Платинум Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 20542055205620572058 ... 3068>
Повідомлення Додано: Нед 17 кві, 2016 19:45

Re: Платинум Банк

я не аллах що знати усе;) до того я не раз вкладав у ПТ валюту і спокійно її забирав. Також один з перших клієнтів ПТ-кліку і бубен в мене є, хто в темі;)
я відкрив два валютих вклади - 3 міс та рік з однаковмим % - перший забрав без проблем, другий забирав місяць(!) через НБУ
При цьому ФІ віддавав % та валюту в рамках 2тис без проблем - але йому ТА, а цим одеським героям - щастя;)
а їх ще й захищають... це неправильно. банк-брехло(котрий затримує/відмовляє видачу депо) має померти швидко й без ремісій! Dixi! Хуг! Все!
chipmunk

Подякував: 572 раз.
Подякували: 590 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 кві, 2016 20:22

chipmunk написав:я не аллах що знати усе;) до того я не раз вкладав у ПТ валюту і спокійно її забирав. Також один з перших клієнтів ПТ-кліку і бубен в мене є, хто в темі;)
я відкрив два валютих вклади - 3 міс та рік з однаковмим % - перший забрав без проблем, другий забирав місяць(!) через НБУ
При цьому ФІ віддавав % та валюту в рамках 2тис без проблем - але йому ТА, а цим одеським героям - щастя;)
а їх ще й захищають... це неправильно. банк-брехло(котрий затримує/відмовляє видачу депо) має померти швидко й без ремісій! Dixi! Хуг! Все!

Корупционершу Катерину НАБУ посадить тодs й банку ТА, а поки що кришує :twisted:
BBC

Подякував: 1105 раз.
Подякували: 1199 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 17 кві, 2016 20:25

BBC написав:
  chipmunk написав:я не аллах що знати усе;) до того я не раз вкладав у ПТ валюту і спокійно її забирав. Також один з перших клієнтів ПТ-кліку і бубен в мене є, хто в темі;)

Корупционершу Катерину НАБУ посадить тодs й банку ТА, а поки що кришує :twisted:

Що це Ви на Катерину бочку котите?
Докази є? :wink:
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 кві, 2016 20:38

Квесторе_поверніться
Так. Всі докази виклав письмово для НАБУ.
BBC

Подякував: 1105 раз.
Подякували: 1199 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 17 кві, 2016 20:46

BBC написав:Квесторе_поверніться

Так давайте сюди Вашу цидулу в НАБу...... щоб підключити громадськість.
Квесторе_поверніться

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 кві, 2016 20:51

Квесторе_поверніться написав:Валютні пасиви фізиків умикнули і не змогли їх повернути в валюті взад щоб роздати фізикам.

Расскажите пожалуйста поподробней что вы имели ввиду, по возможности с подробностями после которых вопросов
  Квесторе_поверніться написав:Докази є? :wink:

ни у кого возникнут
busypit

Подякував: 9 раз.
Подякували: 139 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 кві, 2016 20:58

busypit написав:
  Квесторе_поверніться написав:Валютні пасиви фізиків умикнули і не змогли їх повернути в валюті взад щоб роздати фізикам.

Расскажите пожалуйста поподробней что вы имели ввиду, по возможности с подробностями после которых вопросов

ни у кого возникнут

Ну це відома історія з преси про видачу кредитів і переказ валюти на рахунок одного прибалтійського банчика.
Наскільки там були ознаки виводу коштів з Платини і яка роль в цій оборудці Катерини мені невідомо. Слідчі органи цим займалися.
Квесторе_поверніться

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 кві, 2016 21:21

По Вашему сигналу проведена следственная работа, но увы НИЧЕГО, крепитесь.
А как там ПИБ, что-то улучшилось?
rufius
34

Форумчанин року

Подякував: 100 раз.
Подякували: 1145 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 кві, 2016 21:45

Квесторе_поверніться написав:
  busypit написав:

ни у кого возникнут

Ну це відома історія з преси про видачу кредитів і переказ валюти на рахунок одного прибалтійського банчика.
Наскільки там були ознаки виводу коштів з Платини і яка роль в цій оборудці Катерини мені невідомо. Слідчі органи цим займалися.

Т.е. вы сначала лично рассказываете о том как разворовывается банк, а затем требуете доказательств причастности к данному процессу местного царька? :shock:
Вы точно житель Украины? Подобный тип мышления как правило у жителей чуть более северной страны :wink:
И да, во все том же стиле северного соседа вы упоминаете о тяжком грузе
  Квесторе_поверніться написав:Ну а ще ж взвалили на себе валютні пасиви Фінбанку.
Тому така ситуація з валютою могла бути цілком прогнозованою.

забывая о том, что вместе с пассивами банк взвалил на себя еще и тяжкую ношу обслуживания активов. И, как правильно заметили, в сфере риск-менеджмента жадность с глупостью побороли разум, что довольно таки прогнозируемо приводит к проблемам не только с валютой :mrgreen: (простите, мне уже смешно когда я слышу про проблемы с валютой у банка на фоне рынка 1 2 3) но и к проблемам существования вообще.
busypit

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 17 кві, 2016 21:49

rufius написав:

По Вашему сигналу проведена следственная работа, но увы НИЧЕГО, крепитесь.
А как там ПИБ, что-то улучшилось?

:mrgreen: Можно считать ваш комментарий официальным ответом НАБУ о завершении следствия?
Или вам просто так хочется? :mrgreen:
Угаайте сколько еще обращений в работе НБУ, НАБУ, Прокуратуры ... еще в работе, сколько ожидают ;)
clientage
Простите, что мешаю вам "услышать настоящий пульс пациЕнта" :mrgreen:
busypit

Профіль

#<1 ... 20542055205620572058 ... 3068>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему