tatop написав:hxbbgaf, на місці НБУ Укрсоцу обовязково підставив би плече. Глиби падати не повинні. Памятаємо до чого привело падіння в 2008 такої глиби як ПІБ?
Что ж в 2008-м не подставили? Так тогда возможностей было больше - больше было ЗВР и не было таких гос. долгов, да и газ был дешевле... НБУ сам еле держится. Если постоянно держать курс, терять остатки валюты в ЗВР, зажимать ликвидность, то рано или поздно оно выстрелит и удержать не удастся. Есть такое понятие как запас прочности. Он методично исчерпывается уже больше чем 2 года.
В 2008 ПІБ впав жертвою боротьби Ющенка зі Стельмахом з Тимошенко. Основна зброя НБУ друкарський станок, який успішно працює. Плавну девальвацію вже давно слід було робити, як на мене. Але там є багато за і проти. І ми багато чого не знаємо. Можливо бояться що коли запустять девал гривні можуть не зупинити і все піде в рознос. При стагнації економіки і курс мусить стагнувати.
tatop написав:В 2008 ПІБ впав жертвою боротьби Ющенка зі Стельмахом з Тимошенко. Основна зброя НБУ друкарський станок, який успішно працює. Плавну девальвацію вже давно слід було робити, як на мене. Але там є багато за і проти. І ми багато чого не знаємо. Можливо бояться що коли запустять девал гривні можуть не зупинити і все піде в рознос. При стагнації економіки і курс мусить стагнувати.
Так в том-то все и дело, что время для плавной девальвации упущено.
tatop написав:В 2008 ПІБ впав жертвою боротьби Ющенка зі Стельмахом з Тимошенко. Основна зброя НБУ друкарський станок, який успішно працює. Плавну девальвацію вже давно слід було робити, як на мене. Але там є багато за і проти. І ми багато чого не знаємо. Можливо бояться що коли запустять девал гривні можуть не зупинити і все піде в рознос. При стагнації економіки і курс мусить стагнувати.
Так в том-то все и дело, что время для плавной девальвации упущено.
Зачем панику поднимать? Может у них какой нибудь менеджер проворовался вот и обыск делают. В преддверии принятия Украины в ассоциацию с ЕС никто не будет инвесторов "склонять" просто так.
tatop написав:hxbbgaf, на місці НБУ Укрсоцу обовязково підставив би плече. Глиби падати не повинні. Памятаємо до чого привело падіння в 2008 такої глиби як ПІБ?
Він підставить. А плече там, чи ногу - це вже по ситуації. Те, що донецький УБОП проводить обшук в Києві, якось насторожує. Хоча, якщо тепер столицею вважається Донецьк...