|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Пон 04 чер, 2012 17:10
turbina написав: vasul_lviv написав: і відстань від будинку до межі Брюхович становить близько 3-4 км.
ну от брехлива натура, і тут умудрився збрехати... відкрий гугл мепс, і подивись - 8-9 км. залежно від того, чи рахувати від твоєї халупи чи від центру Рясного.
Это выходит, что можно говорить живя на Троещине, что живешь на Печерске??? 
Это как 15 минут до метро. На маршрутке. 
-
sesk
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 04 чер, 2012 17:10
turbina написав: Oven написав:Без указания нынешней "цены" прогноз некорректен.
так и цены нет, каждое АН лепит, что хочет, вон строитель радовался, Домик рисовал 1400, а потом нарисовал 1700.
Там бред и отладка. Домик на 2003 год показывает 1350 долл/м[/quote] а на сегодня у Домика, что нарисовано?
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 04 чер, 2012 17:14
Oven написав: turbina написав: Oven написав:Без указания нынешней "цены" прогноз некорректен.
так и цены нет, каждое АН лепит, что хочет, вон строитель радовался, Домик рисовал 1400, а потом нарисовал 1700.
Там бред и отладка. Домик на 2003 год показывает 1350 долл/м
а на сегодня у Домика, что нарисовано?[/quote] -------------- Пох... что нарисовано, туда смотреть вообще вредно для здоровья!
-
turbina
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 04 чер, 2012 19:18
budivelnik написав:Зверніть увагу 1 Рекламую я його там вже третій місяць
Звернув увагу "добавлен 14.04.2012", третий месяц - это после 14.06.2012, на календаре пока что 04.06.2012. Снова товарищ соврамши. А вообще, ой ... ой я был не прав, что спорил с вами, так как "высота потолков - 2.5м" - это же хрущевка в пенопласте на выезде, и с человеком, который сознательно строит такое недожилье, спорить бесполезно. Строит такое недожилье и рассказывает про "найуспiшних", "найуспiшний" в доме с потолком в 2.5 метра
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1258 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 04 чер, 2012 20:01
vasul_lviv написав:чуть шо обращается к общественности "караул" типичная повадка жЫночкЫ
+500 він ще розказував, що в армії прапорщиком служив. напевно це єдина посада (діагноз) де б йому шию за стукачество не звернули.
Шосте повідомлення з обговоренням моєї особистості Якщо вася думає що служба прапорщиком - це щось постидне - то він ..... Але , агов адміністрація -куди дивитесь ? мене тут знову обговорюють . Я маю право відповідати , чи Ви самі забаните запитальщиків за порушення правил форуму ? ПС Де гонорар , де молоко . де путівка ? 
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 04 чер, 2012 20:02
Vitalych написав:Ну, во-первых, тема - по ценам в Киеве. Во-вторых, ценообразование здесь не отталкивается от рыночных законов или от математических расчётов Будивельника. В третьих, я до сих пор не пойму что он делает на этой ветке, строя в дерЁвнях под Львовом, если на этом же сайте есть минимум 3 темы по недвиге по Львову....? Просто смешно читать его доводы...... Какой цимус строителю из Львова оправдывать идиотские цены на высотки Киева ???
Прикольно Порівнювати ціни в Києві з цінами в майямі - цимус , а за 600 км від Києва - не цимус 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 04 чер, 2012 20:04
vasul_lviv написав:Опять ты забехался. Вчера говорил, что село называется Рясна-Руська. А на сайте домика-Брюховичи.
щоб тут присутні розуміли мотиви, внесу ясність. Брюховичі у Львові, це як Конча Заспа, а Рясне Руське, це як Троєщина. от будівельник і придумав собі побрихеньку (чергову), про те, що населеного пункту немає на карті. а якщо перевірити карту, то до його будівництва ближче такі населені пункти як: Солуки, Бірки, мікрорайон Рясне-2 Львова. але він керуючись логікою брехунів, - вирішив що найближче престижні Брюховичі.
Сьоме обговорення Я щасливий , правда приємніше коли б мене обговорювали якісь розумні форумчани . але на безрибї і вася - опонент. 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 04 чер, 2012 20:07
kievlyanka написав: vasul_lviv написав:Опять ты забехался. Вчера говорил, что село называется Рясна-Руська. А на сайте домика-Брюховичи.
щоб тут присутні розуміли мотиви, внесу ясність. Брюховичі у Львові, це як Конча Заспа, а Рясне Руське, це як Троєщина. от будівельник і придумав собі побрихеньку (чергову), про те, що населеного пункту немає на карті. а якщо перевірити карту, то до його будівництва ближче такі населені пункти як: Солуки, Бірки, мікрорайон Рясне-2 Львова. але він керуючись логікою брехунів, - вирішив що найближче престижні Брюховичі.
в возить будет показывать объекты с заездом в Брюховичи? 
Восьме обговорення Мене просто розпирає від щастя - я зірка цього дня . Егей модератори , де премія ?
ПС Тільки дурник буде вважати що я спеціально змінюю назву населенного пункту . Тільки дурник буде вважати , що людина яка хоче заплатити пару сотень тися - не в стані відрізнити Рясне від Брюхович Тільки дурник не побачив , що крім назви населенного пункту ( найближчого який є в електронній базі доміка ) я показував на гугль-мапі точне місце розташування.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 04 чер, 2012 20:10
vasul_lviv написав:Просто смешно читать его доводы...... Какой цимус строителю из Львова оправдывать идиотские цены на высотки Киева ???
тут потрібно розуміти мотиви будівельника. тоді його поведінка буде прогнозованою. основою його, так би мовити авторитету, є власна будова. далі логічний ланцюг розвивається так: я найуспішніший побудував 1000 кв.м., продав, і тепер будую далі. тому прищаві студенти, бомжі і люмпени не вказуйте мені які мають бути ціни. але тут випливає наступний момент: якщо забрати факт про "продав", то все виходить в іншому світлі: збудував коробку (за рахунок інших доходів, кредиту і т.д.) і тепер як білка з горіхом кручусь по форумах в надії знайти покупця. покупців немає, а кожен пост котрий розкриває цю гірку правду, викликає приступ ненависту, що проявляється в нападках і образах інших учасників.
Є докази будівництва за рахунок інших ? Не має , то вася - звіздобол . він видає за дійсне фантазії які виникають в його хворій голові . Але приємно в черговий раз , восьме обговорення моєї скромної особи ( з 10 повідомлень ) Та я мегазірка ! Будівельник і його сараї - спасуть контент фінансе юей 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 04 чер, 2012 20:11
vasul_lviv написав:в возить будет показывать объекты с заездом в Брюховичи?
стане як ленін на таврію, витягне руку, і скаже: "Брюховичі он там, 3-4 км полем, - 8-9 км по трасі. живіть тут, дивіться на найуспішніших, і мрійте про переїзд в Брюховичі"
Бачите тут вже трошки по темі . Вася - я точно так і зроблю , якщо власник пару сотень тисяч цього не зрозуміє .І щоб я без твоїх підказок робив ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1