budivelnik написав:zahar_ В мене спочатку запитання до захара 1 Поясніть будь-ласка на якій підставі Ви показуєте всім дулі від імені Попова-Ані і компані ?
На этот вопрос ответ УЖЕ НЕ РАЗ ДАВАЛСЯ. Если Вы забываете, то записывайте.
budivelnik написав:zahar_ В мене спочатку запитання до захара 1 Поясніть будь-ласка на якій підставі Ви показуєте всім дулі від імені Попова-Ані і компані ? Ви риловська підтанцьовка з нотаріальнозавіреним дорученням чи просто хамло яке саме собі присвоїло право виступати від імені вищенаведених осіб/організацій/кабміну ? 2 Покажіть мені будь-ласка ( або поясніть ) на підставі яких правил цього форуму ( або на підставі яких особистих дозволів отриманих від адмінстрації цього форуму) ви присвоїли собі право а - обзивати або приклеювати образливі клички (балабо/турист/погано бачу /хороша память і так далі) форумчанам ? б - цицькосмок/шаромига і так далі - працівникам будівельної галузі.
Тепер прохання до адміністрації форуму підтвердити або заперечити права окремого форумчанина використовувати одноосібно все вищеприведене.
Якщо по якимось причинам це йому позволено , то мене цікавить А як я чи будь-хто інший зможе отримати право на аналогічну поведінку Якщо це його особиста ініциатива То чому вона не пресікається ?
Ви не зїзжайте - а покажіть нотаріально засвідчений документ , або угоду між вами і вищеозначеними організаціями - бо в противному разі ви хамло і самозванець а-ля іспанець який договір по газу з каськівим підписав.
budivelnik написав:zahar_ В мене спочатку запитання до захара 1 Поясніть будь-ласка на якій підставі Ви показуєте всім дулі від імені Попова-Ані і компані ? Ви риловська підтанцьовка з нотаріальнозавіреним дорученням чи просто хамло яке саме собі присвоїло право виступати від імені вищенаведених осіб/організацій/кабміну ? 2 Покажіть мені будь-ласка ( або поясніть ) на підставі яких правил цього форуму ( або на підставі яких особистих дозволів отриманих від адмінстрації цього форуму) ви присвоїли собі право а - обзивати або приклеювати образливі клички (балабо/турист/погано бачу /хороша память і так далі) форумчанам ? б - цицькосмок/шаромига і так далі - працівникам будівельної галузі.
Тепер прохання до адміністрації форуму підтвердити або заперечити права окремого форумчанина використовувати одноосібно все вищеприведене.
Якщо по якимось причинам це йому позволено , то мене цікавить А як я чи будь-хто інший зможе отримати право на аналогічну поведінку Якщо це його особиста ініциатива То чому вона не пресікається ?
Ви не зїзжайте - а покажіть нотаріально засвідчений документ , або угоду між вами і вищеозначеними організаціями - бо в противному разі ви хамло і самозванець а-ля іспанець який договір по газу з каськівим підписав.
zahar_ написав:"По пятому разу" Вам объяснять не вижу смысла.
А що тут пояснювати ? З ваших відповідей - мені ясно 1 Документу який засвідчує ваше право виступати від імені когоб то не було і тикати дулі форумчанам у вас не має - це говорить що в цьому компоненті ви хамовитий самозванець 2 Ні ви ні адміністрація форуму не представила жодного дозволу вам на приклеювання кличок + остання спроба приклеїти - була моментально знищена - що говорить про те , що в майбутньому вам потрібно буде підбирати новий словарний запас для звернення і обговорення інформації від форумчан 3 Так як навряд чи вам вийде швидко цей словарний запас змінити(поповнити) - я прогнозую сильне зменшення вашої присутності на цих сторінках.
А що тут пояснювати ? З ваших відповідей - мені ясно 1 Документу який засвідчує ваше право виступати від імені когоб то не було і тикати дулі форумчанам у вас не має - це говорить що в цьому компоненті ви хамовитий самозванець
Про документ это шутка такая?
А про "показать дулю" - то это моё право выбирать литературный приём чтобы показать что оппонент не прав.
Faceless написав: За 55 можно однушку взять 30-33 м, не понимаю логики покупать келью 24 м
Не мешайте людям создавать "семейный капитал". Люди знают, что делают. Так, глядишь, лет через 40 и переберуться в 3-к чешку, которую уже и в "спадщину" оставить не стыдно. А правнуки, если повезет, уже, может, и в новострое жить будут. Возможно, даже, где-то поблизости от метро.
Faceless написав: За 55 можно однушку взять 30-33 м, не понимаю логики покупать келью 24 м
Не мешайте людям создавать "семейный капитал". Люди знают, что делают. Так, глядишь, лет через 40 и переберуться в 3-к чешку, которую уже и в "спадщину" оставить не стыдно. А правнуки, если повезет, уже, может, и в новострое жить будут. Возможно, даже, где-то поблизости от метро.
А що тут пояснювати ? З ваших відповідей - мені ясно 1 Документу який засвідчує ваше право виступати від імені когоб то не було і тикати дулі форумчанам у вас не має - це говорить що в цьому компоненті ви хамовитий самозванець
Про документ это шутка такая? А про "показать дулю" - то это моё право выбирать литературный приём чтобы показать что оппонент не прав. Что не запрещено, то разрешено.
Тут хтось про чистоплотність розповідав 1 Так от - щось комусь тикати ( і дулі в тому числі) від імені інших осіб , без дозволу цих осіб - не чистоплотно( не порядно/не правильо/не можна ) і так далі 2 Правилами цього форуму заборонені прямі образи інших форумчан ( приклеювання кличок , підбирання співзвучних з ненормативною лексикою слів ) і так далі. То чому Ви прямо не використовуєте це правило ? Чи тут закон не писаний ? Чи просто сидите на пів(соту)-ставки( цілої за те що пишите ніхто при тверезому розумі і здоровій памяті - вам точно не дасть ) серед штатних розігрівачів цих сторінок ?