Платинум Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 720721722723724 ... 3068>
Повідомлення Додано: Чет 18 гру, 2014 17:58

Re: Платинум Банк

Львів тиждень назад: Віддали $ депозит в повному обсязі по 900$ в день. Чесно кажучи забирав для тесту. Отже віддам їм знову.
ich

Подякував: 0 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 гру, 2014 17:59

grampus написав:Итог.
Платинум банк, должен опомниться и не портить свою репутацию. Завтра буду в отделение, сообщу результаты.

Повідомляйте, будь ласка, тільки якщо вони позитивні
kmm3

Подякував: 45 раз.
Подякували: 207 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 гру, 2014 18:02

Re: Платинум Банк

не отдают вал.депозиты только ватникам.
uacapecod

Заблокований
Подякував: 7 раз.
Подякували: 4 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 гру, 2014 18:04

grampus написав:Итог.
Платинум банк, должен опомниться и не портить свою репутацию. Завтра буду в отделение, сообщу результаты.

Обязательно сообщите :mrgreen: И главное - ВЕЗДЕ напишите, погромче :mrgreen:
Vitaka

Подякував: 96 раз.
Подякували: 143 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 гру, 2014 18:06

Haza написав:
  kmm3 написав:Дельту завалили своїми "звістками з полів", тепер до Платини взялися. Йолопи (і це ще дуже м'яко кажучи), дописи про проблеми з видачею НЕ ДОПОМАГАЮТЬ видачі вашого депозиту!!! Коли мозок включите?!

По-перше, краще гірка правда чим солодка брехня. По-друге, якщо банк/власник "гумно", то так йому і треба. І що писати чи ні, моя власна справа - не подобається не читайте, я правила форуму не порушую

А в чому ж брехня, якщо ви просто помовчите? Ви такі наївні, думаючи, що банк/власник постраждають :D Якщо хтось і страждає, то вкладники, бо недоотримають проценти, а також через те, що отримають гривневий еквівалент валютного вкладу, тоді як курс гривні падає чи не щодня. Зрозуміло, що ніхто вам не заборонить писати на форумі, але хоча б на той час увімкніть свій мозок, бо в кінцевому підсумку ще й собі нашкодити можете
kmm3

Подякував: 45 раз.
Подякували: 207 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 гру, 2014 18:07

kmm3 написав:Дельту завалили своїми "звістками з полів", тепер до Платини взялися. Йолопи (і це ще дуже м'яко кажучи), дописи про проблеми з видачею НЕ ДОПОМАГАЮТЬ видачі вашого депозиту!!! Коли мозок включите?!

Ну так подключайтесь в борьбу с паникерами, я уже подустал с ними сражаться... начинают загонять аленей, а потом удивляются - ах, я так разочарован в банке, набежали все вкладчики сразу и одновременно, а банк не может им депозиты отдать... Какой то поголовный инфантилизм, не позволяющий сязать одно с другим.
Stringer

Подякував: 346 раз.
Подякували: 1629 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 18 гру, 2014 18:08

Помогите, человека неполноценности лишают :mrgreen:
Востаннє редагувалось Stringer в Чет 18 гру, 2014 18:16, всього редагувалось 1 раз.
Stringer

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 18 гру, 2014 18:10

Да всё будет нормально, надеюсь. Конец года, сложное для банка время из-за многих закончившихся депо.

Ставки у банка на высоте, если не начнут портить себе репутацию, многие переразместятся в грн/долларе после "тестирования" выдачи.
Востаннє редагувалось aclan в Чет 18 гру, 2014 18:12, всього редагувалось 1 раз.
aclan

Подякував: 37 раз.
Подякували: 26 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 гру, 2014 18:10

kmm3 написав:
  Solar_simfi написав:Ни один нормально работающий банк нельзя завалить сообщениями на форуме. Бездумное повторение сказок банковских клерков выдают в повторяющих как минимум недалеких людей.
Именно для возможности своевременной выплаты средств, в том числе и валюты, существует целый набор нормативов, которые обязаны соблюдать банки. В частности, норматив мгновенной ликвидности.

Ще й як можна. У 2008 році в Промінвестбанку була введена тимчасова адміністрація через інформаційну "качку". Та й що зараз значить "завалити"? ВАБ і Дельта мали труднощі протягом понад півроку, але офіційно ВАБ завалився тільки недавно, а Дельта й досі такою не вважається. Зараз багато вкладників сидять як на пороховій бочці. І варто невеликої іскри (наприклад, публікації в інтернеті), щоб вони табуном помчали затоптувати банк, навіть цілком нормальний.
Отримавши величезний гривневий прибуток через девальвацію гривні, валютний вкладник повинен бути вельми вдячний банку, якщо той видасть йому всю суму вкладу, хай навіть доведеться кілька днів з'їздити в банк даремно. І навіть не пробуйте нити про зобов'язання банку суворо дотримуватися договору, час зараз не той!!!

зря стараетесь - такие тролли думать и анализировать не в состоянии
Stringer

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 18 гру, 2014 18:12

kmm3 написав:
  Haza написав:

По-перше, краще гірка правда чим солодка брехня. По-друге, якщо банк/власник "гумно", то так йому і треба. І що писати чи ні, моя власна справа - не подобається не читайте, я правила форуму не порушую

А в чому ж брехня, якщо ви просто помовчите? Ви такі наївні, думаючи, що банк/власник постраждають :D Якщо хтось і страждає, то вкладники, бо недоотримають проценти, а також через те, що отримають гривневий еквівалент валютного вкладу, тоді як курс гривні падає чи не щодня. Зрозуміло, що ніхто вам не заборонить писати на форумі, але хоча б на той час увімкніть свій мозок, бо в кінцевому підсумку ще й собі нашкодити можете

Ви для чого заходите на форум? Правильно, щоб отримати відповіді на свої питання + дізнатися ситуацію у банку. Банківські клерки навряд Вам будуть розповідати всю правду. Якщо всі тупо будуть мовчати або писати як все чудово у банку, то де ж та правда візьметься. Я не пишу, що всі повинні забиратися всі свої депозити. Я написав що коїться у банку, яка ситуація наразі + своє бачення розвитку подій.

Думаю цей форум читають не більше кількох відсотків вкладників банку, тому кардинального впливу наша "писанина" немає.
Haza
3

Подякував: 248 раз.
Подякували: 525 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 720721722723724 ... 3068>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему