Если все такие спецы в ценах на металл и прочее сырье -привели бы ссылки на открытые источники на цены на сталь (цемент, кирпич) летом 2008 года и сейчас.
О чем спор? Вот я тоже не понимаю, что такое "абстрактный" металл. Цены на счетах - то такое. Открытые источники и индексы рулят. Если бы я в металле разбирался, сам бы нагуглил.
Но у нас же есть заслуженный интернет-гроссмейстер во всех видах спорта - странно, что он не додумался подтвердить свою точку зрения ссылкой.
я тебе со строим дом кинул сообщения с ценами реальных покупателей и реальных продавцов середины 2008 года 7000-7600 и это я на скорую руку нашел, спецом для тебя - а по памяти были цены и выше
ты врать то хоть научись по убедительней - а то свой бетон не спихнешь
Tyler написав:Если все такие спецы в ценах на металл и прочее сырье -привели бы ссылки на открытые источники на цены на сталь летом 2008 года и сейчас. О чем спор?
На жаль мені не вдалось знайти у відкритих джерелах внутрішні ціни на метал/цемент/бетон в 2006-2010 роках Якщо комусь цікавить , можк привести ціни по яким сам купував( бетон міксер+доставка) ____товар_________2006_____2007_______2008______2009____2010____2011 бетон_____________220_______340________560_______560____600______660 метал_____________1800______3800______3800-8000__5000___7200_____7800
Пс Мені можна вірити - можна не вірити , але однозначно вірити інтернет-теоретику - не варто , він же все знає в інтернеті , але жодного разу не взнавав в реалі, а інтернет - справа така , один теоретик - пожартував , другий на підставі жарту - теорію вивів.
я тебе со строим дом кинул сообщения с ценами реальных покупателей и реальных продавцов середины 2008 года 7000-7600 и это я на скорую руку нашел, спецом для тебя - а по памяти были цены и выше
1 Як і писав вище Один інтернет теоретик ( нехай на форумі строім дом - написав) , а другий теоретик ( на форумі фінанс-уа - розвинув теорію), при цьому якщо наш всезнайка тільки на цих сторінках має пару клонів , то що йому заважає будучи багатостаночником - мати ще парочку на інших форумах ? Тим більше що він любить багатовекторність , як я розумію його так ніхто і не зміг переконати в брєдовості 20-50 депо в різних банках , тому й про клонів ніхто не переконає 2 По металу 2008 року , ціни були різні , але при цьому , саме в момент ревальвації гривні вони спочаткуобвалились до 3800 апотім поперли вверх , а знаю я це тому , що продаю житло в кредит , а кредит надаю в валюті , тому як це не смішно буде звучати ,але я поніс певні збитки ( і пару раз поміняв памперси ) , коли перераховував що буде якщо ціна попре до 8000 грн , адолар до 3 грн . Друге питання , що вже в кінці 2008 памперси міняли ті хто в мене кредити отримали.
Ребят, испытываю непреодолимый алений зуд почесать рога о бетон. Вы как местные, скажите на правом берегу сколько примерно надо бабла на 1к или 2к в хрущевке?!
Tyler написав:Если все такие спецы в ценах на металл и прочее сырье -привели бы ссылки на открытые источники на цены на сталь летом 2008 года и сейчас. О чем спор?
На жаль мені не вдалось знайти у відкритих джерелах внутрішні ціни на метал/цемент/бетон в 2006-2010 роках
А почему бы не использовать международные цены на бирже? Мне тоже стало интересно.
Tyler написав:А почему бы не использовать международные цены на бирже? Мне тоже стало интересно.
Справа в тому що світові ціни не мають жодного звязку з внутрішніми. В чому причина - я можу тільки здогадуватись. Одна з причин відсутності звязку - завищені ціни на внутрішньому ринку в рази . Прикиньие самі Сьогодні криза , ринок в ступорі , ціни на арматуру ( основний матеріал в будівництві з металу) у нас 1000 доларів за тонну( роки зо два вже) , на західному ринку колихається від 300 до 500.
Таким чином , ціновий зазор між західною і внутрішньою ціною таким - що в пятій точці Ахметов іК бачили потребу в зміні внутрішніх цін у відповідності до коливань на зовнішньому ринку.