Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 34567 ... 2381>
Повідомлення Додано: Суб 26 тра, 2012 17:56

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

budivelnik написав:Чи Ви мрієте на чужому горбі в рай вїхати( нерухомості прикупити ) - не вийде, ті хто її сьогодні купують , ті повинні бути впевнені в світлому завтра ( це раз ) і мати від 0,5 млн грн - це два.

Ага ты даже прогноз этого завтра боишься сделать , чтоб не облажатся !!!

ПС ССори не удержался .. :oops:
obval

Повідомлення Додано: Суб 26 тра, 2012 17:58

budivelnik написав:Як на мене , людина яка на підставі кількох прочитаних сторінок - робить категоричні висновки - простий недоумок , якому розуму не вистарчає , спочатку прочитати хоча б ті повідомлення за які подякували , потім переглянути авторську гілку , а вже потів вискакувати на лижах з грубими заявками .

Ну и что это , бросаешься на человека , который сделал элементарные выводы !!!
Это так на тебя похоже :wink:
obval

Повідомлення Додано: Суб 26 тра, 2012 18:07

Oven написав:
  budivelnik написав:
  Oven написав:как не упала? Цена упала и в гривне, не ведитесь на разводы лоховские.
2008 год - $3200 метр, по "Домику" (можно взять любого другого спеца) - доллар /5 грн. = 16000 грн.
2012 год - $1450, доллар 8 = 11600 грн.

1 Звичайно можна , наприклад ріалт , було 3200=16000 грн , стало 2020=161600
2 Так само домік показував 2800 максимум=14000 , а тепер 1500=12000 , але при цьому в нього є дописочка , маленька така в 5-10% , якої не було в 2008
3 Ще є мегаквартал , в того було 3200=16000 , але в нього ж на сьогодні 1650=13200
Так що перш ніж когось лохами обізвати , варто в зеркало глянути .
ПС
В Києві обєми будівництва - відновились і це показник , на околицях - відновляться з деяким запізненням
ППС
Викрикуючи що навколо зле - завжди знайдеш більше послідовників . ніж пропонуючи засукати рукава і йти працювати . але послідовники - не нагодують , а усвідомлення що навколо люмпени - кращим життя не зроблять.

бесконечные потоки лжи и нападок. В 2008 - торга на было вообще, сегодня как пишет один инвестор ему удалось выторговать 20% от стоимости, фактор торга признают даже самые оголтелые риэлторы и растишки.
"обєми будівництва - відновились і це показник" - наглая и тупая брехня (прав был jbe), ничего не "відновились", достраивают то, что не сдали вовремя, еще 4 -3 года назад, на Трутенко (откуда УЭ успел свалить) дом построен но не сдан, сдадут - кое кто напишет как сдали очередные миллионы квадратных метров, и как "все растет и не падает!"

1 Знизити ціну можна і на 50% , якщо перед цим її хтось в два рази
переоцінив
2 Ви писали про домік , 3200 в 2008 і 1450 в 2012 ?
Ось Вам домік і ось Вам ціни :
http://www.domik.net/nedvizhimost/dinamika-cen.html
http://fotohost.org/images/a12744e3-125kB.jpg
То хто там збрехав ? І де на цьому графіку як 3200 так і 1450 ? Не туди подивились і видали бажане за дійсне ?
2008 - 2950 х 5 = 14 750
2012 - 1750 х 8 = 14 000
3 Здають те що не доздали
А що тоді здали в 2009 ? Там також було 0,9 млн м2
А що тоді здали в 2010 ? там також було 1,2 млн м2
Таким чином за три роки кризи здавали :
(0,9+1,2+1,5)/3=1,2 млн м2
Самі подивитесь середню кількість м2 яка здавалась в 2004-2008 роках чи допомогти ?

І так далі і тому подібне .
Під час кризи в середньому в Києві будують на 10% більше ніж будували до кризи , але це все не правда бо якийсь jde ( який до речі виступав що ціни в 1500 і нижче в Києві не буде ) так сказав.
budivelnik

Подякував: 290 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 26 тра, 2012 18:10

obval написав:
  budivelnik написав:Чи Ви мрієте на чужому горбі в рай вїхати( нерухомості прикупити ) - не вийде, ті хто її сьогодні купують , ті повинні бути впевнені в світлому завтра ( це раз ) і мати від 0,5 млн грн - це два.

В мене прозноз простий
Ти особисто будеш в задниці при будь якому розвитку подій як на ринку нерухомості зокрема , так і в економіці світи в цілому, і повязано це з тим що ти спиш і мариш як туди потрапити.

ПС
Якщо хтось на мене кидається , я маю право це відкоментувати . а от тобі б не радив бути затичкою в кожній дірці.

ППС
Мій прогноз працює вже три року і звучить він слідуючим чином
Як би не хотілось попістам , але повної попи в державі не буде.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 26 тра, 2012 18:13

Реалист написав:
  zahar_ написав:
  budivelnik написав:обєму будівництва як були 1,5 млн м2 в рік , так і стали 1,54 млн м2 в рік.

Висновок
будівельникам фартить ,

Дык не раз говорил за счёт чего нарисован "вихід будівництва з кризи" киевских сараестроителей - за счёт индивидульных застройщиков (частные дома) и за счёт введение в эксплуатацию долгостроев.

Так тут недавно А. Попов трубадурил как кЫевская власть многА строитЪ. А ввели в эксплуатацию "по пачпорту" несколько старых крупных долгостроев на Туманяна 15А и Трутенко 3

http://asdev.com.ua/dabi/list.php?sort= ... ASC&page=7
http://www.radikal.ru

Туманяна 15а должны были ещё в 2008 ввести в эксплуатацию
http://www.radikal.ru

А Трутенко 3 в 2009.

Так что некоторые киевские строители - последний хрен без соли доедают. А у шаромыг сиськосасателей еле-еле душа в теле. И то за счёт "сисек".

Не знаю, как там на Трутенко, а на Туманяна 15а - полная Ж уже 4 года. Интересующимся - читать и плакать:
comfort.kiev.ua/forum/?col=20&p=42&fid=4&m_id=3797&p=159

По сути долгострой остался долгостроем? :?

Вот такие "недоношенные объекты" попадают в статистику "сдачи в эксплуатацию", а А.Попов и Азаров тараторят - отрасль вышла из кризиса. :!:
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 26 тра, 2012 18:18

budivelnik написав:
  obval написав:

В мене прозноз простий
Ти особисто будеш в задниці при будь якому розвитку подій як на ринку нерухомості зокрема , так і в економіці світи в цілому, і повязано це з тим що ти спиш і мариш як туди потрапити.

ПС
Якщо хтось на мене кидається , я маю право це відкоментувати . а от тобі б не радив бути затичкою в кожній дірці.

ППС

Слабоумный мудачЁк , который этой клоакой и является !!!
Это гений от Будяка , он рассчитывает на пол попы :mrgreen:
Оптимист однако :mrgreen:
obval

Повідомлення Додано: Суб 26 тра, 2012 18:24

Richi написав:Простите прохожего … Прочитал несколько страниц форума и похоже, что budivelnik – глупый тролль. Удивило, что у человека поддержка 0,001% (судя по соотношению сообщений и отзывов), но форумчане с ним спорят и тратят на это время. Вам это не унизительно?

Вы в зоопарке были? Зверушки там занятные. Так и тут. :mrgreen:
sesk

Повідомлення Додано: Суб 26 тра, 2012 18:25

obval написав:
  budivelnik написав:В мене прозноз простий

ПС

ППС

Слабоумный мудачЁк , который этой клоакой и является !!!

Я тебе не розумію
Ким же ти тоді являєшся якщо в Слабоумный мудачЁк прогнози просиш давати ?
Видно ходив по горах без панамки от тобі сонечко голову й напекло що тобі прийшлось головами з баранами бодатись , твоя виявилась міцнішою , але на жаль ( для тебе , бо навколишнім пофігу) ,залишки інтелекту в рога перемістились.

ПС
Крайнім проявом істерики є перекручування ніку , тут вже стільком хвости накрутили , а до них все не доходить що це наказуємо .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 26 тра, 2012 18:28

sesk написав:
  Richi написав:Простите прохожего … Прочитал несколько страниц форума и похоже, что budivelnik – глупый тролль. Удивило, что у человека поддержка 0,001% (судя по соотношению сообщений и отзывов), но форумчане с ним спорят и тратят на это время. Вам это не унизительно?

Вы в зоопарке были? Зверушки там занятные. Так и тут. :mrgreen:

Класно ти про сееб виразився - звірятко яке хворіє за союз з СРСР.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 26 тра, 2012 18:32

budivelnik написав:Як би не хотілось попістам , але повної попи в державі не буде.

1
никому не хочется никакой П.
все здесь живут и работают (да, представь себе - не только ты)))
2
что такое полная попа ?
ежели это полный крах банковской системы, то этого не будет
ежели это девальвация 20-30%, то весьма вероятно и Полезно для экономики в целом - немного поколбасит, потом все наладится
но одни выиграют, другие потеряют (прадаваны бетона втч)
3
в силу простого объяснения простых вещей обязую Будивельника перестать использовать в своей агитации слово "Попизм", как термин не применимый к текущей ситуации :lol:
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

#<1 ... 34567 ... 2381>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор