|
Надра Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: П'ят 18 жов, 2013 16:18
starvit
Ну от. Чому ви розбираєтесь лише у тих випадках, коли вам вигідно.
От ви розберіться, напишіть всім новим клієнтам, чому конкретно мені, ваш банк довгі роки не віддавав депозити, які не попадали під дію жодного мораторію, і які я дякуючи Моня, вивів через Альфа банк.
Прізвище я вам назвав своє, назву ще раз. Купчинський В.В. Відділення у м. Рудки. Самбірського району, Львівської області. Начальник відділення пані Стиран Віра.
Якщо потрібна ще якась інформація, пишіть. У мене й досі дома лежить папка із копіями всіх договорів, всіх моїх скарз і запитів, і всіх ваших відповідей.
-
starvit
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 жов, 2013 17:48
starvit написав:Nadra Bank Ну якщо ви так чудово розбираєтесь зі всіма випадками...може і із моїм розберетесь? Відділення у м. Рудки., Самбірського району, Львівської області утримувало мої кошти незаконно, відсотків не платили, депозити не повертало. Порушувало закон про банки та банківську діяльність, на всі заяви були стандартні відписки. Причому депозит не підлягав під дію жодних мораторії та не було жодної законної підстави його не повертати. Звати мене Купчинський В.В., думаю таких клієнтів у Рудківському відділенні не більше як 1.
Скоріше за все в своєму зверненні Ви згадуєте часи роботи в банку тимчасової адміністрації. Питання було системним і умислу в діях співробітників та керуючих відділень щодо неповернення коштів клієнтам не було. Ті часи давно минули. Станом на сьогодні всі депозити таким клієнтам виплачені разом із нарахованими відсотками (в тому числі і Вам). Банк є стабільною установою, яка активно розвивається та своєчасно виплачує депозити клієнтам.
-
Nadra Bank
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 жов, 2013 17:58
Надра - стабильна установа?? Это новй анекдот.
-
Poltavchanin
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 18 жов, 2013 18:06
v-tanke Добрый день! На сегодня в Днепропетровске наши клиенты могут круглосуточно воспользоваться уличными банкоматами нашего банка по адресам ул. Симферопольская,17, пр. К. Маркса, 125. Также круглосуточно доступны банкоматы в зонах-24 по адресам пр. К. Маркса,71, ул. Либкнехта,13, ул. Серова, 11, ул. Мира, 17. В остальных наших отделениях, на которых оборудованы зоны-24, ведутся ремонтные работы, которые также позволят пользоваться банкоматами круглосуточно в ближайшее время. Безусловно, банк стремиться расширить свою банкоматную сеть для того, чтобы быть более доступным для своих клиентов по всей стране. Мы реально оцениваем свои возможности и понимаем, что для реализации таких масштабных намерений нам понадобится больше времени, чем того хотелось бы и нам и нашим клиентам. Для того, чтобы повысить удобство пользования услугами нашего банка уже сегодня, рекомендуем Вам обратить внимание на карту Debit MasterCard. С ее помощью Вы сможете снимать наличные без комиссии в банкомате любого украинского банка. Оформить такую карту Вы можете в Вашем отделении Надра Банка. Также благодарим Вас за информацию о режиме работы отделений в субботу – данные будут откорректированы в ближайшие дни.
-
Nadra Bank
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 20 жов, 2013 14:09
Suppiluliuma написав:DIV І навіщо це? Всі і так знають, що в кризу в Надри були проблеми. Тепер там новий дуже впливовий в Україні власник...
которого никто не посадит, ибо он памятник. Именно поэтому при упоминании сего "банка" следует бежать подальше, а верующим в процессе креститься. Мне в этой ОПГ выдавали Соросовские гранты в 97-98м, причем уже в 98м вовремя не выдали. Всё что было у меня с этим формированием потом -- сейчас прозревает Европейский суд по ПЧ, на Уркаине же у них лицензия вытворять что заблагорассудится.
-
Подзаконный акт
-
-
- Подякував: 269 раз.
- Подякували: 306 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 20 жов, 2013 14:21
Подзаконный акт написав: Suppiluliuma написав:DIV І навіщо це? Всі і так знають, що в кризу в Надри були проблеми. Тепер там новий дуже впливовий в Україні власник...
которого никто не посадит, ибо он памятник. Именно поэтому при упоминании сего "банка" следует бежать подальше, а верующим в процессе креститься. Мне в этой ОПГ выдавали Соросовские гранты в 97-98м, причем уже в 98м вовремя не выдали. Всё что было у меня с этим формированием потом -- сейчас прозревает Европейский суд по ПЧ, на Уркаине же у них лицензия вытворять что заблагорассудится.
15 років йде процес?
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 20 жов, 2013 14:49
Nadra Bank написав: starvit написав:Nadra Bank Ну якщо ви так чудово розбираєтесь зі всіма випадками...може і із моїм розберетесь? Відділення у м. Рудки., Самбірського району, Львівської області утримувало мої кошти незаконно, відсотків не платили, депозити не повертало. Порушувало закон про банки та банківську діяльність, на всі заяви були стандартні відписки. Причому депозит не підлягав під дію жодних мораторії та не було жодної законної підстави його не повертати. Звати мене Купчинський В.В., думаю таких клієнтів у Рудківському відділенні не більше як 1.
Скоріше за все в своєму зверненні Ви згадуєте часи роботи в банку тимчасової адміністрації. Питання було системним і умислу в діях співробітників та керуючих відділень щодо неповернення коштів клієнтам не було. Ті часи давно минули. Станом на сьогодні всі депозити таким клієнтам виплачені разом із нарахованими відсотками (в тому числі і Вам). Банк є стабільною установою, яка активно розвивається та своєчасно виплачує депозити клієнтам.
Береги честь смолоду. Хорошая пословица для банкиров. Во времена ВА тоже надо выполнять законы. Вы пишете , что сейчас банк стабильный и ни слова о том как банк поведет себя в кризисной ситуации с вкладчиками.
-
iurii44
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 94 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 20 жов, 2013 17:52
tatop написав:15 років йде процес?
Да нет. Судиться начал, когда уж совсем довели, активным тяжбам пока неполных 2 года. Поначалу я долго (как и остальные) просто чертыхался по повадкам этого "банка", и всё надеялся что стечение обстоятельств, и их когда-нибудь наконец попустит. Да вот не попустило... когда волк повадится за овцами ходить, его не попустит, пока не унесёт последнюю (или пока не пристрелят).
-
Подзаконный акт
-
-
- Подякував: 269 раз.
- Подякували: 306 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 20 жов, 2013 20:09
Подзаконный акт написав: tatop написав:15 років йде процес?
Да нет. Судиться начал, когда уж совсем довели, активным тяжбам пока неполных 2 года. Поначалу я долго (как и остальные) просто чертыхался по повадкам этого "банка", и всё надеялся что стечение обстоятельств, и их когда-нибудь наконец попустит. Да вот не попустило... когда волк повадится за овцами ходить, его не попустит, пока не унесёт последнюю (или пока не пристрелят).
Удачі Вам, згристи того вовка.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 21 жов, 2013 03:05
nafanja333 написав:Интересует, какой счет открывают. Дают ли карту (мгновенную, именную) Какую карту, Виза, Мастер? Какие условия содержания счета (платное, бесплатное) Какие комиссии за открытие, пополнение, снятие. И еще интересует почему это надо вытягивать не известно где. Не проще ли оформит на сайте.
Оформлял когда-то такой пакет к депозиту. Дали именную визу-электрон. Сняли небольшую разовую комиссию, сказали, что больше никаких комиссий нет, обслуживание бесплатное.
-
Suppiluliuma
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему