clientage написав:Лимит на торговые операции (в т.ч. инет-оплата) устанавливается отдельно.оТакый от коленкор у ПтБ
оператор питала скільки я хочу на Інтернет, обіцяла встановити, але в даних картки про Інтернет-платежі ні ґу-ґу , а там точно не має жодних утримань, бо на сайті ізі знайшов таке
Плата за онлайн-переказ складає всього 1% + 5 грн. від суми платежу і стягується з відправника коштів. Таким чином, якщо вам необхідно відправити 500 грн., з Вашої картки буде списана сума 510 грн., а одержувач отримає всю суму переказу без нарахування додаткових комісій!
https://easypay.ua/card2card тобто, комісія є і утримується ніби не з отримувача коштів, але, коли ти і платник, і одержувач треба платити
clientage, де подивитись ліміти на Інтернет? дівчина ще в мене запитала чи потрібні ліміти з карти на карту (це, що і мені було потрібним), я підтдтвердив, що це саме те, що й треба, але перевірити не знаю як на відділенні чимось можуть зарадити?
коллеги, хорош мешки ворочать d_12 позвоните еще раз и попросите установить лимит на переводы с карты на карту - он в платинуме отдельный от торгового и интернет, может что то не то установили, перепроверьте еще раз звонком
Пробував різні моменти, але доробився до "Перевищено кількість спроб реєстрації картки за останню добу. Спробуйте пізніше ..." доведеться завтра пробувати, КЦ обіцяв зробити чічу