) и два графических (макет дала Lanka)
Очень надеюсь, что потратил свое время и деньги не зря и Киевляне в четверг не подведут.
http://www.radikal.ru

http://www.radikal.ru
air force

Повідомлення Додано: Вів 22 бер, 2011 19:20

И ещё просьба киевлянам, которые будут участвовать в акции: проследите, чтоб с журналистами общались подготовленные люди и не было того "детского лепета", который был вчера в интервью с предпринимателем участвующим в автопробеге протеста (про четырех бухгалтеров, которые ему теперь нужны). Наверняка, журналисты будут брать интервью и "по ту сторону баррикад", мы знаем заранее что там скажут (решение принято... вот-вот... вот уже скоро... в надежный государственный банки т.п.), надо четко озвучить свою позицию: нам до сих пор не сказали КАК, ГДЕ и КОГДА нам полностью вернут наши деньги! Мы хотим знать точную дату начала выплат. а не "в конце марта, неизвестно какого года..."!
А любителям пофлудить и пофилософствовать о большой политике в этой теме - если уж у вас переизбыток свободного времени и нерастраченный писательский талант, то пройдитесь по новостным сайтам и сообщите им о готовящейся в четверг акции, хоть какая-то польза будет.
air force

Повідомлення Додано: Вів 22 бер, 2011 20:01

air force 12 баллов, в яблочко!!!!
MARFA

Повідомлення Додано: Вів 22 бер, 2011 20:06

Регионалы обещали в стране стабильность и выполнили: стабильно все свои беды списывают на предыдущее правительство. Федор Ярошенко на пресс-конференции в уже упомянутом здесь ответе по Родовиду 3 раза (!) помянул попередників. Считаем:
1. “...проблема цього банку має далеке минуле.”
2. “І сьогодні Уряду доводиться вирішувати проблеми попередників.”
3. “Міністерство фінансів об’єднало зусилля ... для прийняття виваженого та узгодженого рішення, яке б виключило можливість повторення негативного досвіду попереднього Уряду. “

Это говорит министр финансов, который знает, что владельцами всех «битых» банков являются регионалы.
Востаннє редагувалось Пересичный в Сер 23 бер, 2011 23:04, всього редагувалось 2 разів.
Пересичный

#<1 ... 7273747576 ... 234>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє