|
Платинум Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Сер 16 вер, 2015 12:25
Після оголошення тут на гілці проблеми з невидачею залишку по $ рахунку, був зворотній зв'язок з запитом особистих даних, а через кілька днів дзвінок з відділення із запрошенням прийти отримати довгоочікувані бакси, тож вчора отримав свої 166$. В банку дійсно йдуть якісь зміни, у службі підтримки так точно. Тож, колеги, "лупайте сю скалу.." (с). Бажаю успіхів. А я з Платиною попрощався. Колись у нас була плідна співпраця, та зараз не на часі.
-
Sergo
-
-
- Подякував: 64 раз.
- Подякували: 54 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 вер, 2015 13:00
Sergo написав:Після оголошення тут на гілці проблеми з невидачею залишку по $ рахунку, був зворотній зв'язок з запитом особистих даних, а через кілька днів дзвінок з відділення із запрошенням прийти отримати довгоочікувані бакси, тож вчора отримав свої 166$. В банку дійсно йдуть якісь зміни, у службі підтримки так точно. Тож, колеги, "лупайте сю скалу.." (с). Бажаю успіхів. А я з Платиною попрощався. Колись у нас була плідна співпраця, та зараз не на часі.
....вот так по капельке и вытекла вся водица из бассейна...и стал он пуст и сух.... 
-
abc111
-
-
- Подякував: 81 раз.
- Подякували: 282 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 вер, 2015 13:47
Sergo написав:Після оголошення тут на гілці проблеми з невидачею залишку по $ рахунку, був зворотній зв'язок з запитом особистих даних, а через кілька днів дзвінок з відділення із запрошенням прийти отримати довгоочікувані бакси, тож вчора отримав свої 166$.
Ситуація дуже подібна. Всю інформацію скинув в приват. Чекаю відповіді. Тільки сума у мене набагато більша, цікаво якою буде відповідь!?
-
tariklv
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 вер, 2015 13:52
abc111 написав:....вот так по капельке и вытекла вся водица из бассейна...и стал он пуст и сух....
Ну, якби власники "басейну" вели себе коректно по відношенню до клієнтів у ці складні часи, можливо, він був би "напівповним, а не напівпорожнім"..
-
Sergo
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 вер, 2015 13:59
tariklv написав:Ситуація дуже подібна. Всю інформацію скинув в приват. Чекаю відповіді. Тільки сума у мене набагато більша, цікаво якою буде відповідь!?
Можу припустити, що невеликими порціями будуть віддавати. Бо валюта у касах є (можливо не у всіх відділеннях), і тим, хто конструктивно "бореться за своє", потроху віддають.
-
Sergo
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 вер, 2015 15:30
Sergo написав:Після оголошення тут на гілці проблеми з невидачею залишку по $ рахунку, був зворотній зв'язок з запитом особистих даних, а через кілька днів дзвінок з відділення із запрошенням прийти отримати довгоочікувані бакси, тож вчора отримав свої 166$. В банку дійсно йдуть якісь зміни, у службі підтримки так точно. Тож, колеги, "лупайте сю скалу.." (с). Бажаю успіхів. А я з Платиною попрощався. Колись у нас була плідна співпраця, та зараз не на часі.
И я сегодня дождался звонка из банка...Выдали в пределах лимита НБУ. Интересно, а завтра выдадут столько же? Верится с трудом...Если вернут - отпишусь...Осталось как раз в пределах одного (надеюсь последнего) похода в отделение 
-
AlexKIEV
-
-
- Подякував: 18 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 вер, 2015 16:10
Ми раді, що змогли допомогти. Жалкуємо, що на деякий час змушені розлучитись. Проте віримо, що наша плідна співпраця розквітне знов через короткий час. Гарного Вам дня.
-
Platinum Bank
-
-
- Заблокований
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 102 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 16 вер, 2015 16:14
Ув. представитель Platinum Bank Я оставлялвам запрос по возврату депо вклада в долл США, есть ли решение вашего руководства? Жду ответа уже второй день...
-
Юг
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 вер, 2015 08:38
Юг
Добрый день!
Ваш запрос в работе, не волнуйтесь, постараемся сообщить Вам о результатах как можно быстрее.
-
Platinum Bank
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 вер, 2015 09:26
Cler написав:Platinum Bank, просьба дополнить сервис коммунальных платежей возможностью подписываться на счета КиевЭнерго по центральному отоплению и горячему водоснабжению, а то сейчас доступны подписки только по лицевым счетам для оплат за электроэнергию. В этом году КиевЭнерго переходит по многим жилым домам на прямые договора и присылает квитанции на оплату без участия ГИВЦ и с наступлением отопительного сезона это будет проблема для многих тысяч киевлян...
Добрый день! В большей части Киева Киевэнерго выставляет счета за отопление и горячее водоснабжение через ГИВЦ. Попробуйте создать подписку в ГИВЦ, введя свой жек и лицевой счет с квитанции за квартплату.
-
Platinum Bank
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-