Надра Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 539540541542543 ... 820>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Надра Банк - БАНКРОТ 2.3 5 1119
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
41%
455
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
25%
275
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
12%
137
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
12%
137
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
10%
115
Всього голосів : 1119
Повідомлення Додано: Пон 05 бер, 2012 13:28

Odnopolchanin
Податкова каже що вони їм не указ. В випадку з виконавцями ми самостійно сплачуємо податок і заносимо в декларацію....

Те ж сказали юристи надри. Вони кажуть дайте нам реквізити куди перевести виконавчій і ми все скинемо туди без утримань. Хай виконавці собі голову ламають...

Мені невигідно відсилати на виконавчу в Київ. Я ні одної відповіді відти не отримав. Крім звісно повідомлення що відкрито провадження.
Monya3

Подякував: 28 раз.
Подякували: 36 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 05 бер, 2012 13:38

А податкова дасть письмову відповідь з посиланням на конкретний пункт ПКУ ?
Odnopolchanin

Повідомлення Додано: Пон 05 бер, 2012 14:57

Odnopolchanin
Да, але треба письмове звернення. Я не залишав письмову заяву, оскільки отримав устну відповідь і всеодно намірився забрати гроші. Це буде набагато швидше ніж чекати виконавця...В попередніх постах я залишив посилання на сайт ДПА Хмельницької області де задав питання. Думаю що дадуть відповідь.

Крім того аналогічне питання поставив на форумі Сумської ДПА.
_http://rtax.sumy.ua/pyvy/podatokfiz.php ...
Monya3

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 бер, 2012 19:19

Re: Надра

Банк надра став біднішим на 3500 грн.
Сплачено податків 400 грн.
Донесено до табору Сальвадорських партизан 3100 грн

Після свят починаю все з початку. Реалізую платіжки що залишились.
Ізюминка в тому що по них я і платник і одержувач. Тому 9%+9%=18% від суми депо....
Monya3

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 бер, 2012 20:13

Re: Надра

моня, вітання.
як щодо роз"яснень по оподаткуванню пені та інфляційних?
булава

Подякував: 3 раз.
Подякували: 26 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 06 бер, 2012 20:46

булава
На сайтах тихо.... Питання висять без відповідей.

Що до мене особисто то ходив в податкову. Сказали - обкладається. Якщо хочете письмову відповідь - залишайте заяву, протягом місяця надішлемо відповідь.
Устно сказали так:

164.2.14. дохід у вигляді неустойки (штрафів, пені), відшкодування матеріальної або немайнової (моральної) шкоди, крім:
а) сум, що за рішенням суду спрямовуються на відшкодування збитків, завданих платнику податку внаслідок заподіяння йому матеріальної шкоди, а також шкоди життю та здоров'ю; - шкоди нанесено не було. Було незаконне утримання коштів. треба було доводити в суді що була шкода. Як приклад навели аварію. Один власник по суду сплачує іншому вартість пошкодженого майна - тоді не оподатковують....

б) відсотків, отриманих від боржника внаслідок прострочення виконання ним договірного зобов'язання; - під цей пункт підпадає 3 %, оскільки їх стягуємо за рівноцінним документом (Цивільним кодексом).
9% пені за просрочений платіж стягнуто за Законом який в ієрархії стоїть нижче. Податкова відносить це стягнення до оподатковуваного прибутку.

Інфляційні оподатковують, оскільки зростає сума яка виплачується через касу порівняно сумою яка вносилась. Так само оподатковують індексацію зарплати....

Судові не оподатковують оскільки вони є матеріальними втратами на які ми вимушено пішли відстоюючи свої права в суді. Підпадає під пункт а).

По факту вийшло так.

3% річних не оподатковують.
9% пені - стягнуто 15% податку на прибуток фіз особи
інфляційні - стягнуто 15% податку на прибуток фіз особи
Судові витрати не оподатковують.

Я сильно не переймаюся. Цих грошей могло і не бути (9% пені). Фактично ситуація з просроченим платежем видумана і створена мною на рівному місці. Так що я задоволений на 1 платіжку. По інших суд. Не думаю що вони добровільно сплатять коли я їм просто заяву принесу :D
Monya3

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 08 бер, 2012 14:00

Monya 3, вітаю Вас з перемогою над надрюками!
Всіх жінок вітаю зі св`ятом весни 2012 !!!
Продовжуємо співпрацю з Сальвадорськими партизанами.
Всі можливі варіанти (15% податку з інфляційних) вичерпані . Складаю письмовий запит до податкової з яких це пір витрати стали доходом ?
У моєму виконавчому листі , а також у виконавчому провадженні написано, цитую: Суд вирішив стягнути з ВАТ КБ «Надра» на користь ПІБ суму двох строкових банківських вкладів в загальному розмірі (***** грн.), (**** грн.) у відшкодування трьох процентів річних від простроченої суми боргу по двох строкових банківських вкладах, (**** грн.) витрат у зв`язку з інфляційним процесом по двох строкових банківських вкладах, витрати з інформаційно – технічного забезпечення судового процесу в сумі (*** грн.).
Рішення іменем України.
Відповідно до наказу Держкомстату «Про затвердження методики розрахунку базового індексу споживчих цін» від 27.07.2007р. за №265 та наказу №519 від 14.11.2006р. «Про затвердження методологічних положень щодо організації статистичного спостереження за змінами цін (тарифів) на споживчі товари (послуги) і розрахунку індексу споживчих цін» інфляцією є зростання загального рівня цін на товари і послуги протягом певного періоду часу; знецінювання грошей і безготівкових коштів, що супроводжується ростом цін на товарні послуги.
Відповідно до ч. 1 ст. 99 Конституції України та ст. 192 ч. 1 ЦК України грошовою одиницею України є гривня. Розрахунок між резидентами на території України проводяться в гривнях. А тому інфляція розповсюджується лише на національну валюту, тобто, гривню.
Кошти позивача ОСОБА_1 розміщені на депозитних рахунках в національній валюті – гривнях, а тому позивач зазнав інфляційних втрат.
Виходячи з вищевикладеного, відповідач зобов'язаний сплатити суму боргу з урахуванням встановленого індексу інфляції за весь час прострочення, а також 3% річних від простроченої суми.

Поради приймаються в необмеженій кількості.
Odnopolchanin

Повідомлення Додано: Чет 08 бер, 2012 16:14

Всіх жінок з 8 березня.
Щоб дітки та чоловіки були слухнянними
а похмуре дощове небо Гондурасу зранку стало світлим і сонячним - Українським :D

Odnopolchanin
В мене інші формулюваня. Тай депо в мене долларовий.
Думаю що в даному випадку кожному ворто йти в податкову і брати персональне роз'яснення по своєму виконавчому листу. Тут просто так податок платити не варто, і разом з тим боязно не платити. Потрібна бумага з податкової. Інакше можна підзалетіти.....
Monya3

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 08 бер, 2012 21:21

Сальвадорські партизани справедливі і піддаватись на різні уловки не будуть.
Все по Законам України. Рішення іменем України відмінити неможливо, бо тоді почнеться анархія.
Odnopolchanin

Повідомлення Додано: Чет 08 бер, 2012 22:21

Odnopolchanin
Тут йде мова не про утримання банком для себе.
Стягнення передбачені новим цивільним кодексом.
ми або самі плотимо і вносимо в декларацію - це коли виконавча стягне. або банк згідно того ж таки кодексу автоматично стає нашим податковим агентом. На бумазі все чисто - виплачено суму за мінусом податку на дохід фізичної особи + на даний податок квитанція про переведення утриманої суми на податкову.

Ті хто встиг забрати того року счасливчики - тоді не стягувалося. Зараз - в залежності від того на що спрямовані стягнення (яке формулювання вибрав суд).

в моєму випадку нічого про відшкодування матеріальних збитків не писалося. Інфляційні- я їх на бакс стягнув, через гривневий еквівалент. Тому сильно з податківцями не сперечався....
Та не біда - є ще патрони - 5-6 платіжок.... треба тільки подивитися який по них відсоток набігає.... і вибрати самі жирні :D
Monya3

Профіль

#<1 ... 539540541542543 ... 820>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор