|
Платинум Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Нед 07 гру, 2014 09:56
Какие прогнозы по банку, будет жить?
-
Pupsik
-
-
- Подякував: 803 раз.
- Подякували: 772 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 гру, 2014 11:18
Pupsik написав:Какие прогнозы по банку, будет жить?
Если так же будет и далее сливать кредиты на юрлиц и не пополнять уставник, то жить не будет, несмотря на то, что банк на сейчас выполняет обязательства хорошо.
-
Mutabor
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 257 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 гру, 2014 11:43
Mutabor написав: Pupsik написав:Какие прогнозы по банку, будет жить?
Если так же будет и далее сливать кредиты на юрлиц и не пополнять уставник, то жить не будет, несмотря на то, что банк на сейчас выполняет обязательства хорошо.
Як кредитуються юрики в жовтні, оцінити немає можливості. Банк став більш закритий. ПРи Грегорі такого не було. 
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 гру, 2014 12:07
Квесторе_поверніться написав: Mutabor написав: Pupsik написав:Какие прогнозы по банку, будет жить?
Як кредитуються юрики в жовтні, оцінити немає можливості. Банк став більш закритий. ПРи Грегорі такого не було. 
Тому і став більш закритий, що не все гаразд з виводом грошей, що були сплачені при купівлі банку. Це моя особиста думка і всі подальші діі мене тільки більш переконують. Сам тримаю тут вклади, але ось такі невеселі міркування. Я вже зазначав, що у роздрібного банку немає дешевого ресурсу для кредитування робочих юриків.
-
Mutabor
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 257 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 гру, 2014 13:13
Mutabor, коли були буржуїни власниками міг бути дешевий ресурс....а зараз де його взяти? Знову приходим до необхідності заливки в капітал власниками грошенят. Чому не заливають? На депо тримають біля 350 млн а в капітал лити не хочуть...що вони там собі думають. Народ починає хвилюватись.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 гру, 2014 14:04
Я щось заплутався з виведенням грошей з банка через поточний рахунок... З цими всіма "зарахованими готівковим/безготівковим шляхом...". Маю наступне: ПтКлік, відкриті у ньому депозити, підвязані до поточного, картку. Мій шлях до грошей (як мені здається) виглядає так: чекаю поки % та тіло впадуть на поточний, перекидую в ПтКліку з поточного на картковий, знімаю гроші з картки без комісії, не ламаючи голову як я там заводив гроші на поточний, готівковим/безготівковим.... Все без сюрпризів?
-
ignorabimus
-
-
- Подякував: 68 раз.
- Подякували: 50 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 гру, 2014 14:07
Поки що так.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 гру, 2014 14:50
Цікавий написав: KOKS написав:в чем тема депо Бажане Збильшення? пополнение + капитализация (т.е. - разместил и забыл - типа оно само прирастёт). на этом всё.и если есть ПтКлик, то лучше октрыть: 1 - Гот Щомис - на максимально возможную сумму и под максим возможную ставку (тут будум получать Его Величество Доход). 2 - Баж Збильш на миним сумму (тут ставки повыше) - столбим для пополнения теми процентами, что будут капать с Готивки Щомис. ну, и лично я питаю давнюю любовь к Вильн Коштам, особенно под 19,5% - нравиццо мне очучение доступности 
"очучение " доступности можно получить с некоторыми женщинами...с депо я полагаю можно получить ощущение функциональности 
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 07 гру, 2014 16:02
Mutabor написав:Сам тримаю тут вклади, але ось такі невеселі міркування. Я вже зазначав, що у роздрібного банку немає дешевого ресурсу для кредитування робочих юриків.
а он и не нужен, никакой бизнес не будет работать под 20-25%, когда столько же дают депозиты. кауфман косит сверхприбыли на откатах и коррпуционных схемах, так что он и 1000 годовых может потянуть.
-
йцукен
-
-
- Подякував: 219 раз.
- Подякували: 390 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 гру, 2014 16:06
йцукен написав: Mutabor написав:Сам тримаю тут вклади, але ось такі невеселі міркування. Я вже зазначав, що у роздрібного банку немає дешевого ресурсу для кредитування робочих юриків.
а он и не нужен, никакой бизнес не будет работать под 20-25%, когда столько же дают депозиты. кауфман косит сверхприбыли на откатах и коррпуционных схемах, так что он и 1000 годовых может потянуть.
Можете навести приклад відкатів?
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-