я не аллах що знати усе;) до того я не раз вкладав у ПТ валюту і спокійно її забирав. Також один з перших клієнтів ПТ-кліку і бубен в мене є, хто в темі;) я відкрив два валютих вклади - 3 міс та рік з однаковмим % - перший забрав без проблем, другий забирав місяць(!) через НБУ При цьому ФІ віддавав % та валюту в рамках 2тис без проблем - але йому ТА, а цим одеським героям - щастя;) а їх ще й захищають... це неправильно. банк-брехло(котрий затримує/відмовляє видачу депо) має померти швидко й без ремісій! Dixi! Хуг! Все!
chipmunk написав:я не аллах що знати усе;) до того я не раз вкладав у ПТ валюту і спокійно її забирав. Також один з перших клієнтів ПТ-кліку і бубен в мене є, хто в темі;) я відкрив два валютих вклади - 3 міс та рік з однаковмим % - перший забрав без проблем, другий забирав місяць(!) через НБУ При цьому ФІ віддавав % та валюту в рамках 2тис без проблем - але йому ТА, а цим одеським героям - щастя;) а їх ще й захищають... це неправильно. банк-брехло(котрий затримує/відмовляє видачу депо) має померти швидко й без ремісій! Dixi! Хуг! Все!
Корупционершу Катерину НАБУ посадить тодs й банку ТА, а поки що кришує
chipmunk написав:я не аллах що знати усе;) до того я не раз вкладав у ПТ валюту і спокійно її забирав. Також один з перших клієнтів ПТ-кліку і бубен в мене є, хто в темі;) я відкрив два валютих вклади - 3 міс та рік з однаковмим % - перший забрав без проблем, другий забирав місяць(!) через НБУ При цьому ФІ віддавав % та валюту в рамках 2тис без проблем - але йому ТА, а цим одеським героям - щастя;) а їх ще й захищають... це неправильно. банк-брехло(котрий затримує/відмовляє видачу депо) має померти швидко й без ремісій! Dixi! Хуг! Все!
Корупционершу Катерину НАБУ посадить тодs й банку ТА, а поки що кришує
Квесторе_поверніться написав:Валютні пасиви фізиків умикнули і не змогли їх повернути в валюті взад щоб роздати фізикам.
Расскажите пожалуйста поподробней что вы имели ввиду, по возможности с подробностями после которых вопросов
Квесторе_поверніться написав:Докази є?
ни у кого возникнут
Ну це відома історія з преси про видачу кредитів і переказ валюти на рахунок одного прибалтійського банчика. Наскільки там були ознаки виводу коштів з Платини і яка роль в цій оборудці Катерини мені невідомо. Слідчі органи цим займалися.
Квесторе_поверніться написав:Валютні пасиви фізиків умикнули і не змогли їх повернути в валюті взад щоб роздати фізикам.
Расскажите пожалуйста поподробней что вы имели ввиду, по возможности с подробностями после которых вопросов
Квесторе_поверніться написав:Докази є?
ни у кого возникнут
Ну це відома історія з преси про видачу кредитів і переказ валюти на рахунок одного прибалтійського банчика. Наскільки там були ознаки виводу коштів з Платини і яка роль в цій оборудці Катерини мені невідомо. Слідчі органи цим займалися.
Т.е. вы сначала лично рассказываете о том как разворовывается банк, а затем требуете доказательств причастности к данному процессу местного царька? Вы точно житель Украины? Подобный тип мышления как правило у жителей чуть более северной страны И да, во все том же стиле северного соседа вы упоминаете о тяжком грузе
Квесторе_поверніться написав:Ну а ще ж взвалили на себе валютні пасиви Фінбанку. Тому така ситуація з валютою могла бути цілком прогнозованою.
забывая о том, что вместе с пассивами банк взвалил на себя еще и тяжкую ношу обслуживания активов. И, как правильно заметили, в сфере риск-менеджмента жадность с глупостью побороли разум, что довольно таки прогнозируемо приводит к проблемам не только с валютой (простите, мне уже смешно когда я слышу про проблемы с валютой у банка на фоне рынка 123) но и к проблемам существования вообще.
BBC написав:Квесторе_поверніться Так. Всі докази виклав письмово для НАБУ.
По Вашему сигналу проведена следственная работа, но увы НИЧЕГО, крепитесь. А как там ПИБ, что-то улучшилось?
Можно считать ваш комментарий официальным ответом НАБУ о завершении следствия? Или вам просто так хочется? Угаайте сколько еще обращений в работе НБУ, НАБУ, Прокуратуры ... еще в работе, сколько ожидают clientage Простите, что мешаю вам "услышать настоящий пульс пациЕнта"