Busypit, про те що щось в банку розворовивалось....доказів в мене немає. Лише по звітності за попередні періоди видно, що пасиви валютні фізиків зразу ж були видані в валютні кредити. А журналюги пишуть що деякі з цих кредитів опинилися на рахунку в одному з прибалтійських банків. Чи є в цьому кримінал....не знаю.
Востаннє редагувалось Квесторе_поверніться в Нед 17 кві, 2016 22:28, всього редагувалось 1 раз.
Квесторе_поверніться написав:Busypit, про те що щось в банку розворовиваось....доказів в мене немає. Лише по звітності за попередні періоди видно, що пасиви валютні фізиків зразу ж були видані в валютні кредити. А журналюги пишуть що деякі з цих кредитів опинилися на рахунку в одному з прибалтійських банків. Чи є в цьому кримінал....не знаю.
НАеБУ проведет расследование и выведет всех на чистую воду. Как с депозитами бабы Леры в Дельте.
Квесторе_поверніться написав:Busypit, про те що щось в банку розворовиваось....доказів в мене немає. Лише по звітності за попередні періоди видно, що пасиви валютні фізиків зразу ж були видані в валютні кредити. А журналюги пишуть що деякі з цих кредитів опинилися на рахунку в одному з прибалтійських банків. Чи є в цьому кримінал....не знаю.
НАеБУ проведет расследование и выведет всех на чистую воду. Как с депозитами бабы Леры в Дельте.
Грановський купить і НАБУ і Лєрку, якщо йому це потрібно буде ... шекелів у нього достатньо
Есть множество примеров, доказывающих лояльность Гонтаревой к банкам с российским капиталом. Один из последних скандалов связан с "Проминвестбанком", чьей материнской структурой является российский государственный "Внешэкономбанк". В декабре прошлого года "ФИО" получил рефинансирование от НБУ в размере 200 млн грн. В конце марта этого года "Проминвестбанк" еще раз получил такую же сумму от Нацбанка, так как чувствует давно проблемы с ликвидностью, а помощи от материнского российского "Внешэкономбанка" явно недостаточно. Мало того, "ВЭБ", который находится под санкциями США, публично заявил о желании избавиться от своего "дочернего" банка в Украине. Проблемы с ликвидностью и капиталом "Проминвестбанка" представители ВЭБа оценили в $ 650 млн.
busypit написав: Простите, что мешаю вам "услышать настоящий пульс пациЕнта"
clientage чи не в кожному банку така ситуація. якщо у вас є гроші на депозиті, вони нікуди не дінуться, це питання часу - віддадуть! закон на стороні кдієнтів. думаю, банки теж не зацікавлені в тому, щоб люди від них перебігали в інші.
anna2016 написав:clientage чи не в кожному банку така ситуація. якщо у вас є гроші на депозиті, вони нікуди не дінуться, це питання часу - віддадуть! закон на стороні кдієнтів. думаю, банки теж не зацікавлені в тому, щоб люди від них перебігали в інші.
Вы эттта... за кожный банк не расписывайтесь, плиииз Я тож почти в кожном банке бываю, ситуации разные вижу. Голову свою тож маю Про законы (а не Законы) тож не нуна, плиииз. Они у нас, шо дышло!! А зацикавленнисть видна нехорошая у ПтБ...вернее не видно её А перебиглы мы уже давным давно, уже обратно думаем возвращаться или нет. А банке на это пофиг, как я вижу И ПтБ я совсем не защищаю. Просто я тож анархист -- иду туда, где мне самому удобно и при этом не мешаю другим!
anna2016 написав:якщо у вас є гроші на депозиті, вони нікуди не дінуться, це питання часу - віддадуть!закон на стороні кдієнтів. думаю, банки теж не зацікавлені в тому, щоб люди від них перебігали в інші
блажен, кто верует еще много таких правильных по звучанию дефиниций можно навести, которые оооох как далеки от реальности
anna2016 написав:якщо у вас є гроші на депозиті, вони нікуди не дінуться, це питання часу - віддадуть!закон на стороні кдієнтів. думаю, банки теж не зацікавлені в тому, щоб люди від них перебігали в інші
блажен, кто верует еще много таких правильных по звучанию дефиниций можно навести, которые оооох как далеки от реальности
Нееее не несите Ваши денежки, а то еще процент упадет, а мне еще индейца с Прихвата надо забрать и вложиться в Платину.( С Платиной с 2011 года) Думала уже надежней Хрещатика и искать довольно, а вон оно как...
Нееее не несите Ваши денежки, а то еще процент упадет, а мне еще индейца с Прихвата надо забрать и вложиться в Платину.( С Платиной с 2011 года) Думала уже надежней Хрещатика и искать довольно, а вон оно как...