Надра Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 6364656667 ... 820>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Надра Банк - БАНКРОТ 2.3 5 1119
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
41%
455
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
25%
275
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
12%
137
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
12%
137
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
10%
115
Всього голосів : 1119
Повідомлення Додано: Сер 01 вер, 2010 18:25

Diplomnet написав:
ПроходилМимо написав:
ekstrim написав:заведите себе карту привата-депозитную с правом пополнения и снятия.у них это приват вклад.пополняйте ее с ликпей потом на депозит и на следующий день снимайте с депозита без комиссий.только ликпей возьмет 0,5%+0,55 долл. и все тут..:)

А лучше поищите ближайшее отделение Альфа-банка, бесплатно откройте пакет "Альфа-Дебют" в грн , при открытии - бесплатно активируйте Инет-банкинг. И без комиссий пополняйте Альфа-карту Надра-картой. После этого без комиссии снимите наличку в ближайшем Альфа-банкомате.
Открытие пакета - 20 мин. Наличные на Альфа-карте во второй половине следующего банковского дня после пополнения.

ага ..х.не плучится... если это не покупка и просто безналичны перевод....

Получится, получится :-)
vitos

Повідомлення Додано: Сер 01 вер, 2010 18:34

А у Недры интерфейс сайта поменялся.
http://new.nadrabank.ua/
Ребрединг, однако, начинает воплощаться...
Интересно, сСуть изменится?
pib

Подякував: 80 раз.
Подякували: 17 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 вер, 2010 18:37

Diplomnet написав:
ПроходилМимо написав:
ekstrim написав:заведите себе карту привата-депозитную с правом пополнения и снятия.у них это приват вклад.пополняйте ее с ликпей потом на депозит и на следующий день снимайте с депозита без комиссий.только ликпей возьмет 0,5%+0,55 долл. и все тут..:)

А лучше поищите ближайшее отделение Альфа-банка, бесплатно откройте пакет "Альфа-Дебют" в грн , при открытии - бесплатно активируйте Инет-банкинг. И без комиссий пополняйте Альфа-карту Надра-картой. После этого без комиссии снимите наличку в ближайшем Альфа-банкомате.
Открытие пакета - 20 мин. Наличные на Альфа-карте во второй половине следующего банковского дня после пополнения.

ага ..х.не плучится... если это не покупка и просто безналичны перевод....

Это как бы и не перевод совсем. Вы ведь не идёте в надру и не просите перевести денежку.
В прошлом месяце открыл в альфе карту (обязательно надо гривневую) и перекинул 10к гривен (с баксовой 5к и с евровой 5к). Без всяких комиссий типа 1% или $0.55+0.5%
Ivanhoe

Повідомлення Додано: Сер 01 вер, 2010 18:59

Monya3 написав:telefon
Воно то так, але НБУ скаже що все було ОК. Не забувайте де ми живем. Тому пару сторінок назад я писав що подавати потрібно не тільки на Жуковську. Ми тут з tumusom на 3-4 сторінки дискусію розвели. Якщо коротко то я вважаю:
1. Добитися від Надри відповідей на питання - хто з співробітників конкретно (персонально) вчинив які дії (заблокував рахунок, заблокував депозит, відхилив мирову іт.д).
2. Якщо не надають відповідей то згідно ЗУ Про звернення... добитися через суд.
3. Маючи інформацію (в.т .ч отриману в суді) подавати позов про відкриття кримінальної справи за ст. 41, 190, 191,192,225,356, 362, 364, 365, 366. 367, 382 Кримінального кодексу України проти :
а) Тимчасового адміністратора
б) Директора обласного РУ (в його компетенції як мінімум рішення про видачу коштів та розблокування рахунків, мирові угоди, і всяка хрєнь з їх програм стабілізації пролонгації)
в) Начальника місцевого відділення.
г) Судового виконавця - який протягом 6 років невчинив ніяких дій по примусовому стягненню.
4. Перед виконавчою тоді стане питання чи за свої відшкодовувати чи таки стягнути.
5. ВСУ в матеріалах Пленуму про використання практики Європейського суду дав розяснення судам - відсутність коштів неможе бути причиною невиконання рішення суду. (можу запостити окремо, якщо треба).
6.Якщо в судах вдасться довести що вони діяли "добросовісно" та на "законних підставах" то поїдуть вони пасти білих медведів. Якщо ні то ми будем від злості лапу в тих же медведів ....
7. Думаю що найнезахищені начальники РУ. В мене від такого собі Воловенко вже десь 20-30 листів відповідей -відмов. В кожному вказано на яку заяву. Заяви зареєстровані в відділені Надри, з печаткою. В суді я покажу таке: - назвіть згідно якого нормативно-правового акту вами всупереч моїй волі та рішенню суду утримуються кошти (з заяви) - нами проводиться комплексна проограма (з відповіді). Ну і втакому дусі. На любе питання - одна і таж відповідь. Але головне що він в в ній вказує на яку заяву і від якого числа + ставить свій підпис.
8. Головне щоб почали кримінальні справи. Мені прокурор 2 рази відмовляв. Чекаю коли 6 місяців пройде. Ще 2,5 лишилось.

Уважаемый Monya3!
Здорово, что здесь появились Вы.
Ещё в феврале тут несколько человек предлагали подать в суды на управляющих на местах. Выкладывались болванки заявлений в прокуратуру, болванки судебных исков... Но тогда эту инициативу как-то заболтали.
Вы делаете всё правильно. И, я надеюсь, не все судьи в стране продаются. Надеюсь, посадите козлов, которые открыто и нагло нарушают все законы.

А вот в п.8 Вы пишете, что прокурор Вам 2 раза отказывал (в возбуждении угол дела, наверное?).
А на каком основании? Ведь формально есть все признаки нарушения ЗУ "О банках...", ЦК, КК, Конституции, в конце концов...
telefon

Подякував: 6 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 вер, 2010 19:07

semeno написав:Monya3

Я переконався особистою. Керівництво обласних і районгних управлінь тут безправне.
Все замикається на рівні Києва.Вам не дасть конкретної відповіді ні банкір ні керівник правоохоронних органів.Без височайшого прикриття жоден із них не підставив би себе.

Уважаемый Сэмэно!
Закону пополам, кто бесправный, а кто правный. И, если судья, при рассмотрении иска Мони3 будет придерживаться буквы Закона, он накажет преступников, в том числе, местных управляющих, которые были обязаны НЕ ВЫПОЛНЯТЬ преступные распоряжения и приказы руководства.
telefon

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 вер, 2010 19:33

telefon написав:
Monya3 написав:telefon
Воно то так, але НБУ скаже що все було ОК. Не забувайте де ми живем. Тому пару сторінок назад я писав що подавати потрібно не тільки на Жуковську. Ми тут з tumusom на 3-4 сторінки дискусію розвели. Якщо коротко то я вважаю:
1. Добитися від Надри відповідей на питання - хто з співробітників конкретно (персонально) вчинив які дії (заблокував рахунок, заблокував депозит, відхилив мирову іт.д).
2. Якщо не надають відповідей то згідно ЗУ Про звернення... добитися через суд.
3. Маючи інформацію (в.т .ч отриману в суді) подавати позов про відкриття кримінальної справи за ст. 41, 190, 191,192,225,356, 362, 364, 365, 366. 367, 382 Кримінального кодексу України проти :
а) Тимчасового адміністратора
б) Директора обласного РУ (в його компетенції як мінімум рішення про видачу коштів та розблокування рахунків, мирові угоди, і всяка хрєнь з їх програм стабілізації пролонгації)
в) Начальника місцевого відділення.
г) Судового виконавця - який протягом 6 років невчинив ніяких дій по примусовому стягненню.
4. Перед виконавчою тоді стане питання чи за свої відшкодовувати чи таки стягнути.
5. ВСУ в матеріалах Пленуму про використання практики Європейського суду дав розяснення судам - відсутність коштів неможе бути причиною невиконання рішення суду. (можу запостити окремо, якщо треба).
6.Якщо в судах вдасться довести що вони діяли "добросовісно" та на "законних підставах" то поїдуть вони пасти білих медведів. Якщо ні то ми будем від злості лапу в тих же медведів ....
7. Думаю що найнезахищені начальники РУ. В мене від такого собі Воловенко вже десь 20-30 листів відповідей -відмов. В кожному вказано на яку заяву. Заяви зареєстровані в відділені Надри, з печаткою. В суді я покажу таке: - назвіть згідно якого нормативно-правового акту вами всупереч моїй волі та рішенню суду утримуються кошти (з заяви) - нами проводиться комплексна проограма (з відповіді). Ну і втакому дусі. На любе питання - одна і таж відповідь. Але головне що він в в ній вказує на яку заяву і від якого числа + ставить свій підпис.
8. Головне щоб почали кримінальні справи. Мені прокурор 2 рази відмовляв. Чекаю коли 6 місяців пройде. Ще 2,5 лишилось.

Уважаемый Monya3!
Здорово, что здесь появились Вы.
Ещё в феврале тут несколько человек предлагали подать в суды на управляющих на местах. Выкладывались болванки заявлений в прокуратуру, болванки судебных исков... Но тогда эту инициативу как-то заболтали.
Вы делаете всё правильно. И, я надеюсь, не все судьи в стране продаются. Надеюсь, посадите козлов, которые открыто и нагло нарушают все законы.

А вот в п.8 Вы пишете, что прокурор Вам 2 раза отказывал (в возбуждении угол дела, наверное?).
А на каком основании? Ведь формально есть все признаки нарушения ЗУ "О банках...", ЦК, КК, Конституции, в конце концов...

Романтика. УД возбуждены не будут. Трата сил и времени. Если не ошибаюсь, жалоба в Европейский суд на отказ наациональными судами в возбуждении УД не попадает под рассмотрение - жалоба будет признана неприемлемой. Исходите ходя бы из этих соображений. Плюс что говорит Вам жизненный опыт.
tumos

Подякував: 17 раз.
Подякували: 190 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 вер, 2010 19:52

telefon
Прокурор відмовляв бо термін відведений виконавцю ще непройшов. Він мене на виконавців відфутболив. І формально він правий. В відмові написано - Нехай виконавча працює, подайте на них скаргу. Ще не пройшов відведений термін 6 місяців. Можете подати на моє рішення скаргу або звернутися до суду.
Згідно закону я дійсно можу подати до суду якщо вважаю що прокурор упереджено ставиться до справи. Але поки що чекаю закінчення строку відведеного виконавцям. Думаю що вони перші мають на посадовців Надри подати, інакше ми подамо на них усіх (виконавця та надрюків).

Ще раз нагадую про можливість ініціювання переказу з Надри на свою зарплатну всієї суми. Вони ніхрена не переведуть. Судимось за прострочений платіж. Місяці за три набіжить 9% від суми. При цьому ніхто не мішає забирати гроші через лікпей.
Monya3

Подякував: 28 раз.
Подякували: 36 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 вер, 2010 20:07

tumos
Може і не зовсім романтика.
Є і інша. Згадайте класику - Выпил, украл, сел, вышел, выпил ..... Романтика. (Дж удачи)
Якщо багато людей добиватиметься - можна і відкрити кримінальну. Тим більше що були летальні випадки.

Я вже писав раз - я не сильно трачу сили чи нерви. Коли перший раз судився - да брав до голови, псіхував, переживав. А зараз чесно - забив. Я як в грі "Как достать соседа". В мене десь так "Как достать Надрюков". Є підшивка законів, є інтернет, є трохи вільного часу - огонь...
Виходячи з того що більшість з нас витрачає на пиво+чіпси+риба і беручи до уваги що я свою цистерну випив ще десь в 24-25, можу собі дозволити хоббі в вигляді судових витрат 120 грн раз в 3-4 місяці.
Якось мені один мудрий чувак сказав - посадити може ми його і незможемо, но ж крові поп'ємо.... Хай вони несплять.
Monya3

Подякував: 28 раз.
Подякували: 36 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 вер, 2010 20:37

Monya3 писал: "Якось мені один мудрий чувак сказав - посадити може ми його і незможемо, но ж крові поп'ємо.... Хай вони не сплять."

Моня3, Вы написали правильно!
А за нарушение ЗУ "Об обращениях..." к прокурору не пытались обращаться?
Чисто, исходя из того же резона, - попортить кровь местному упр-щему. Он же ставит подпись под письмом, напрямую нарушающим ЗУ!..
Я составлял болванки таких заявлений.
Но никто не отписался, что что-то получилось реальное.
telefon

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 01 вер, 2010 21:15

telefon Объясните,что делать,плиз? У меня договор в валюте, я его не продлевала, от комплексной отказалась, Деньги банк перекинул (как и всем ) на текущий счёт, Снять их не могу, т.к. заблокированы , Выходит правы были те , кто подписался на комплексную программу . Банк по привычке нагло пользуется моими деньгами, а я ничего не могу с ними поделать.
astor

Подякував: 0 раз.

Профіль

#<1 ... 6364656667 ... 820>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор