Идеи: портфель (апрель, май, июнь, июль, август 2012)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Фондовий ринок
  #<1 ... 931932933934935 ... 1143>
Повідомлення Додано: Чет 19 лип, 2012 17:26

Вам як мед, так ложкою!

reestr :) Всенепременно!
oldman

Повідомлення Додано: Чет 19 лип, 2012 18:45

Judjin76 написав:
  rusich написав:
  StalkerXJ220 написав:Student1 У кого какие предположения по поводу невероятно шлакующей биржи при сильном мире? летим при мизерных объемах. Кто-то не успел войти? Кто-то большой и зеленый? Слабо верится...

А на чем расти? Я имею в виду, что есть интересного из бумаг в индексе? АЗСТ и прочие железяки с их мультимиллионными-миллиардными убытками? Или всякие авдеи, которые объявили о 20% планах по снижению производства? или Сичь, которая не платит дивы? что покупать?

з.ы. у самого в кеше порядка 40%, а идей ноль

закупишься по 650 ... не за горами... кстати между прочим привет сипуха 1100 ой как быстро и больно будет в недалеком будущем... все готовы..
Фантазер.... а ты случайно золотишка ли не взял на декабрские контракты .... иль капусту в огороде высматриваешь..

Юджин... шортиш с целю 650?? Помню вместе начинали лесенкой лонг брать с 2300 на фьючерсе ... минимум ты 800 закладывал ... практически ты угадал 700 ... но 100 пунктов на этом интервале это мелочь ... я набранный лонг от туда все еще держу ... скоро юбилей .. 5 августа ровно годд будет! ты на каком уровне пофиксился и в шорт перешел с целю 650 пунктов ?
mascot

Подякував: 1 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 лип, 2012 19:26

Re: Идеи: портфель

mascot написав:Помню вместе начинали лесенкой лонг брать с 2300 на фьючерсе ... я набранный лонг от туда все еще держу ... скоро юбилей .. 5 августа ровно годд будет!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ghbrfksdfticz ,?
Востаннє редагувалось Mukolka в Чет 19 лип, 2012 22:48, всього редагувалось 1 раз.
Mukolka

Подякував: 93 раз.
Подякували: 250 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 лип, 2012 19:48

А как такое возможно?!?!?!
Student1

Заблокований
Подякував: 3 раз.
Подякували: 321 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 лип, 2012 20:14

Франция вводит налог для богачей, которым будут облагаться все годовые доходы свыше 1 млн евро по ставке 75%. Об этом заявил министр по делам бюджета Франции Жером Каюзак
Mukolka

Подякував: 93 раз.
Подякували: 250 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 лип, 2012 21:09

mascot написав:
Юджин... шортиш с целю 650?? Помню вместе начинали лесенкой лонг брать с 2300 на фьючерсе ... минимум ты 800 закладывал ... практически ты угадал 700 ... но 100 пунктов на этом интервале это мелочь ... я набранный лонг от туда все еще держу ... скоро юбилей .. 5 августа ровно годд будет! ты на каком уровне пофиксился и в шорт перешел с целю 650 пунктов ?
[/quote][/quote]

если не трудно дайте в цифрах(процентах) изменение портфеля, а еще говорят в Украине инвестора нет :shock: :shock: :roll: :roll: :shock: :shock:
stinvest

Подякував: 12 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 лип, 2012 23:08

Кто имеет инфу, сколь осталось активов на фондах в укре?
vladislavlvov

Подякував: 139 раз.
Подякували: 455 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 19 лип, 2012 23:09

oldman написав:reestr :) Всенепременно!

Ну шо, как ремешки не жмуть? :mrgreen: Уважаямый прежде че шото менять вышо требо нашанять з низов. Тарговец дайоть Ынвестору деньги на плечи для любыг опярацый, но воть выплаваить самая интярезьная деталь Йонный может в любую секунду убрать обеспячение, такой себе джек пот в кармане. Никаких гарантий, никаких обязательств, решения принимаются в угоду только себе, ЛАФААА, дрючь студентов в какую хочь сторону. Какие могуть быть инвесторы когда кредиторы наделены такой неограниченной возможностью управления. :oops:
Fantazer

Повідомлення Додано: Чет 19 лип, 2012 23:13

Judjin76 написав:
  rusich написав:
  StalkerXJ220 написав:Student1 У кого какие предположения по поводу невероятно шлакующей биржи при сильном мире? летим при мизерных объемах. Кто-то не успел войти? Кто-то большой и зеленый? Слабо верится...

А на чем расти? Я имею в виду, что есть интересного из бумаг в индексе? АЗСТ и прочие железяки с их мультимиллионными-миллиардными убытками? Или всякие авдеи, которые объявили о 20% планах по снижению производства? или Сичь, которая не платит дивы? что покупать?

з.ы. у самого в кеше порядка 40%, а идей ноль

закупишься по 650 ... не за горами... кстати между прочим привет сипуха 1100 ой как быстро и больно будет в недалеком будущем... все готовы..
Фантазер.... а ты случайно золотишка ли не взял на декабрские контракты .... иль капусту в огороде высматриваешь..

Не мну адреналин большо преть, горки трамлинчики. В тонусе держить. :twisted:
Fantazer

Повідомлення Додано: П'ят 20 лип, 2012 00:05

"Ремінці не жмуть"

Fantazer Шановний мрійнику! З самого початку появи РЕПО за акцульками на УБ - попереджав інвестиційне товариство як публічно у ЗМІ, так і на усіляких збіговиськах, що в РЕПО треба гратись обережно. Крім того, вважав і вважаю, що маржиналка в наших умовах - це гра в "російську" рулетку. Що стосується питання звідки починати: знизу чи зверху, то питання філософське. Вже багато років в Україні не починають не звідки...У далекому позитивному 2009 році (шалене зростання після шаленого падіння) дуже скептично висловлювався щодо перпектив Інтернет-трейдингу в Україні (особисто проводжу за екраном весь робочий день, Наша КУА перша перейшла на інтернет-трейдинг у серпня 2009 року). Ні Біржові Олімпіади, ні ЛЧІ 2010, 2011 і подальші - мало, що можуть змінити. Бізнесу в галузі спільного інвестування, практично не залишилось після 2008 року... "Остання надія" - дивіденди від олігархів та їх "buy back" на прощання... Доречі, вчора отримали дивіденди від CEEN по 3 копійки на акцульку ( :) ).
PS Клубу фанатів MSICH. Щодо крос-лістингу у Москві! Я не маю інформації, яке машинобудівне підприємство туди майструють і чи це обов'язково буде таке підприємство. Але я можу стверджувати, що найбільш зацікавленою особою в реалізації такого роду пілотного проекту є РЛА і тільки під його ім'я в Москві можна залучити великі кошти. Мабуть саме тут треба шукати чинники публічності ДТЕК, сьогоднішні договори на поставку електроенергії з РАО "ЄЕС Росії". Думаю, що все це лише - прелюдія до більш масштабних проектів. Не знаю лише, яке місце у всьому цьому займаємо ми - фондові біржі України, дрібні інвестори, спекулі і всяка інша дрібнота, мабуть про нас навіть не згадували.
На добраніч!
oldman

#<1 ... 931932933934935 ... 1143>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор

Схожі теми

Теми