Спасибо за быстрый ответ!
Снял 2500 грн, т.к. так написано в инструкции с форума.
У меня счет в долларах. Может это имеет значение?
|
|
![]() Спасибо за быстрый ответ!
Снял 2500 грн, т.к. так написано в инструкции с форума. У меня счет в долларах. Может это имеет значение?
![]() vizavic
все течет и меняется )) надра уже по 5000 тыс/день отпускает. надо бы с моней согласовать обновление инструкции )) так что делайте сейчас еще на 2500 перевод. валюта не имеет значения бзв, надра отпускает 15 тыс/мес, альфа сможет принять только 10. так что по оставшимся придумывайте варианты - вторая альфа (не на вас) или ликпей
![]() Re: Надраякщо є такі що знімають Євро через Альфу, по якому курсу проходить конвертація? Дякую.
![]() Ниче не знаю.... кто автор тот пусть сначала проверит..... Я в плане того что файл то давно обновлен еще на 252 странице , сегодня туда пару фраз дописал для тех кто не видел ![]() Булава глянь или все в порядке в том что тут Он же у меня в подписи.... Если че исправлю..... ![]() Востаннє редагувалось Monya3 в П'ят 08 кві, 2011 19:03, всього редагувалось 2 разів.
![]() Чи варто приколотись із Некро-банку?Дякуючи цьому форуму та Альфа-банку вивів фактично усі гроші із Некри.
Залишилось на одній картці кілька копійок та на доларовій картці кілька центів. У сумі копійок 50. Можна звісно і на Альфу докинути, але...думаю, чи не варто зараз, попрацювати у стилі Некри, й не підписатись на так звану комплексну програму, чисто по приколу. Вартість роботи цих горе-банкірв та паперу буде явно вища як мої залишки. І нерви їм попсую і з них потім спитають що за фігня, комплексна прогарма на 25 та 25 коп. ![]() Тільки от питання до форумчан, чи як я так прикольнусь, мені не дадуть у довісок із комплексною програмою якийсь цікавий тариф на обслуговування картки із оплатою скажімо 20 грн на місяць? Або які можливі наслідки такого приколювання?
![]() Monya3
пора вас к классикам относить ) уникального жанра - таки да, похоже, ваши произведения занимаются самостоятельным распространением в массах )) в релизе все верно. можно только добавить следующее в качестве заметок: 1 - снятие в альфе через кассу, вроде, не бесплатное (точно не скажу, так и не проверял) 2 - в первый раб.день нового месяца надра обычно не отпускает до 9,00 3 - все таки не согласен с ostinmartin - я снимал в пт+сб и они зачислялись в пн dominion звісно, курс гірше ) колись навіть намагалися вирахувати, кому цікаво. пошукайте на гілці десь восени, якщо вже це так суттєво. ![]() starvit
саме так, вони вас буть обслуговувати але вже не безкоштовно ) крім того, для закриття рахунків вам треба ще нести до банку 2*5 грн після закриття добре було б отримати довідку (знову ж таки, платну), що у вас немає боргів. і ось вже тоді можете приколюватися на межі кодексів і власного виховання ![]() булава
Щас добавил указанные коментарии... исправил в том посте в где просил Вас проверить, ну и в подписи.... А то что есть група распрастраняющаю листовки... это хорошо. Если б они чаще сверялись с оригиналом..... ![]() Но полюбому я свое черное дело сделал.... Что радует... Насчет калссиков.... Надо срочно бороду отпустить.... Ленин, Маркс, Энгельс, Кастро.... вдохновляет.... ![]() Востаннє редагувалось Monya3 в П'ят 08 кві, 2011 19:27, всього редагувалось 1 раз.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|