Ситуация действительно стабилизировалась и Вы можете получить свои средства в любом отделении нашего банка. Если у Вас возникли вопросы или сложности в этом вопросе, всегда готовы помочь решить ситуацию.
|
|
![]() Ситуация действительно стабилизировалась и Вы можете получить свои средства в любом отделении нашего банка. Если у Вас возникли вопросы или сложности в этом вопросе, всегда готовы помочь решить ситуацию.
![]() sanekrpd А по моеиу этот представитель с другого банка, просто форум перепутал, раз у него все хорошо )
![]() А яка реальна ситуація?
З гривнею без проблем. Тільки обмеження в банкоматі 3000 в день. В касі 25000 без замовлення. Валюта ....тільки іноді появляється і в невеликих кількостях. Все вірно.... чи залежить від регіону?
![]() Ну где то так и есть, сегодня по окончании часть долл. выдали (заранее писал заявление) что считаю положительным моментом, часть предложили забрать в след месяце, кому то предлагают выдать долл в обмен на вклад в грн, что тоже не плохо, ведётся как я понимаю индивидуальная работа в каждом конкретном случае. Поверилось что выплывет банк, чего ему и желаю. ![]() Re: Платинум БанкВідповім по частинам: Як кількість моїх повідомлень впливає на факт НЕ повернення мені депозиту у відділенні? Те що я тільки приєднався до спільноти якось впливає на мої права? До відділення звертався - після чого і написав відповідний пост. до представника банку в ПП звернутись не можу згідно правил форуму. (мін 10 повідомлень) Написав модераторам з проханням розблокувати для мене можливість відправки ПП без створення мінімальної кількості постів. Відповідь: "Добрый день, Доступ к отправке ЛС предоставляется автоматически пользователям у которых 10 и более сообщений в форуме. 2015-09-17 9:32 GMT+03:00 Мельниченко, Елена <reception@mail.finance.ua>" Допомогою скористатися не можу - читай вище. 1) Взагалі то це лайка яку мали б модерувати. 2) В своїх постах я виражаю виключно власну думку про ситуацію і те що відбувається при спробі звернення до відділення банку. В чому тут проблема? ![]() Re: Платинум БанкЗавтра зранку ще раз загляну у відділення на Раїси Окіпної і напишу як там. До цього (починаючи з травня місяця мені з відділення не повернули ні копійки, до травня - раз в 2-3 тижня по $200-400 давали) ![]() sanekrpd
Добрий вечір, ми розуміємо, що у даного форуму є певні правила для користувачів, тому пропонуємо Вам альтернативний варіант вирішення проблеми - напишіть своє питання в приватне повідомлення в групі нашого банку в фасебоок
![]() Ситуация действительно стабилизировалась и Вы можете получить свои средства в любом отделении нашего банка. Если у Вас возникли вопросы или сложности в этом вопросе, всегда готовы помочь решить ситуацию.[/quote]
На жаль Ваші слова зовсім не відповідають дійсності. Прочитавши подібне повідомлення минулого тижня зрадів, тим більше, що підійшов термін закінчення вкладів. Але лише за останній тиждень отримав 5 разів відмову у видачі вкладів, що закінчувалися, у тому числі і процентів. Зняти частину грошей потрібно обов,язково, щоб вписатися у гарантовану суму від фонду. Тому прохання не видавати бажане за дійсне і не вводити в оману клієнтів. Банк не в змозі виконати зобов,язання перед вкладниками щодо повернення вкладів в іноземній валюті.
|
|