Поздравляю.

Мне пока пообещали отдать в среду или четверг, жду.
Не отдадут, буду опять звонить в банк, НБУ (благо на форуме телефон выложили).
|
|
![]() alyoha
Поздравляю. ![]() Мне пока пообещали отдать в среду или четверг, жду. Не отдадут, буду опять звонить в банк, НБУ (благо на форуме телефон выложили).
![]() Marvin Heemeyer
а можете выложить документы, которые вы в суд подавали по золоту? буду премного благодарен
![]() Що дає рішення ВССУРішення Вищого спеціалізованого суду України по моїй справі носитиме рекомендаційний характер в справах форумчан, оскільки в нашому Гондурасі ПРАВО не є прецедентним...
Тобто просто прийти в суд і сказати що он там Monya3 виграв таку ж справу, апеляцію і кассацію - не вийде, але разом з тим варто звернути увагу судді на дану обставину. Ось що накопав по даному питанню Відповідно до ст. 147 Конституції України право офіційного тлумачення законів надано Конституційному Суду України. Проведення судової реформи обумовило певні зміни у компетенції Верховного Суду України та вищих спеціалізованих судів. Відповідно до ст. 55 Закону України «Про судоустрій України» від 7 лютого 2002 р. Пленум Верховного Суду України дає роз´яснення судам загальної юрисдикції з питань застосування законодавства, у разі необхідності визнає нечинними відповідні роз´яснення вищих спеціалізованих судів. Таким чином, роз´яснення вищих спеціалізованих судів носять рекомендаційний характер. Важливі питання розглядалися в наступних постановах пленуму Верховного Суду: «Про практику розгляду судами цивільних справ за позовами про відшкодування шкоди» від 27 березня 1992 р. № 6 ( із змінами); «Про судову практику у справах по відшкодуванню моральної (немайнової) шкоди» від 31 березня 1995 р. № 4 ( із змінами); «Про судову практику у справах за позовами про захист права приватної власності» від 22 грудня 1995 р. № 20 (із змінами); «Про практику застосування судами земельного законодавства при розгляді цивільних справ» від 25 грудня 1996 р. № 13 (із змінами). ![]() видимо я неправильно понял думал, что Monya3 перевёл в гривны а вы - нет
![]() Monya3
Прийміть від мене щире привітання. Ви самовіддано стояли на захисті своїх прав, та своїми постами допомогли багатьом людям.За це в наш складний час на Вашу адресу лунають заслужені слова подяки, Вам вдячні ті, хто відчув на собі, совість банкірів, два з половиною роки мораторію ( по закону три місяці), та правління тимчасового адміністратора. Не виконання законів України банком Надра спричинило багатьом людям втрат своїх грошових коштів та здоров`я, тому такий банк повинен бути наказаний по законам України. Мені згідно виконавчого листа належать 3% річних та інфляційні. Надра не хоче виплатити всі кошти, а хоче стягнути з інфляційних 15% податку посилаючись на ст. 164 Податкового кодексу.На моє звернення в банку показали лист нібито з роз`ясненням, що податок стягується з доходів. На моє запитання, чи інфляційні присуджені судом є доходами пояснити не змогли. Як буде правильно по Закону? Буду вдячний за відповідь.
![]() OverPaw
Я в гривну нічого не переводив. Забрав баксами. Але в судовому порядку встановив гривневий еквівалент і платіжки оформляв в гривні посилаючись на рішення суду про гривневий еквівалент. Оскільки платіжка в гривні - стягнув пеню. З дати вступу в законну силу даного рішення суду стягнув інфляційні.... ![]() Бідний надрюк в апеляційному суді кричав що це афера - я йому , спокійно так, ДА. Але все по закону ![]() ![]()
|
|