"Ще один банк з непрозорою структурою власності виводиться з ринку. Ми завершили етап очистки системи, проте банкам, що порушують законодавство та проводять підозрілі операції, не місце на цьому ринку. Ми приділяємо значну увагу прозорості та стабільності системи, і будемо і надалі боротися із порушниками", - підкреслила директор Департаменту банківського нагляду Катерина Рожкова.
Solar_simfi написав:Меня 40 гривен за чипованую двухлетнюю именную карту не отпугнули. Видимо, не из пугливых
вот на своей не вижу ни чипа ни своего имени... перевыпускать за 40 грн. не буду.
речь то шла о простых картах
Так и у меня простая. Была Виза Электрон к депозиту, чёрная с желтой рыбкой. Чипованная, именная, перевыпустил в мае, дали желтую с рыбкой, тоже чипованную и именную. Всего за 40 грн. Я доволен, у Привата, например, именная карта с фото и чипом - 50 грн.
bankclient написав:Всем, привет! Помогите. Ошибочно расторг депозит в птклике вильни кошти на 18 месяцев. По которым проценты выплачиваются ежемесячно. И мне теперь пересчитали и я теряю проценты. Что-то можно сделать?
Отрубить мизинец на левой руке, чтобы всегда помнить об этой ошибке.
я столяр, у меня уже нет мизинца:) есть другие предложения?
ну отрубите такой палец, который не участвует в плотницком деле..., или вы..., стесняюсь спросить, девушка?
Вопросы к Гонтаревой. — А які справи щодо мізерних можливостей для банків — ліміт у 0,1% статутного фонду по денній купівлі валюти в позицію? — А навіщо банкам купувати валюту в позицію? Ми їм дозволили в касах купувати необмежену кількість. Банківська система з березня в населення купила мільярд доларів — це все пішло на закриття їхньої валютної позиції. Більш того, всі кошти від рекапіталізації, яку вони зараз здійснюють, вони теж можуть перекидати на закриття валютної позиції. У них саме там усе нормально. Ніхто насправді не скаржиться.
l66 написав:Вопросы к Гонтаревой. — А які справи щодо мізерних можливостей для банків — ліміт у 0,1% статутного фонду по денній купівлі валюти в позицію? — А навіщо банкам купувати валюту в позицію? Ми їм дозволили в касах купувати необмежену кількість. Банківська система з березня в населення купила мільярд доларів — це все пішло на закриття їхньої валютної позиції. Більш того, всі кошти від рекапіталізації, яку вони зараз здійснюють, вони теж можуть перекидати на закриття валютної позиції. У них саме там усе нормально. Ніхто насправді не скаржиться.
Все просто, слід шоб іновласники Платини валюту в банчик принесли в капітал. Але вони цього не зроблять....тому що цю валюту зразу валютні деполюди винесуть. Тут свята в деполюдей не буде.
йцукен написав:bankclient Звякните в саппорт и отмените заявку, она еще прошла и должны отменить.
Года два назад тоже не туда пальцем ткнул в выходной день. Тут же перезвонил в поддержку. Категорически отказались отменить заявку. Это ж их прибыль. А может попал на такого жлоба. В понедельник в 9-30 деньги с вычетами были на карте. Вот интересно как бы они после написания заявления в отделении все назад бы отыгрывали. Это ж в программу лезть надо.