Надра Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 118119120121122 ... 820>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Надра Банк - БАНКРОТ 2.3 5 1119
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
41%
455
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
25%
275
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
12%
137
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
12%
137
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
10%
115
Всього голосів : 1119
Повідомлення Додано: Сер 06 жов, 2010 16:43

Monya3 написав:
Diplomnet написав:на фото Фирташ и жуковская :) идут решать судьбу банка :)

кращеб це фото було через оптику від СВД :D

не там все в охране :) слишком высокие чины
Diplomnet

Повідомлення Додано: Сер 06 жов, 2010 17:03

Diplomnet написав:
ostinmartin написав:
telefon написав:На портале "Дело" тамошняя авторица Марина Моисеева начала усиленно хвалить банк "Надра" и евонную администраторшу Жуковскую.

Ну надо же как-то рассказывать что все хорошо.
Газеты уже давно никто не читает ( разве что раздаточные газеты у метро).
Все читают форумы и Блоги как у Путина!
Скоро сделают блог и у нашей некры

и будут плакаты что банк Возрождается... !!!! ну дай бог

С большой буквы слово "Бог" пишется!
А в возрождение некры только шизофренические анацефалы верят.
telefon

Подякував: 6 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 жов, 2010 17:04

Monya3 написав:

Или скованные наручниками, под конвоем!
telefon

Подякував: 6 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 жов, 2010 17:13

telefon написав:
Monya3 написав:

Или скованные наручниками, под конвоем!

Таки наполягаю на краще б це фото було через оптику від СВД :D
Monya3

Подякував: 28 раз.
Подякували: 36 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 жов, 2010 17:22

Diplomnet написав:Окрім Льовочкіна та Бойко, приїхав і Дмитро Фірташ власною персоною. Його супроводжувала тимчасовий адміністратор банку "Надра" Валентина Жуковська. "Я нічого говорити не буду", - зупинив Фірташ спроби журналістів поспілкуватися.
Згодом стала зрозумілою мета їхньої появи - Фірташ з Жуковською усамітнилися з керівником офісу Світового банку в Києві Мартіном Райзером. Олігарх і банкір почали його вмовляти, щоб він підтримав ідею Фірташа про порятунок банку "Надра" за рахунок олігарха і бюджету - в пропорції 50 на 50. Райзен як член експертної ради з рефінансування при Кабміні має в цьому питанні вплив.

- ...Мені не зручно, це ж я свого часу вмовив Жуковську залишитися в "Надрах". Вона промучилася з цим банком два роки, а Тимошенко звинувачувала її в усьому на світі, - намагався Фірташ переконати Райзера не банкрутувати "Надра", бо інакше він втрачав вкладені в банк гроші. - Тимошенко і мене звинувачувала в усіх гріхах!...

http://fotohost.org/images/a13445c2-104kB.jpg

<Д.Фирташ на днях провел неформальные встречи с представителями МВФ и Всемирного банка, на которых пытался убедить международные финансовые организации, сомневающиеся в целесообразности участия государства в капитализации банка, в серьезности своих намерениях по выводу "Надра" из сложного финансового положения.>
news.finance.ua/ru/~/1/0/all/2010/10/05/212005

<Международный валютный фонд (МВФ) был против схемы 50 на 50. Вы уже решили этот вопрос?
Я в кулуарах с представителями МВФ не общаюсь.>
deposit.investfunds.com.ua/news/38858

А в кулуарах с представителями Всемирного банка Жуковская общается ? :D
С чего бы она так на словах старается дистанцироваться от кулуаров ?
Востаннє редагувалось tumos в Чет 07 жов, 2010 09:25, всього редагувалось 5 разів.
tumos

Подякував: 17 раз.
Подякували: 190 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 жов, 2010 17:41

Як і обіцяв розповідаю про суд

Сьогодні був в суді.

Ось попередні результати. Рішення буде 25 жовтня. Оскільки я вніс уточнення.

Так от Я вимагав:
1. Стягнути з Відповідача на мою користь відсотки (упущену вигоду) 13,6 % згідно депозитного договору за період з 19.11.09 по 20.09.10 - 2996 гривень .
2. Стягнути з Відповідача на мою користь суму рівну індексу інфляції за період 19.11.09 по 20.09.10, з розрахунку (12,3 % річних за 2 місяці 2009 р та 3,1% за 9 місяців 2010 р) – 1367 гривень.
3. Стягнути з Відповідача на мою користь пеню рівну 16,4 % від суми (згідно облікової ставки НБУ) за невиконане зобов'язання (за неповернення депозиту) - 4310 гривень.
4. Стягнути з Відповідача на мою користь пеню рівну 9 % від суми за прострочений платіж (за неоплачене платіжне доручення)– 2365 гривень.
5. Стягнути з Відповідача на мою користь з розрахунку 15 гривень за добу, заподіяної мені моральної шкоди, за період 19.11.09 по 20.09.10 – 6390 гривень.
6. Звільнити мене від сплати держмита згідно з положеннями п. 37 ст. 4 Декрету Кабінету Міністрів України "Про державне мито" від 21.01.93р. №7-93 .
7. Судові витрати покласти на Відповідача.
8. Забезпечити виконання судового рішення.

В результаті судового слухання суддя попросив уточнити частину вимог, і ми пройшлися по всіх вимогах. Суддя схиляється до думки що

По 1 світить 3% - оскільки щоб довести упущену вигоду треба мати бумаги з печатками що дійсно міг мати вигоду, і через надру одержувач не отримав кошти (наприклад Приват). Тому 3% за користування моїми грошима. згідно ЦК
По 2 - 100% моє
По 3 - нуль, ці кошти стягує виконавець і вони йдуть державі.
По 4 - 100 %Моє, тільки уточнити розрахунок.
По 5 - зменшити суму, але скоріше всього нуль, бо по моїй морді невидно що я страждаю.
По 6,7,8 - 100%.

На слідуючий суд прив'яжу собі кусок баранини до тіла і скажу що це рана в серці яка відкрилася від переживань що так грубо та брутально порушують закон.

25 жовтня винесуть рішення і тоді я по п. 4 подам слідуючу неоплачену платіжку. :D
Так що радіти поки що нема чого, але важливим є те що за прострочення платіжки ніяких аргументів проти немає ні в судді ні в надри.
Почекаю, бо я ТЕРПЕЛИВИЙ. :D
Monya3

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 жов, 2010 18:29

Куда подавать исполнительный лист?

Получил по надре решение суда. Куда подавать? обратился в районную исполнительную службу - там отказали, говорят , что по надре все исполнительные теперь подают в департамент исполнительной службы. Позвонил туда там сказали, мол приноси по адресу (переулок....что то в районе Артема) и там скрыня для исполнительных. Но дык, это же фигня какая то, вкинуть в скрыню оригинал исполнительного листа с заявлением т.к. ни ответа, ни привета ожидать вообще тогда не стоит(наверняка скажут потом ниче не получали, незнаем). Как быть в таком случае? чтоб быть уверенным, что исполниельный принят, исполнитель назначен и т.д.
a41109

Повідомлення Додано: Сер 06 жов, 2010 18:36

Re: Куда подавать исполнительный лист?

a41109 написав:Получил по надре решение суда. Куда подавать? обратился в районную исполнительную службу - там отказали, говорят , что по надре все исполнительные теперь подают в департамент исполнительной службы. Позвонил туда там сказали, мол приноси по адресу (переулок....что то в районе Артема) и там скрыня для исполнительных. Но дык, это же фигня какая то, вкинуть в скрыню оригинал исполнительного листа с заявлением т.к. ни ответа, ни привета ожидать вообще тогда не стоит(наверняка скажут потом ниче не получали, незнаем). Как быть в таком случае? чтоб быть уверенным, что исполниельный принят, исполнитель назначен и т.д.

Відправляємо листом з повідомленням про вручення. До листа вкладиш з переліком документів. Пошта ставить штамп що взяла. Вручає, заставляє розписатися виконавців що вручила. Через 7-8 днів приносить Вам повідомлення з підписом виконавця що одержав.
Десь через 2-3 тижні одержите лист від ДВС з постановою про відкриття виконавчого провадження. Єдине дивіться щоб в Вас був вказаний гривневий еквівалент, якщо депо в валюті. Бо повернуть. Втратите біля 1,5 місяці часу.
Адреса куди я відсилав свій виконавчий лист

Шевченківське районне управління юстиції
районний відділ державної виконавчої служби
03132, м. Київ, вул. Саксаганського, 110
Тел. (044) 234-78-22, 434-91-76

Ці телефони мовчать. Я раз в 3-4 дні прозвонююся. Там робот або лінія занята.
Monya3

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 жов, 2010 20:07

Получил по надре решение суда. Куда подавать? обратился в районную исполнительную службу - там отказали, говорят , что по надре все исполнительные теперь подают в департамент исполнительной службы. Позвонил туда там сказали, мол приноси по адресу (переулок....что то в районе Артема) и там скрыня для исполнительных. Но дык, это же фигня какая то, вкинуть в скрыню оригинал исполнительного листа с заявлением т.к. ни ответа, ни привета ожидать вообще тогда не стоит(наверняка скажут потом ниче не получали, незнаем). Как быть в таком случае? чтоб быть уверенным, что исполниельный принят, исполнитель назначен и т.д.

Популярно объясняю, приходите на Саксаганского 110, Киев, не поленитесь лично это сделать, лично даёте исполнителю в руки исполнительный, пишите заяву, образейц дадут и просите, чтобы при вас зарегистрировали заяву в специальном журнале, если её уже вписали, просите показать, сверяете все данные, записываете вхидный номер, на всякий случай, и спокойно едете домой, а лучше, если имеете мобилу с хорошей камерой, так снимите весь этот процесс, я не снимал, но всё предыдущее сделал.

Почему Саксаганского 110, потому что именно в район этой исполнительной входит Надра, я 04.10 подавал исполнительный туда, а они там пускай передают куда считают нужным.
mowian

Подякував: 0 раз.
Подякували: 9 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 06 жов, 2010 20:07

a41109 написав...

Не посилайте виконавчий лист на адресу : 01030,м.Київ,вул.Артема,73,тел.:(38-044)4866575 - відділ примусового виконання рішень. Заступник начальника відділу примусового виконання рішень В.А.Калевич.
Повернули виконавчий лист про відмову у відкритті виконавчого провадження.За пред’явленим виконавчим документом боржником не є вищий чи центральний орган державної влади,сума яка підлягає стягненню є меншою, ніж десять мільйонів гривень.Таким чином.виконавчий документ пред’явлено до відділу державної виконавчої влади не за підвідомчістью виконання рішення.
Ураховуючи викладене,керуючись п.4.ч.1ст.26 Закону України «Про виконавче провадження».
Odnopolchanin

#<1 ... 118119120121122 ... 820>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє