clientage написав:Я завтра нажму если не предложат пролонгацию под 26% на 3мес
а как может быть 26% на 3 мес., если базовая ставка 24.5%, макс. бонус 1% и бонусы не суммируются?
ЗЫ. Тоже депо до 22.12.2014 висит с отображением 0%.
ну пока вааще прредлагают 25% на 3мес на пролонгацию. заканчивается вот 25.5% и лонгируют на 25%...эт они на ЧЁ намёкивают, анархисты, ёпт. Шобы я сразу забирал манатки и шел к Михе шоли?
tat написав:Сlientage, може натякають що при пролонгації буде 25%, а при розірванні і укладанні нового 25,5%?
Ну наоборот може? Больше чем на 3мес я никому не верю Так шо хай терпят меня таким. Я паренёк простой, со своими лыжами, самокатом и торбынкою -- дюже мабыльный
ну так все верно: 24.5% как у "Умовах..." от 01.12.2014 и +0.5% за ПтКлик. Поэтому, если дадут бонус за пролонгацию 1%, должно быть 25.5%. А не 26%.
Ну тут прикол: для пролонгаций в ПтКлике бонусы не положены. Бонусы ток для отделений. Я им гору бамаги экономлю, менагерам не мешаю губки красить, кассиру не нуна гроши из сейфа в сейф перекладывать, а мне за это -0.5% на пролонгации. а я вааще +1% хочу. ПтКлишный диссонанс какой-то
Nighthawk написав:Без попереднього замовлення 25к грн без проблем,
Мені аргументували, що банку для того, щоб зібрати таку суму потрібно 5 днів. 28 лютого 2015 закінчується депозит у анархістів, побачимо як віддадуть. Коли вносив пані Франковська вносила певну недовіру, а тепер винесу гроші, як з Привата й зникну з вашої гілки. Для мене Платинум й Приват ті банки з якими ніколи в майбутньому не матиму справи.
15числа без предзаказа 25 с кассы на руки по закончившемуся.при желании можно было ещё 10 забрать с карточки
Значить це мені одному так не везе з цими "злощасними" 25к
Спеціально замовив попередньо(!) 25к (так як більше готують 3! дні) через ГЛ, прийшов, кажуть "гроші є, але вам не дамо, на кредити, чекайте обіду на підкріплення". Не красиво вийшло - прийшлось потрошити банкомати. Ну і втрачений час. Заміть запланованих 10-15хв, втратив 20-30хв в відділенні (чекав на рішення та на переклад грошей на картковий) + звінки на ГЛ (на підняття лімітів) + ходіння по банкоматам.
Ось до цього часу не було нарікань на роботу банку, а тут о таке