|
|
![]() Вот жеж, уже не на первом ресурсе встречаю, хоть бери патент на ник
![]() ![]() медь опережающий индикатор, да или нет ????????
Тогда смотрим ниже..
![]() УБаСудя по ОИ, у нас вчера под конец торгов закрывали лонги. Что грустно, конечно, но, по крайней мере не шортили. Сегодня будет на УБе очень показательный день.
![]() Ср 22 авг, 2012 10:36 Пн 30 июл, 2012 16:09 Вт 17 июл, 2012 15:32 Пн 11 июн, 2012 11:16 Мыколка, исходя из твоих сообщений выходит что 1-2 раза в мес такое происходит. Всё по графику у них ![]()
![]() Мотор вчера, когда были попытки вырваться из боковика вверх, и сегодня подпёрли бидами. Значит кто-то старается удержать уровень и не дать провалиться вниз. Зачем это делается - чтобы раздать лонги на фьюче или может сформировать выход вверх - я не знаю. Но факт имеет место быть. ![]() Re: Идеи: портфельИтоги мир.производства стали
![]() "Аэрофлот" назвав літаки АН-148 дорогими і перестав їх купувати
Російський "Аэрофлот" вирішив обмежитися шістьма літаками АН-148 українсько-російського виробництва. Про це в інтерв’ю "Эхо Москвы" сказав гендиректор компанії Віталій Савельєв. "148-й, до речі – я знов проводжу паралель – зараз ціна-якість не відповідають. Шість машин – і ми зупинились. Ми ще шість машин могли докупити. Але різко підняли ціну. Знаєте, якщо "Жигулі" коштують цю ціну, а Wolksvagen іншу, то ми будемо робити ставку на "Жигулі", бо це все-таки дешевше. А коли ціни вирівнялись, я все-таки вирішу трохи додати і купити Wolksvagen", - заявив Савельєв. Тим не менше, він зазначив, що зараз проблем з експлуатацією літака стало значно менше "Зараз АН-148 літає більше 9 годин на добу. Це дуже хороший показник. Тобто він на рівні тих же Airbus. Інша справа зараз – ціна-якість", - додав Савельєв. Як відомо, Ан-148 спроектований київським АНТК ім. Антонова, в програмі виробництва задіяні завод "Авіант" в Україні і "Воронезьке акціонерне літакобудівне товариство" в Росії. Шість таких літаків експлуатуються дочірньої авіакомпанією "Аерофлоту" - авіакомпанією "Росія".
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор
|
|