|
Платинум Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Нед 21 гру, 2014 19:01
tat написав:Ви точно знаєте, що термін завершення депо 22 грудня?
Я точно знаю, Тож с Сб. наблюдаю 0%, дывуюсь, пью Отборный  В Пн, после 10-00(хай губки-очи подкрасят) выхожу на тропу войны  В принципе, даж готов до Вт. подождать, гляну на эфемерные 26% и ...разорву депо 
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 21 гру, 2014 19:12
clientage написав: tat написав:Ви точно знаєте, що термін завершення депо 22 грудня?
Я точно знаю, Тож с Сб. наблюдаю 0%, дывуюсь, пью Отборный  В Пн, после 10-00(хай губки-очи подкрасят) выхожу на тропу войны  В принципе, даж готов до Вт. подождать, гляну на эфемерные 26% и ...разорву депо 
В суботу 0%, неділя 0%....і Ви спостерігаєте? Цікаво....що скаже після 22-00?
-
tat
-
-
- Заблокований
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 17 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 гру, 2014 19:17
tat написав:Ви точно знаєте, що термін завершення депо 22 грудня?
Да, точно. Как-то криво все... Открываешь в PtClick, чтобы лишний раз не посещать отделение, потом он сам пролонгируется, и нужно идти разрывать в отделение...  Где онлайн-удобство?
-
sola
-
-
- Подякував: 492 раз.
- Подякували: 505 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 гру, 2014 19:18
BBC написав:Договір було оформлено у 2011 році в ньому прописано всі основні умови вкладу. Й посилання на "нові договори" й можливості ІБ до чого тут? У 2011 році не було ІБ навіть у планах, а умови закінчення договору було прописано на папері й скріплено печаткою й підписом Банку. Єдине виправдання, що вони анархісти Слово анархія також часто вживається в сенсі повного хаосу і безладу, безладдя...
а також анархо-капіталісти вважають, що можливо побудувати бездержавне суспільство, засноване на засадах вільного ринку
Тому й договори виконувати не обов'язково.
Слухайте, невже ви такий жлоб, що нездатні навіть визнати свій провтик? Завжди, ЗАВЖДИ треба йти в банк і попереджати його завчасно про те, що ви хочете забрати вклад. Its Ukraine, і нема на те ради. Не подобається? Мілості просимо в Європу! Тільки от чомусь вони нас бачити НЕ хочуть... А тут такий варіант "сиджу я не дивані, лінь мені 5-у точку прийняти, от сам собі злобний буратіно, тепер піду кину трохи лайна на вентилятор на форумі"... Так, з"їло 5 днів. Вас жаба дусить про втрачені пару гривень %? А на 10% попандос на валютному вкладі в Дельті уже не дусить? Що за вибіркова справедливість,га? Вашу б принциповість, шановний, на гілці Дельти. Що, слабо?Це ж легше простого обливати лайном банк, у якого (тьху-тьху) немає ніяких проблем із виплатою депозитів ВЗАГАЛІ. Без попереднього замовлення 25к грн без проблем, з валютою теж. Говорю про львівські відділення. Так, є нюанс, що якщо провтикати з розриванням "суботньо-недільного" вкладу, можна попасти на 5 днів. А можна і на менший термін. Це вже залежить від начальника відділення-наскільки сильно клієнт видовбав йому мозок. Якби мені виносили мізки вздовж і впоперек, я б теж затягнув процес по максимуму-а щоб знали! І щось я так підозрюю, що начальник вашого відділення Пт поступив аналогічно. Враховуючи все прочитане вище-повністю його підтримую!
-
Nighthawk
-
-
- Подякував: 89 раз.
- Подякували: 397 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 гру, 2014 19:19
tat написав: clientage написав: tat написав:Ви точно знаєте, що термін завершення депо 22 грудня?
В суботу 0%, неділя 0%....і Ви спостерігаєте? Цікаво....що скаже після 22-00?
Ага, играю в наблюдателя с элементами мазохизма. Железные нервы, зоркий глаз, смекалка, бутылочка каняку и бубен. Думаю даж до Вт. удасться понаблюдать. Привет анархистам 
-
clientage
-
1
1
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 21 гру, 2014 19:24
sola написав: tat написав:Ви точно знаєте, що термін завершення депо 22 грудня?
Да, точно. Как-то криво все... Открываешь в PtClick, чтобы лишний раз не посещать отделение, потом он сам пролонгируется, и нужно идти разрывать в отделение...  Где онлайн-удобство?
Не-не. Если через ПтКлик, то думаю, уверен даж, шо нам квест ВВС не грозит. Возможна ток потеря 1дн под 2%, но, думаю, если в Пн. (лучше после 10-00) жмакнете на отмену, то вклад в течении 30мин будет на счету. Да будет с нами сила разума и рабочий ПтКлик 
-
clientage
-
1
1
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 21 гру, 2014 19:24
sola написав: tat написав:Ви точно знаєте, що термін завершення депо 22 грудня?
Це недоробки ПЛкліка. Якщо депо закінчується 22 грудня то 0% має світитися саме 22 грудня. І клієнт через ПЛклік договір сміливо розриває. Тіло падає на поточний чи картковий. Ї ці грошенята можна або в банкоматах забирати або безготівково переказувати. Ось в цьому і є анархія Платинуму. А так як зараз появилось 0%, клієнт не знає що робити.
-
tat
-
-
- Заблокований
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 17 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 гру, 2014 19:27
Nighthawk написав:Без попереднього замовлення 25к грн без проблем,
Мені аргументували, що банку для того, щоб зібрати таку суму потрібно 5 днів. 28 лютого 2015 закінчується депозит у анархістів, побачимо як віддадуть. Коли вносив пані Франковська вносила певну недовіру, а тепер винесу гроші, як з Привата й зникну з вашої гілки. Для мене Платинум й Приват ті банки з якими ніколи в майбутньому не матиму справи.
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 21 гру, 2014 19:28
tat написав:Це недоробки ПЛкліка. Якщо депо закінчується 22 грудня то 0% має світитися саме 22 грудня.
а чет мне кажется, шо сработало правило: Nighthawk написав:До речі, всі нові вклади Платинума, які відкриваються десь з травня 2014, автоматично "проскакують" вихідні.
..т.е. клад проскочил свой срок...вот и хочу потянуть резину аж до 23 дек. Хотя не похоже. Вот сл. заканчивается аккурат 10.01.15 -- Сб., т.е нихто никуда не скакал 
Востаннє редагувалось clientage в Нед 21 гру, 2014 19:32, всього редагувалось 1 раз.
-
clientage
-
1
1
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 21 гру, 2014 19:30
Nighthawk написав:Якби мені виносили мізки вздовж і впоперек, я б теж затягнув процес по максимуму-а щоб знали! І щось я так підозрюю, що начальник вашого відділення Пт поступив аналогічно. Враховуючи все прочитане вище-повністю його підтримую!
Напевне Ви начальник Львівського відділення й у вас такий корпоративний світогляд. Плювати на виконання договорів?
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1