tar-ru написав:Investor_K написав:Надеюсь. А вообще от визита впечатление: банк скорее живой чем мертвый
Так несите туда скорей денюжку пока не поздно, а то глядишь ликвидируют
Счас думаю рановато. Will see/

|
|
![]()
Счас думаю рановато. Will see/ ![]()
![]() О продлении ВААлекс, эти грамотеи в ВРУ в новом законе только исправили срок продления ВА с указанием "в системообразующих банках". Автор думал, что "системообразующий" значит - большой. Тяму ж нет, узнать, что это слово в законе обозначает!..
Так что прямой путь - к прокурору, т.к. тут суду решать нечего! Всё шито белыми нитками по чёрному сатину. ![]() ![]()
Так то - в СУД !!! У человеков есть природный мандраж перед аблакатами и судами. Кроме того, природная вежливость, которой надо наступить на горло и со скандалом и вызовом милиции вынимать либо деньги либо немедленный ответ! И топать не в суд, где мэ-э-э-эдленно, мэ-э-э-эдленно ждать ответа, потом пересмотра, а за это время не то шах помрёт, не то ишак сдохнет... Это - к прокурору и требовать возбуждения УД у прокурора, т.к. налицо - преступные действия! ИМХО. И считаю, что тот, кто не хочет этого делать - должен помолчать и дать остальным попытаться добиться денег и наказания гаdов. ![]()
Так я что против? Я - за. К прокурору так к прокурору. ![]() И наказывать надо по-любому. Єто не только мое но и сальвадорских партизан мнение ![]() ![]() Не був на цьому форумі вже довгий час, а бачу віз нині там само.
Народ для тих хто пропустив: Спілкувався з працівниками банку, - віддають вклади через механізм мирової угоди. Сам забрав свій вклад впродовж чотирьох місяців. Так що Ви чекаєте, доводите тут і в суді!? Забере вклад, а потім можна і про незаконність дій ТА, НБУ ... доводити суду в іншій справі. ![]() Я так і зробив, тільки друга справа ще не призначена. Гроші так по рішенню суду ще мабуть не вертають ... а я не спішу... Почекаю. ![]()
Поняття мирової угоди передбачає що в результаті її підписання та належного виконання сторони не мають ніяких претензій одна до одної. Тому подати потім до суду безперспективно. Де гарантія того що мирова буде виконана? Надрюки невиконуютьзакони України, договір, рішення судів ... З якого дива мирова стоїть вище і обов'язкова до виконання? Кожен робить свій вибір, але говорити так безапеляційно про мирові неварто.... ![]()
Мировое соглашение может быть и не достигнуто. Например в моем случае банк хотел выкупить мое золото по цене процентов на 10 ниже чем даже цена НБУ (золото в банковских слитках еще дороже цены НБУ) и поверить в то, что они когда-то там отдадут гривну. На мой компромисный вариант, выраженный в поэтапном выкупе золота по цене НБУ банк не согласился. Посему есть так как есть - банк Надра просто должен выполнить решение суда.
Так не отдают, совсем не отдают! Вот так вот тупо препятствуют исполнению вступившего в силу решения суда, даже не смотря на то, что это уголовно-наказуемое преступление. Востаннє редагувалось Gebels в Нед 13 лют, 2011 13:17, всього редагувалось 1 раз.
![]() Механізм мирової угоди перш за все передбачає звернення до суду. Від подачі заяви і до піписання мирової може пройти більше 6 місяців (з власної практики). За цей час мирова стає вкладнику невигідна (судові витрати, витрачений час, виграні інфляційні і проценти від яких треба відмовитись,). Однак,Банку ж ніхто не заважає домовлятися з вкладниками, уникаючи судового розгляду. Але надрюки на це не йдуть, навпаки, вони відтягують момент пропозиції мирової. Позиція банку така: Хочеш мирову – звертайся до суду, а через пів року можливо ми тобі запропонуєм мирову. Людина, яка має власну гідність, на таку аферу не погодиться ніколи.
|
|