|
Надра Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 12 жов, 2010 20:08
Недавно замовив обмін старіх Надра карток на нові з кодом CVV.
Підкажить, будь ласка, як правильно і без будь-яких "хвостів" ліквідувати старі картки?
-
Check
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 12 жов, 2010 20:16
Check написав:Недавно замовив обмін старіх Надра карток на нові з кодом CVV. Підкажить, будь ласка, як правильно і без будь-яких "хвостів" ліквідувати старі картки?
Какие хвосты ? Вы заказали карты к старому счету (пакету услуг) ?
Банковская карточка - это только инструмент доступа к счету не более.
-
S-Grey
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 жов, 2010 21:00
S-Grey написав:Check написав:
Какие хвосты ? Вы заказали карты к старому счету (пакету услуг) ? Банковская карточка - это только инструмент доступа к счету не более.
Якщо стару картку при мені поріжуть, цього буде достатньо?
(Обпікшись гарячим молоком - дуєш на холодну воду).
-
Check
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 12 жов, 2010 21:06
S-Grey написав:когда з/п долго не повышается начинает накапливаться индексация. Добавляем формально к окладу 10-15 гривенок и вуаля - факт поднятия з/п есть, индексация = 0, з/п на руки в итоге меньше.
Сам непосредственно работаю с этим, поэтому позволю себе уточнить.
Там где-то в законе есть такое уточнение, что если сумма УВЕЛИЧЕНИЯ оклада НЕ покрывает индекскацию текущего месяца, то это не влечет за собой право установить новый базовый период для расчета индексации и прекратить идексацию. Как правило индексация для наших зарплат не бывает менее 30-50 грн. Поэтому говорить о техническом повышении на 10 грн. ради прекращении индексации з/п не имеет смысла. Либо имеет место некомпетентность бухгалтера-студента новонабранного на работу.
-
daap
-
-
- Подякував: 36 раз.
- Подякували: 21 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 жов, 2010 21:15
tumos написав:Monya3 написав:tumos написав:Уважаемый Monya3. Я уже длительное время читаю здесь посты от разных участников с упоминанием статей УК, сообщениями об обращении в прокуратуру, о желании посадить должностных лиц банка или судебных исполнителей. Возьмем Ваш пример. Если Вы в своих обращениях в прокуратуру требовали возбудить УД, то я в силу своего понимания законодательства, считаю, что Вам обязаны давать ответ не на основании ЗУ Об обращениях граждан, а на основании УПК. Обосновано предполагаю, что такое УПК и с чем его едят, те кто обсуждает вопрос 'посадки' на этом форуме, не знают.
Кримінально процесуальний кодекс регулює правовідносини по кримінальних статтях так як ЦПК по цивільних. Права засуджених, як і що в якій ситуації робиться, як відкриваються справи, як закриваються, які підстави і т.д. Коли і як слідчий має перевірити чи є склад злочину за заявою. Коли і за яких умов прокурор приймає рішення про відкриття кримінальної справи. Я нехочу глибоко занурюватися в обговорення цього питання,оскільки на даний момент є важливіші (для мене). По факту - ст. 382 відносно мене ще непорушена. Я не юрист. Коли прийде час вивчу все що потрібно знати. Зараз для мене актуальним є питання про стягнення пені і т.д. (25 жовтня чергове судове засідання. можливо що останнє.) Далі - виконавча. Тобто все по новому кругу. В мене ще є достатньо платіжок неоплачених. Десь в середині листопада почну рух в напрямку кримінальних статей. Поки що збираю матеріал. Відмови прокурора, відписки падло банку, повідомлення про вручення листів виконавцю. Бо нехочу щоб потім стояв і краснів за те що немаю доказів. 
О каких отказах идет речь? Все-таки проясните ситуацию : в своих обращениях в прокуратуру Вы требовали открытия УД или нет?
В обоих заявлениях
Прошу:
стосовно представників ВАТ КБ «Надра», а саме начальника відділення №9 філії ВАТ «Надра» Хмельницького РУ Ткачук А.М, директора філії ВАТ «Надра» Хмельницького РУ Воловенко А.І, тимчасового адміністратора банку Жуковської В.Б порушити кримінальну справу за ознаками діяльності передбаченої статтями кримінального кодексу України, а саме -
1. ст. 41. Виконанния наказу або розпорядження
2. ст. 190. Шахрайство
3. ст. 191. Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем
4. ст. 364. Зловживання владою або службовим становищем
5. ст. 365. Перевищений влади або службових повноважень
6. ст. 366. Службове підроблення
7. ст. 367. Службова недбалість
8. ст. 382. Невиконання судового рішення
-
Monya3
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 жов, 2010 21:36
Check написав:Якщо стару картку при мені поріжуть, цього буде достатньо? (Обпікшись гарячим молоком - дуєш на холодну воду).
у Вас картка дебетна, не має сенсу хвилюватись. Но щоб вам було спокійніше то да, хай поріжуть дрібненько 
-
S-Grey
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 жов, 2010 21:40
daap
знаю, что летом были движения в стиле: уволить и принять на работу одним днем.
Закон как дышло . 
-
S-Grey
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 жов, 2010 21:52
S-Grey дякую за відповідь.
Радий, що Ви знову з нами. Чому у Вас тут такі довгі прогули?
-
Check
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 12 жов, 2010 22:00
Check написав:S-Grey дякую за відповідь. Радий, що Ви знову з нами. Чому у Вас тут такі довгі прогули?
Менял работодателя, отдыхал от финанс.уа, НБ. 
-
S-Grey
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 12 жов, 2010 22:18