|
Надра Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 01 вер, 2010 21:23
telefon
Зараз в суді заява. Прокурор може і не знайти підстав. А суд має зобовязати дати чіткі відповіді.
-
Monya3
-
-
- Подякував: 28 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 вер, 2010 21:26
astor написав:telefon Объясните,что делать,плиз? У меня договор в валюте, я его не продлевала, от комплексной отказалась, Деньги банк перекинул (как и всем ) на текущий счёт, Снять их не могу, т.к. заблокированы , Выходит правы были те , кто подписался на комплексную программу . Банк по привычке нагло пользуется моими деньгами, а я ничего не могу с ними поделать.
Карточка к тек.счету есть? На ней код CVV есть? В торговой сети можно расплатиться на 5 000 грн/мес (2*2500грн). Надо наличные - способы описаны выше...
-
ПроходилМимо
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 01 вер, 2010 21:29
Колеги допоможіть.
Спробував скористатись можливістю виводи кешу з карти Надр через LiqPay.
09.08.2010 зареэструвався на сайті. 10.08. спробував перевести на рахунок LiqPay 2500 грн з карти Надр через Банкомат Привату, транзакцію банкоматом не виконано - неможливо обробити, спробував 11.08. - удачно перевів 2500 на рахунок, через 5 хв зняв 2450 кешом, однак виявилось що з карти Надр кошти були списані двічі - 10 і 11.08, тобто по невдалій операції 10.08. - надрами кошти були списані з рахунку.
Сall -центром було повідомлено що кошти мабудь заблоковані і повернуться на карту, однак минуло 3 тижні - повернення коштів не відбулось.
Звернувся 31.08 в філію Надра для оскарження транзакції, але їх менеджер повідомив що до 40 днів з моменту операції кошти можуть повернутись автоматично, тільки після 40-ка днів можуть розглядати заяву.
Питання: Чи мав хтось таку ситуацію з блокуванням сум, оскарженням транзакції? Можливо описувалась ситуація вище скиньте посилання pl!
-
svisigor
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 01 вер, 2010 21:32
ПроходилМимо написав:astor написав:telefon Объясните,что делать,плиз? У меня договор в валюте, я его не продлевала, от комплексной отказалась, Деньги банк перекинул (как и всем ) на текущий счёт, Снять их не могу, т.к. заблокированы , Выходит правы были те , кто подписался на комплексную программу . Банк по привычке нагло пользуется моими деньгами, а я ничего не могу с ними поделать.
Карточка к тек.счету есть? На ней код CVV есть? В торговой сети можно расплатиться на 5 000 грн/мес (2*2500грн). Надо наличные - способы описаны выше...
Якщо коду немає можете заявити втрату картки і через 14 днів одержете нову з кодами.
-
Monya3
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 вер, 2010 22:06
Monya3 Кода нет,но напоминаю валюта вклада у меня &.
-
astor
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 01 вер, 2010 22:35
VladimirK,благодарю за подсказку, все так и сделела.Но в "Моих транзакциях" висят эти 10 грн и красным цветом, а все остальное зеленым.Может, по какой то форме комментарий писать надо ( у меня пустая строка)? Только как вернуть опять эти деньги на счет, ведь на телефон они все равно не попали?
-
i.vasuluna
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 01 вер, 2010 23:32
astor
яка валюта - пофіг. конвертує в гривню за поточним курсом.
А за код то я пробував взнати в банку. В філії немає. Вони при мені дзвонили в область. Там теж глухо. Подзвонили тут же в київ. Ті сказали що їм заборонено давати таку інформацію. Але мужик нормальний - тут же порадив заявити про втрату картки. Нова виготовляється з кодами (там де підпис власника). Так що через 14 днів після заяви. За це знімуть біля 2 баксів. Тільки дивіться уважно. Краще коли карта буде іменна. В мене було 2. Одна видавалася коли депозит відкрив. Другу дали пізніше (іменну).
-
Monya3
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 вер, 2010 00:36
Monya3 Спасибо, сегодня напишу заявление о утрате карты.
-
astor
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 4 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 вер, 2010 00:46
astor
Занесіть ще і заяву про преказ всіх ваших коштів з поточного рахунку на ваш зарплатний в приваті, авалі чи де ви її отримуєте. Через 3 місяці зможете за прострочений платіж 9% відсуджувати
-
Monya3
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 02 вер, 2010 08:51
svisigor написав:Колеги допоможіть. Спробував скористатись можливістю виводи кешу з карти Надр через LiqPay. 09.08.2010 зареэструвався на сайті. 10.08. спробував перевести на рахунок LiqPay 2500 грн з карти Надр через Банкомат Привату, транзакцію банкоматом не виконано - неможливо обробити, спробував 11.08. - удачно перевів 2500 на рахунок, через 5 хв зняв 2450 кешом, однак виявилось що з карти Надр кошти були списані двічі - 10 і 11.08, тобто по невдалій операції 10.08. - надрами кошти були списані з рахунку. Сall -центром було повідомлено що кошти мабудь заблоковані і повернуться на карту, однак минуло 3 тижні - повернення коштів не відбулось. Звернувся 31.08 в філію Надра для оскарження транзакції, але їх менеджер повідомив що до 40 днів з моменту операції кошти можуть повернутись автоматично, тільки після 40-ка днів можуть розглядати заяву. Питання: Чи мав хтось таку ситуацію з блокуванням сум, оскарженням транзакції? Можливо описувалась ситуація вище скиньте посилання pl!
В мене була ситуація, коли я перевів кошти не на той номер liqpay. Номер на якій переводив - не існує. Думав вже гроші "похоронив". Але через тиждень наїздів на онлайн допомогу в liqpay кошти були переведені на мій вірний номер телефону. Можливо Вам потрібно наїзджати на liqpay а не на Надра?
-
Shelest
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему