arnika
Звонил. Они говорят что по карте стоит лимит 1980 грн. для оптаты товара, а так ка я делаю оплату в интернете, то тут лимит 800 грн и его поднять нельзЯ:(
|
|
![]() arnika
Звонил. Они говорят что по карте стоит лимит 1980 грн. для оптаты товара, а так ка я делаю оплату в интернете, то тут лимит 800 грн и его поднять нельзЯ:(
![]() На их таблице лимитов написано, что после звонка в колл-центр они поднимут наличными до 5000, а по интернету - стоит ноль...вот и интересно что это значит. наличными они вам тоже не поднимают лимит? Просто я карточку с cvv получаю на следующей неделе и вопрос очень актуален.
![]() [b]arnika
Менеджеры говорили, что после звонка и заявления можно повысить до 50,000.
![]() ponch08
Чим вигідно Надрі заклики якнайскоріше вивести гроші з золотих рахунків? Та тим, що Надра в доларовому еквіваленті платить за володіння такими рахунками від 30 до 50% річних. вигідно - позбавитись такого тягаря будь-якими методами. Тому потрібно цю ситуацію використовувати, і на пропозиції Надри перевести гроші з металевого рахунку в гривню чи в готівку за мінусом 10% - посилати. Наполягати на своїх умовах. адже час грає проти НАДРИ. Ви ж агітуєте погоджуватись на будь-що аби позбавитись металевого рахунку. Якщо бути демагогом, то ви б ще порадили просто позбавитись металевого рахунку повністю. Немає металевого рахунку - немає проблем. подаруйте все Надрі і проблем не матимете.Жодних ризиків тобі, хвилювань - красота.
![]()
вас заділо? У вас особисті проблеми? Особиста неприязнь до когось з форумчан? - це ваші проблеми можна і матом писати, але по суті без демагогії, перебільшень, підмінити тез, і уведення дискусії в бік. короче, Понч08 , нікому не цікаво окрім вас і мене особиста переписка. Цікаво лише методи, якими зацікавлені особи ,на кшталт вас, загоняють оленів на убій. Ваші методи вже зрозумілі - загнати оленів в папірці, і вони нікуди не дінуться- принесуть свої гроші, зо знецінюються, назад. а так як альтернативи у них буде мало, а оленів багато, то і віддаватимуть бабло під маленький процент. Хе-хе. Хай Ахметов позичає. В нього багато є.
![]() Или ноль значит, что увеличив лимит до 5000 наличными интернет-платежи блокируются вообще?
![]() ПозитифчеГ
Перевод на карту Альфы это не оплата в интернете, и лимит должен бить таким как и в торговой сети 1980гр. Точнее смогу написать после 1 сентября.
![]() arnika
Наличный они сказали что могут поднять до 5000 грн. (но в месяц не больше 10 000 можно будет снять). Меня теперь интересует такой вопрос. Если надра выдает по 1980 грн в день - 1%, то получается ето выгоднее снимать так, чем через Альфу (у меня деньги в долларах). Правильно или нет?
![]() Aleks773
Я говорю что мне сказали на гарячей линии. ( Говори с тремя разными людьми.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|