|
Надра Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 26 жов, 2010 21:06
tumos написав:Обратимся к норме закона: Стаття 60. Передача стягувачеві предметів, зазначених у виконавчому документі У разі присудження стягувачеві предметів, зазначених у виконавчому документі, державний виконавець вилучає ці предмети у боржника і передає їх стягувачеві, про що складає акт передачі. У разі знищення речі, що мала бути передана стягувачеві в натурі, державний виконавець складає акт про неможливість виконання, який є підставою для закриття виконавчого провадження. У випадку письмової відмови стягувача від одержання предметів, вилучених у боржника при виконанні рішення про передачу їх стягувачеві, державний виконавець повертає зазначені предмети боржникові під розписку і виносить постанову про закінчення виконавчого провадження. При цьому внесений стягувачем авансовий внесок поверненню не підлягає. ( Частина друга статті 60 із змінами, внесеними згідно із Законом N 327-IV ( 327-15 ) від 28.11.2002 )
Вопрос: банковский металл - это предмет или валюта ? Можно ли открыть депозит в предмете ?
Может стоить обратить внимание на эту статью :
Стаття 63. Звернення стягнення на грошові кошти боржника - юридичної особи Готівка в національній та іноземній валюті, яка знаходиться в касах або інших сховищах боржника - юридичної особи, підлягає невідкладному вилученню після її виявлення та складення відповідного акта державним виконавцем. Копія акта вручається представнику боржника - юридичної особи.
Это очень интересный вопрос. Судя по тому, что ЗУ допускает разные решения при разных толкованиях предмета, может быть, стоит обратиться в Минюст за разъяснениями?
Бумага из минюста в ИС будет весомым аргументом...
А в случае неудовлетворительного ответа для Вас можно будет обращаться к прокурору, в суд - раздевают Конституции вопреки!!! Спасите!!!
-
telefon
-
-
- Подякував: 6 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 жов, 2010 21:08
telefon написав:futk написав:Існує висока ймовірність того, що МВФ не виділить чергового траншу кредиту через невиконання урядом Азарова узятих на себе зобов`язань. І якщо таке трапиться, то це стане чинником, який здатний привести до обвалу збудованої в Україні банківської піраміди і різкого обвалу гривні вже наприкінці нинішнього року.
А когда по графику этот "очередной" транш? Кто знает?
В словах futk есть смысл (и вероятность 50/50), но есть вопрос:
А как же евро? Если будет так как прогнозирует уважаемый futk, то страна будет долго от позора отмыватся. Навряд ли они это допустят. Сейчас сюда по идее вкладывать выгодно, должно быть...
Плюс международные обязательства, гарантии ... Нам тогда только биатлонистов и развивать. (бегают и стреляют хорошо, есть спрос в третьих странах, например в Сальвадоре).
-
Monya3
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 жов, 2010 21:11
telefon написав:tumos написав:Обратимся к норме закона: Стаття 60. Передача стягувачеві предметів, зазначених у виконавчому документі У разі присудження стягувачеві предметів, зазначених у виконавчому документі, державний виконавець вилучає ці предмети у боржника і передає їх стягувачеві, про що складає акт передачі. У разі знищення речі, що мала бути передана стягувачеві в натурі, державний виконавець складає акт про неможливість виконання, який є підставою для закриття виконавчого провадження. У випадку письмової відмови стягувача від одержання предметів, вилучених у боржника при виконанні рішення про передачу їх стягувачеві, державний виконавець повертає зазначені предмети боржникові під розписку і виносить постанову про закінчення виконавчого провадження. При цьому внесений стягувачем авансовий внесок поверненню не підлягає. ( Частина друга статті 60 із змінами, внесеними згідно із Законом N 327-IV ( 327-15 ) від 28.11.2002 )
Вопрос: банковский металл - это предмет или валюта ? Можно ли открыть депозит в предмете ?
Может стоить обратить внимание на эту статью :
Стаття 63. Звернення стягнення на грошові кошти боржника - юридичної особи Готівка в національній та іноземній валюті, яка знаходиться в касах або інших сховищах боржника - юридичної особи, підлягає невідкладному вилученню після її виявлення та складення відповідного акта державним виконавцем. Копія акта вручається представнику боржника - юридичної особи.
Это очень интересный вопрос. Судя по тому, что ЗУ допускает разные решения при разных толкованиях предмета, может быть, стоит обратиться в Минюст за разъяснениями? Бумага из минюста в ИС будет весомым аргументом... А в случае неудовлетворительного ответа для Вас можно будет обращаться к прокурору, в суд - раздевают Конституции вопреки!!! Спасите!!!
Боюсь что заставят вынести гривневый еквивалент и взыскать в гривне, есть там статья,недавно цитировал. Я потому уважаемому и советовал самому упреждая получить решение суда на удобное для себя число. Но не предявлять исполнителю,держа в резерве как страховку.
-
Monya3
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 жов, 2010 21:22
Здравствуйте форумчане )))
Возможно мой вопрос уже поднимался, давно не была на сайте, а перечитывать слишком много... в общем хочу спросить... У меня открыто исполнительное провадження, в решении суда указано, что обязан банк вернуть золото, также указан эквивалент в гривне, решение суда годичной давности, золото в цене значительно выросло. После очередных письменных жалоб на Надру, мне был звонок и надровцы предложили подписать протокол встречи, сказали что вернут вклад в грн в течение 3-х мес. Интересует следующее:
1. как оформить заявление в суд чтоб пересчитали по курсу НБУ на сегодняшний день? Как заявление называется? На имя кого? Про увеличение суммы иска? или как?
2. Если я подпишу протокол встречи, а это мое заявление рассмотрят и выдадут новое решение суда с новой суммой после подписания протокола встречи и выдачи, например части депо, я так понимаю надра обязан будет доплатить во втором или третьем мес. согласно нового исп. листа? Или нет?
-
Смирнова
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 26 жов, 2010 21:28
Смирнова написав:Здравствуйте форумчане ))) Возможно мой вопрос уже поднимался, давно не была на сайте, а перечитывать слишком много... в общем хочу спросить... У меня открыто исполнительное провадження, в решении суда указано, что обязан банк вернуть золото, также указан эквивалент в гривне, решение суда годичной давности, золото в цене значительно выросло. После очередных письменных жалоб на Надру, мне был звонок и надровцы предложили подписать протокол встречи, сказали что вернут вклад в грн в течение 3-х мес. Интересует следующее: 1. как оформить заявление в суд чтоб пересчитали по курсу НБУ на сегодняшний день? Как заявление называется? На имя кого? Про увеличение суммы иска? или как? 2. Если я подпишу протокол встречи, а это мое заявление рассмотрят и выдадут новое решение суда с новой суммой после подписания протокола встречи и выдачи, например части депо, я так понимаю надра обязан будет доплатить во втором или третьем мес. согласно нового исп. листа? Или нет?
В моем случае давали дополнителную ухвалу, а исполнительній лист ттот же оставался.
Пото вторую дополнительную получил об отказе в расрочке исполнения.
Все вместе отправил исполнителям.
А оформлять нечего, думаю что простое заявление с ссылкой на нововыявленные обстоятельства. Заодно там же просить об отмене предыдущего решения о гривневом еквиваленте.

Востаннє редагувалось Monya3 в Вів 26 жов, 2010 21:34, всього редагувалось 1 раз.
-
Monya3
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 жов, 2010 21:30
Monya3 написав:Смирнова написав:Здравствуйте форумчане )))
В моем случае давали дополнителную ухвалу, а исполнительній лист ттот же оставался.
А у вас не осталось образца заявления? Не знаю как пишется...
-
Смирнова
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 26 жов, 2010 21:32
И ещё одно, на форуме несколько раз звучали вопросы зачем и почему с Саксаганского забрали в центральный департамент все исполнительные, какое имели право и т. д., а я вот вчера вычитал, есть такая статья №20-1 в ЗУ "Про выконавче провадження", а там есть пункт 2, который гласит, что если сума долга от 10 лимонов грн., то таким провадженням занимается відділ примусового виконання рішень Департаменту.
Ходили тут слухи, якобы все провадження уже назад на Саксаганского хотят передать, пока они не подтверждены, хотя это теоретически возможно, спросите как, а я объясню: после того как кое-какая часть подписала мировые, возможно (но маловероятно) сума стала меньше 10-ти лимонов и тогда опять путь на Саксаганского, потом опять долг станет больше 10-ти лимонов, и опять в Департамент, а после каждого манёвра исполнитель, типа новый, опять должен иметь 6-ть месяцев для исполнения, и так до бесконечности.
Это всё конечно мои предположения, но согласитесь, они имеют вероятность стать реальностью, так что или снимайте по 5 кусков или, у кого депо очень большое, направляйтесь в европейский суд.
-
mowian
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 жов, 2010 21:38
Смирнова написав:Monya3 написав:Смирнова написав:Здравствуйте форумчане )))
А у вас не осталось образца заявления? Не знаю как пишется...
У меня в баксах, заявления нет, давно было, но вот Вам получите:
Стаття 220. Додаткове рішення суду
1. Суд, що ухвалив рішення, може за заявою осіб, які беруть участь у справі, чи з власної
ініціативи ухвалити додаткове рішення, якщо:
1) стосовно якої-небудь позовної вимоги, з приводу якої сторони подавали докази і давали пояснення, не ухвалено рішення;
2) суд, вирішивши питання про право, не зазначив точної суми грошових коштів, які підлягають стягненню, майно, яке підлягає передачі, або які дії треба виконати;
3) суд не допустив негайного виконання рішення у випадках, встановлених статтею 367 цього Кодексу;
4) судом не вирішено питання про судові витрати.
2. Заяву про ухвалення додаткового рішення може бути подано до закінчення строку на виконання рішення.
3. Суд ухвалює додаткове рішення після розгляду питання в судовому засіданні з повідомленням сторін. Їх присутність не є обов'язковою.
4. На додаткове рішення може бути подано скаргу.
5. Про відмову в ухваленні додаткового рішення суд постановляє ухвалу.
ПРОВАДЖЕННЯ У ЗВ'ЯЗКУ З НОВОВИЯВЛЕНИМИ ОБСТАВИНАМИ
Стаття 361. Підстави перегляду
1. Рішення або ухвала суду, якими закінчено розгляд справи, що набрали законної сили, а також судовий наказ можуть бути переглянуті у зв'язку з нововиявленими обставинами.
2. Підставами для перегляду рішення, ухвали суду чи судового наказу у зв'язку з нововиявленими обставинами є:
1) істотні для справи обставини, що не були і не могли бути відомі особі, яка звертається із заявою, на час розгляду справи;
2) встановлені вироком суду, що набрав законної сили, завідомо неправдиві показання свідка, завідомо неправильний висновок експерта, завідомо неправильний переклад, фальшивість
документів або речових доказів, що потягли за собою ухвалення незаконного або необґрунтованого рішення;
3) скасування судового рішення, яке стало підставою для ухвалення рішення чи постановлення ухвали, що підлягають перегляду;
4) встановлена Конституційним Судом України неконституційність закону, іншого правового акта чи їх окремого положення, застосованого судом при вирішенні справи, якщо рішення суду ще не виконане.
Тоесть пишете стандартное заявление и посылаетесь на статьи
В связи стем что банком невыполнено решение от ____числа за №___, а также беря в учет то что со времени вынесения гривневого эквивалента стоимость золота изменилась, прошу суд вынести додаткоу ухвалу о гривневом эквиваленте.
Востаннє редагувалось Monya3 в Вів 26 жов, 2010 21:49, всього редагувалось 1 раз.
-
Monya3
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 жов, 2010 21:41
mowian написав:И ещё одно, на форуме несколько раз звучали вопросы зачем и почему с Саксаганского забрали в центральный департамент все исполнительные, какое имели право и т. д., а я вот вчера вычитал, есть такая статья №20-1 в ЗУ "Про выконавче провадження", а там есть пункт 2, который гласит, что если сума долга от 10 лимонов грн., то таким провадженням занимается відділ примусового виконання рішень Департаменту. Ходили тут слухи, якобы все провадження уже назад на Саксаганского хотят передать, пока они не подтверждены, хотя это теоретически возможно, спросите как, а я объясню: после того как кое-какая часть подписала мировые, возможно (но маловероятно) сума стала меньше 10-ти лимонов и тогда опять путь на Саксаганского, потом опять долг станет больше 10-ти лимонов, и опять в Департамент, а после каждого манёвра исполнитель, типа новый, опять должен иметь 6-ть месяцев для исполнения, и так до бесконечности. Это всё конечно мои предположения, но согласитесь, они имеют вероятность стать реальностью, так что или снимайте по 5 кусков или, у кого депо очень большое, направляйтесь в европейский суд.
Здается что так оно и есть, они таким образом резину тянут, и будут тянуть. Помните золотое правило - если в чем то участвует больше двух человек то виновных не найти. Вот из этой логики они и исходят.
Позвольте поинтересоватся уважаемый mowian, что там с "Вашим" заявлением о прекращении исполнительного провадження. Как то неудобно, но интересно блин...
-
Monya3
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 26 жов, 2010 21:45