Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 15521553155415551556 ... 2381>
Повідомлення Додано: Вів 16 жов, 2012 13:37

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

budivelnik написав:1 Не треба переживати за мене , переживайте краще за себе

а мы как раз и переживаем только за себя, ученые установили, что эгоисты более счастливы :P , а по теме - чтобы отрасль строительная развивалась и строились красивые и безопасные дома :) , а не только кусок арматуры и бетона и называют шедевром каждый жилой квартал :!:
один дом страшнее другого :shock:
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 16 жов, 2012 13:40

Faceless написав:
  budivelnik написав:2 Я будую за свої , тому якщо у Вас не має за що в мене купити , то в мене не має за що будувати

Фраза протиречить сама собі

понедельник день веселый :mrgreen: скорее всего был :wink:
kievlyanka

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 16 жов, 2012 13:42

Faceless написав:
  budivelnik написав:2 Я будую за свої , тому якщо у Вас не має за що в мене купити , то в мене не має за що будувати

Фраза протиречить сама собі

А наявність грошей - величина безмежна . чи все таки має обмеження ?
Я збудував 650 м2 - продав , збудував слідуючих 650 м2 - продав 250 м2.
Таким чином в мене збудованого за свої - 400 м2 , при задекларованій мною собівартості в 500 доларів=4100 грн м2 сума вкладень становить 1,6 млн грн.

Питання на засипку
Навіщо мені вкладати далі свої , якщо в мене вже вкладено в нереалізоване - 1,6 млн ?

Спроба розповісти мені що я щось-десь заробив чи зароблю ще - тягне на мою відповідь
Не рахуйте чужі гроші.
Я сам визначаю куди і скільки і звідки вкладати .
Я вважаю що вкладених 1,6 млн - більш ніж достатньо в сьогоднішній ситтуації.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 16 жов, 2012 13:43

budivelnik написав:Навіщо мені вкладати далі свої , якщо в мене вже вкладено в нереалізоване - 1,6 млн ?

а зачем строить если не покупают

и теперь отдыхаете? ждете когда 400 м2 сможете продать?
kievlyanka

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 16 жов, 2012 13:48

kievlyanka написав:
  budivelnik написав:Навіщо мені вкладати далі свої , якщо в мене вже вкладено в нереалізоване - 1,6 млн ?

а зачем строить если не покупают

1 Ви хоч самі визначились що я роблю чи ні ?
Я й не розпочинаю зараз нового .
Дивлюся куди економічна ситуація вирулить.
2 Для того щоб не розганяти людей - займаюсь не властивими для себе операціями ( ремонти , халтури,шабашки)
3 Хто постраждає від цього - відповідь однозначна
Кінцевий споживач.
Але ж це його проблема а не моя.
Це він ( в лиці турбіни-обвала-андрія_в ) розповідає про занюхані хрущики і не потрібні бетонометри.

Йому не потрібні - я не будую.
4 В мене вже давно виробилось правило
Я постійно маю під реалізацію 300-400 м2 житла.
Пояснювати навіщо я це роблю - не дуже вже хочеться в сотий раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 16 жов, 2012 13:51

budivelnik написав:Спроба розповісти мені що я щось-десь заробив чи зароблю ще - тягне на мою відповідь
Не рахуйте чужі гроші.

Я нічого не рахую і нічого вам не вказую.
Просто якщо ви стверджуєте, що будуєте за свої, це значить, що саме будівництво не залежить від фінансування його потенційними покупцями. Покупці вже визначають фінансовий результат, а не наявність обігових коштів.
І в тій же фразі пишете "в мене не має за що будувати", тобто відсутність власних обігових коштів на будівництво, залежність від залучених коштів покупців.
Якщо ви про "складські залишки" - тобто об"єм нереалізованої збудованої нерухомості, наявність якої робить недоцільним для вас продовження виробництва, то так би й писали.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 16 жов, 2012 13:58

budivelnik написав:Німці - 40 процентів населення володіють 100% нерухомості
Українці - 90 % населення володіють 100% нерухомості.

От за те що нерухомістю володіло на 40-50% менше і йде драка.

На каждого украинца приходится 23 квадратных метра жилья

Уровень обеспеченности жильем в стране ежегодно увеличивается, говорят эксперты
Уровень обеспеченности жильем населения Украины по результатам 2011 года в расчета на одного человека составляет 23,5 кв. м. Об этом сообщил эксперт Национального института стратегических исследований Олег Белевский, передает УНН.
"Уровень обеспеченности жильем в Украине составил 23,5 кв. м. из расчета на одного человека.

Ежегодно этот показатель увеличивается. В Европейских странах он колеблется в диапазоне от 24 до 74 квадратных метров на одного человека", - отметил эксперт.

Напомним, по мнению заместителя председателя парламентского комитета по вопросам строительства, градостроения и жилищно-коммунального хозяйства и региональной политики Игоря Лысова, основную инициативу по реализации жилищных программ обеспечения жильем должны взять на себя главы областных государственных администраций.
"Программы должны быть региональными. Каждый губернатор должен заниматься этим как одной из главных в своей деятельности. Мы должны обеспечить будущее нации, а это в первую очередь - дети, воспитывающиеся в хороших условиях", - отметил И.Лысов.

Как сообщалось, сейчас лишь 56% украинских семей обеспечены собственным жильем 8)
Востаннє редагувалось kievlyanka в Вів 16 жов, 2012 14:00, всього редагувалось 1 раз.
kievlyanka

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 16 жов, 2012 14:00

Faceless написав:
  budivelnik написав:Спроба розповісти мені що я щось-десь заробив чи зароблю ще - тягне на мою відповідь
Не рахуйте чужі гроші.

Я нічого не рахую і нічого вам не вказую.
Просто якщо ви стверджуєте, що будуєте за свої, це значить, що саме будівництво не залежить від фінансування його потенційними покупцями. Покупці вже визначають фінансовий результат, а не наявність обігових коштів.
І в тій же фразі пишете "в мене не має за що будувати", тобто відсутність власних обігових коштів на будівництво, залежність від залучених коштів покупців.
Якщо ви про "складські залишки" - тобто об"єм нереалізованої збудованої нерухомості, наявність якої робить недоцільним для вас продовження виробництва, то так би й писали.

Сидячи в банку і ганяючи в день 1000 операцій по 1000 грн - легко можна нафантазувати що і у інших оборот грошей має таку ж швидкість
Реальне виробництво має свої закони
Один з яких каже
Половину роботи - дурневі не показують.
Тому
1 Для того щоб збудувати блок в 650 м2 - потрібно мати своїх 2,5 млн грн на термін від 1 року ( в кризу виходить що до 3 )
2 Продаж в збудованому за власних 2,5 млн грн - 200 м2 ( близько 1 млн виручки) , не позволяє в кризовій ситуації починати будівництво слідуючого , бо існують варіанти , зо збудуєш тільки половину і .... половину роботи дурневі не показують.

Тому будь яка робота , у випадку відсутності перекредитування або їнших джерел фінансування не повинна починатись якщо під неї не зарезервовано 100% коштів.

Це хоч ясно .

А те що банкіри направо і наліво роздавали кредити всім під 50% річних і привело до ситуації коли в них де - юре + 1 млрд , а де-факто вони банкрути.
А в мене
де-юре - відсутність боргів
де факто - 400 м2 .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 16 жов, 2012 14:08

budivelnik написав:А те що банкіри направо і наліво роздавали кредити всім під 50% річних і привело до ситуації коли в них де - юре + 1 млрд , а де-факто вони банкрути.
А в мене
де-юре - відсутність боргів
де факто - 400 м2 .

У банку трохи не так:
де-юре - нерухомості в заставі на 1 млрд
де-факто - заморожені кошти в цій нерухомості, яку дуже важко продати. Якщо резерви сформовано, то теж ніби відсутність боргів.
Якщо вам буде так само важко реалізувати свою нерухомість, то ви будете в аналогічній з банком ситуації.
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8233 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 16 жов, 2012 14:13

Недалеко от Киева продают однокомнатную квартиру за 17 000 долларов, а "трешку" — за 37 000

Строительный бум удешевил новостройки вокруг столицы — уже есть «квадраты» по 500 долларов

Бум на строительном рынке захлестнул не только столицу. Города-спутники Киева тоже сплошь и рядом утыканы новостроями. При этом доходы людей особо не растут, а значит, количество потенциальных покупателей — тоже. Так что борьба застройщиков за клиента обострилась. Поэтому мы решили разобраться, как она повлияла на цены новых «квадратов». А также узнать о ситуации на рынке «вторички» и спросить экспертов о будущем «спутникового» рынка жилья.

http://fotohost.org/images/a1a4f487-236kB.jpg
Востаннє редагувалось kievlyanka в Вів 16 жов, 2012 14:15, всього редагувалось 2 разів.
kievlyanka

Профіль

#<1 ... 15521553155415551556 ... 2381>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор